Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 9.10.2011 13:11:37
|
|
|
|
NadaR
|
Pravicu i ja danas
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 9.10.2011 13:28:55
|
|
|
|
bebać
|
Ja zamijesila, pa stavila u friz...mene je potaklo na to neki dan smo imali nekakavu zakusku i ketering iz ovog jednog hotela, bio je švedki sto, i jela sam nekakve kiflice(valjda su kiflice) nit znam sa čime su punjene, ama ne znam šta sam jela koliko je bilo ukusno. Dodje mi da pitam konobara(kojeg znam) da mi zbavi recept, štali je ono onakooo ukusno i lijepo p.s. a inače nisam ljubitelj tijesta, izuzev krofni
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 9.10.2011 13:33:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja upravo pravim kiflice, i, mogu vam reci od svih recepta koje sam probala ove su mi najbolje. Sastojci: 800g brasna kasicica soli kasicica secera pola kesice kvasca 1/2 l mleka od ovih sastojaka zamesiti testo, i ostaviti da nadodje 20 minuta, zatim testo podeliti na 8 loptica, svaku lopticu rastanjiti, i na svaku rendati margarin, ja koristim dijamantov; redjati kore jednu na drugu, na zadnju se ne renda margarin, kada poredjate 8 kora razvucete ih i secete na trouglice. Mogu biti slkatke, slane, nadev po vasoj zelji. I treba da ostoje 1 h pre nego sto se ispeku.
|
|
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 9.10.2011 14:48:47
|
|
|
|
NadaR
|
Evoooo ih
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 9.10.2011 15:25:25
|
|
|
|
bebać
|
I ja završila, i to ispale su lisnate, a razlog je jer sam ih malo više pekla, nekih 35 min, i tijesto se formiralo u lisnato
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 9.10.2011 16:26:45
|
|
|
|
nina26
|
Zamijesiti tijesto od ovih sastojaka i staviti malo u frižider da se stisne Jel zna neko koliko treba da odstoje u frizidiru ili nije bitno ?
|
|
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 9.10.2011 21:57:44
|
|
|
|
Brana
|
Sutra ih pravim!
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 10.10.2011 17:58:52
|
|
|
|
nina26
|
E pa ovako, ja sam stavila integralno brasno pa mi je onako citava smesa suvlja Stavila sam malo vise pavlake, jer imam ono porodicno pakovanje pa otprilike 2dc sam stavila. E sad kako cu ono onako suvo da razvijem nemam pojma Jel ima neko savet?
|
|
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 10.10.2011 18:38:53
|
|
|
|
bebać
|
Dodaj malo mlijeka, i ja sam to uradila, i onda istiskaj-izmiješaj smjesu rukama, ja sam smjesu podijelila na dva dijela, pa prafila trougliće-kiflice.
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 10.10.2011 18:43:48
|
|
|
|
nina26
|
Bebac hvala na odgovoru, ali sam vec ubacila prvu turu pa da vidimo sta ce ispasti, bas je onako cudno testo skroz. A nisam smela da dodajem nista, jer sam ti ja od onoh sto strogo po receptu pravi Niko nije rekao koliko se drzi u frizideru?Meni je pritom testo ono sto samo naraste...
|
|
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 7.7.2012 19:18:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko treba da odstoji ovo testo u frizideru, zna li neko? Treba da budu gotove do pola 9 sutra ujutru, pa da znam kad da se probudim
|
|
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 7.7.2012 19:31:54
|
|
|
|
MicinaMama
|
jojj cure mi sada sline na ove vase kiflice...ja ovo moram sutra da napravim.... Ne zezam se ovo za sline ,bas mi se sada jedu
|
|
|
|
RE: Brze lisnate kiflice 30.11.2012 18:00:55
|
|
|
|
NadaR
|
Sjeća li se neko ovog recepta ? Mislm da ga nisam prepisala a kiflice su bile super jednostavne. Sada mi došlo da jurim Gagi po fb da ponovo da recept edit : Pronašla sam recept . Staviću na prvu stranu .
< Poruku je uredio Nada RR -- 30.11.2012 18:28:39 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.