Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 1.7.2009 18:21:05
|
|
|
|
barbara
|
ponekad mi se desi da sam ljubomorna bez razloga!vjerujem mu,nije mi nikada dao povoda da mu ne vjerujem!sta cu kada sam zena ,takve smo sve po prirodi
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 1.7.2009 19:29:53
|
|
|
|
afrodita
|
Naaddoo to je samo san. Pazi kad na javi dozivis da ga posaljes u prodavnicu da kupi mleko sa 2,8%mm (mlecne masti (da ne ispadne mog muza)) a on donese sa 1,8 i kaze ma meni to sve isto. Ok ne dramim. Ali kad ga drugi put posaljem i kazem obrati paznju na 2,8% on mi kaze ok i donese jedno ovako i jedno onako i kaze jedno sam pogledao drugo nisam. E onda dramim. Ili kad ga na javi nazovem da resi decije zdravstvene knjizice jer ce mozda zaboraviti a sutra mi trebaju jer idem na zakazanu kontrolu koju cekam nedeljama, on se obraduje sto ga nazovem i kaze evo idem odma to da resim dobro da si me opomenula. Ja srecna i zadovoljna, jer da nije zaboravio priznao bi i rekao pa mislim i ja na decu. A kad dodje kuci i ja pitam gde je knjizica onda haos kada kazeu UH JA ZABORAVIO. Verujem samo u samu sebe i u nikoga vise. Tako da Naaddoo dok sanjas sve je to samo u snovima koja se tebi ne desavaju na javi i zato ne brini. Ja sanjam da ja zaboravljam neke vazne stvari i onda sam naj srecnija kada se probudim i skontam da je to san. Sto se tice ljubavi tu imam maksimalno poverenje
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 9:10:23
|
|
|
|
Anoniman
|
ne vjerujem ni sebi 100% a ne njemu ili bilo kome drugom ... mislim da sam , ne... ne mislim.... sigurna sam, da sam samo mami vjerovala 100% za sve
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 10:55:01
|
|
|
|
Rivana
|
slazem se Vucko ni ja sama sebi ne verujem a kamoli drugome....i jedina osoba kojoj mogu verovato ne 100% nego i vise je definitivno moja majka.
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 11:03:03
|
|
|
|
barbara
|
vjerujem i ja svojoj mami ali mi nije jasno kako mozete da vjerujete vise njoj nego sebi!valjda znam sta se desava u mojoj glavi,ne znam sta se desava u maminoj!
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 13:42:48
|
|
|
|
Anoniman
|
zato što mi je to Barbara hiljadu puta dokazala i pokazala .... neke stvari je hiljadu puta bolje shvatila nego ja i nije mi dozvolila da srljam ...a za sve ono što je nisam poslušala spucala sam glavom o zid ili mi se dobro obilo o glavu ...i to je razlog zašto jedino njoj vjerujem bez ikakve rezerve
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 13:53:51
|
|
|
|
Rivana
|
zato sto sam ja milion puta sebi nesto obecala pa nisam u tome istrajala a moja majka uvek ispuni sve, pa cak i vise i sto Vucko kaze milion puta je dokazala da joj mogu moram i trebam verovati......jedino njoj i nikome vise
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 15:36:50
|
|
|
|
barbara
|
slazem se ja sa vama majka nikada nece pomisliti zlo svom detu!lakse je nekom pomoci sa strane nego kada si u istoj situaciji licno ti!ali ipak niko ne moze da zna sta neko drugi misli nego samo za sebe
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 16:45:04
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: barbara slazem se ja sa vama majka nikada nece pomisliti zlo svom detu!lakse je nekom pomoci sa strane nego kada si u istoj situaciji licno ti!ali ipak niko ne moze da zna sta neko drugi misli nego samo za sebe Ne znam sta misli ali znam sta cini za mene
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 21:15:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: barbara vjerujem i ja svojoj mami ali mi nije jasno kako mozete da vjerujete vise njoj nego sebi!valjda znam sta se desava u mojoj glavi,ne znam sta se desava u maminoj! Da,kad je moje dijete u pitanju vjerujem samo sebi,a mama i partner...pa vjerujem i njima ali ipak vjerujem najviše sebi! Ja znam svake sekunde šta se dešava sa mojim djetetom i šta ono misli a moja mama ili mm ne mogu to znati,mislim da to sve govori!
