Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kolač sa krem sirom i čokoladom 7.3.2011 18:01:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Lilitako je. Sto se cokolade tice stavi ono sta vise volis. Ja ne volim mlecne i uvek koristim onu za kuvanje, ona je kao crna. Ako koristis mlecnu, povedi racuna o seceru jer su mlecne obicno sladje odcrnih cokolada pa da ti ne ispadne preslatko
|
|
|
|
RE: Kolač sa krem sirom i čokoladom 8.3.2011 1:15:18
|
|
|
|
liliana
|
Pravila danas. Extra je! Stavljala čokoladu za kuvanje, mada ću iduči put probati sa mlečnom. Malo je jači kolač za moj ukus, a skroz je po ukusu MM. I, by the way- nazvala sam ga: " Lu-RR"!!!
|
|
RE: Kolač sa krem sirom i čokoladom 23.4.2011 11:14:23
|
|
|
|
Dada81
|
Evo ,pomogle mi devojke da ponovo nađem ovaj recept ,pošto mm voli kolače na bazi sira (krem sira ,svejedno ) a ja povređenu nogu imam trenutno (to je najveći razlog ) zato ćemo večeras praviti ovaj kolač Liliana ,da sam videla,pre bih odgovorila . Mislim da je čoko.za kuvanje ,bolje se topi ,da se rend a,razmislila bih i o mlečnoj ,a ja ću za kuvanje. Slatko vrhnje je ono kao tečni šlag u tetraPaku ,poput ''hu la la'' ''hopla'' i kojih još ima ,zaboravila sam.
|
|
RE: Kolač sa krem sirom i čokoladom 23.4.2011 11:17:05
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: liliana Pravila danas. Extra je! Stavljala čokoladu za kuvanje, mada ću iduči put probati sa mlečnom. Malo je jači kolač za moj ukus, a skroz je po ukusu MM. I, by the way- nazvala sam ga: " Lu-RR"!!! Nisam ni videla ovu por. Sad mene interesuje jesi li stavljala običnu slatku pavlaku ali ,def,ću sada da ga pravim!
|
|
RE: Kolač sa krem sirom i čokoladom 23.4.2011 16:41:16
|
|
|
|
liliana
|
Da, običnu-mislim "Somboled". Lep je kolač jako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.