Anoniman
|
bravo zene, vidim da sve tece fino, decica na sve lepo reaguju. ja nikako da sednem da napisem nesto, ali citala sam predovno. pravo da vam kazem, jedva cekam ponedeljak pa da se i ja malo odmorim. svaki vikend neka frka, bas sam preumorna. mama mi nece dolaziti dve nedelje, pa cemo biti same, samo ako sveki ne svrati.. ja sam u subotu uvece dala komadic kiflice sa sirom, deo gde je samo testo. bili na rodjendanu, K dosla da kuka da joj nesto dam, nista nije bilo sto ona sme, ona gleda u moj tanji i kuka.. ja otvorim kiflicu i dam joj samo sredinu, bez fila i bez onog zumanceta odozgo. posle pitam sestru sta ima u testu, kaze ima mleko.. dobra vest je da joj nije nista. mada naravno da joj nista nije, jer sigurno ide solja, dve na ogromnu kolicinu testa, a ona je pojela par zalogajcica, prakticno nista i nije unela. sinoc sam joj u kaficu dala limunadu na slamcicu iz moje case. danas nam je bio drugi dan limuna, ali joj se ne dopada. ja joj napravila oranzadu, pomesala limun i pomorandzu, ali je bolje pila samo pomorandzu. sutra cu samo malo kapnuti. uvescu uskoro i mandarine, pa cu i njih cediti. danas nije htela spanac sa zumancetom, gadila se, a bio je prelep, bas sam ga fino spremila.. pa sam joj otvorila juvitaninu kasicu spanac i krompir i sve je smazala.. a ono groznoooo, smrdi. poslednje je da moram da budem jaaako tiha dok je hranim i da sve radim jaaako sporo. ako slucajno napravim neki pogresan potez, naljuti se i nece vise da jede. i mora da bude tisina dok jede, niko nista da ne govori!
|