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 21:23:47
|
|
|
|
afrodita
|
mm je danas zaboravio overiti knjizice za decu, dao mi je auto a izvadio dokumenta (sa njegovom dozvolom i saobracajnom uzeo i moje) Vozi Afro bez dozvole... kako da mu verujem hajde sad malo Naaddaa da se oglasi sta misli
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 21:28:20
|
|
|
|
Sneža
|
U partnera imam poverenja taman koliko treba-ni premalo,ni previše.
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 2.7.2009 22:49:08
|
|
|
|
Verus
|
Slazem se sa Snezinim postom. Verujem mu, ali ne verujem da me nikada ne bi povredio. Nekada se pitam "Da li stvarno znamo ljude onako dobro koliko mislimo??"> Cini mi se da je odgovor na to NE. Pa ako se razocaram, bar sam uvek mislila da je i to opcija. Tako je sve lakse preboleti.
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 3.7.2009 10:56:18
|
|
|
|
Tara
|
Imam poverenja u mm, ali ne u potpunosti verujem samo sebi !!!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 3.7.2009 11:01:55
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 8.7.2009 22:52:43
|
|
|
|
božana
|
Imam poverenja u muža, jer u suprotnom ne bih živela sa njim.Ali sam svesna da postoji mogućnost da on to moje poverenje prokocka.A ako se to desi, onda sledi razvod.
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 9.7.2009 13:00:57
|
|
|
|
tomic
|
Boze, boze...Opet ista prica pojedinih...By the way, slazem se sa Vuckom i Rivanom... Samo onom ko te bezuslovno voli, a to je roditelj!
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 9.7.2009 13:41:25
|
|
|
|
NadaR
|
Svasta ste ispisale! Ne znam kako mi je sve promaklo! Kao sto sam vec rekla,zaista vjerujem mm ali ipak ne slijepo jer nikad se ne zna sta nosi novi dan i svjesna sam toga da bi on mogao prokockati to povjerenje a i ja njegovo na kraju krajeva! Nebitno je to! Mene je zanimalo ovo oko bebe! On je zaista odgovoran i mogu mu povjeriti bebu... nahranice je,presvuci,paziti... To nikad dosad nije bio problem. Onda taj glupi san
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 10.7.2009 15:21:10
|
|
|
|
branka10
|
Bajaga kaze: Verujem-ne verujem
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 10.7.2009 15:23:16
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 10.7.2009 15:28:59
|
|
|
|
Kiki BG
|
IZVORNA PORUKA: branka10 Bajaga kaze: Verujem-ne verujem aha.aha...
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 24.8.2009 14:20:53
|
|
|
|
Rivana
|
Evo temice Vucko pominje se Bajaga
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 24.8.2009 14:22:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ne vjerujem ni sebi 100% a ne njemu ili bilo kome drugom ... mislim da sam , ne... ne mislim.... sigurna sam, da sam samo mami vjerovala 100% za sve i to sam ja tada rekla ...i nisam promijenila mišljenje ...kakvih crnih 100% ...daj Bože i 50% Bajaga ...Bajaga ...vidiš bonička da ni sebi ne vjerujem kad je Bajaga u blizini
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 24.8.2009 14:23:05 >
|
|
|
|
RE: Koliko povjerenja imate u partnera?! 24.8.2009 14:23:40
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Rivana slazem se Vucko ni ja sama sebi ne verujem a kamoli drugome....i jedina osoba kojoj mogu verovato ne 100% nego i vise je definitivno moja majka. Nadjoh i moj odgovor, naravno i sada mislim tako
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.