Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji ste tip ljudi? REŠITE TEST 17.9.2013 18:34:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Vuko extra link Radila sam ovaj test ranije, pre porodice i sad sam ponovila da vidim dal se nesto izmenilo. Jok, i dalje sam The Giver Nego jel imamo temu o psiho testovima? Bilo bi super da se otvori nova, pa da stavljamo linkove. IZVORNA PORUKA: vukosava A sto se tice psiholoskih ovih testova ja sam ENTJ - The Executives ili sto neki drugi zovu General (pa sam i sama muzu delegirala postporodjajnu depresiju). I mislim da bi on imao mnogo toga vise da kaze na zadatu temu. Ja uvek radim isto- rad, rad i samo rad. Baci mi samo jos... Ako imam previse obaveza, uhvaticu ih jos IZVORNA PORUKA: Torbica Ja po tom testu ispadoh Caregivers, ESFJ. IZVORNA PORUKA: isidora88 torbice i ja sam dobila isti rezultat, moram i mm testirati kad se vrati IZVORNA PORUKA: pocahontas ja sam entj... IZVORNA PORUKA: jovicaa i ja sam The giver.. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ovde svi giveri ja obrni okreni crna ovca gde god krenes IZVORNA PORUKA: vukosava Pa nismo ja i pohakontas. Pogledaj nam samo avatare Indijanski stil to ti je to. By tha way, zivim na sat vremena od mesta gde su kidnapovali Pohakontas od roditelja i konvertovali je u hriscane... IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Torbica Ja po tom testu ispadoh Caregivers, ESFJ. I šta sad s tim rezultatom, mislim kod mene je drugi ali ništa ne razumijem ko sam šta sam, po ovom testu IZVORNA PORUKA: Lu Prevod je naravno katastrofalan pa sam zbunjena, nema veze bilo je zabavno a nek čitaju oni koji znaju engleski IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Lu vi ste direktori ahhah ili diktatori IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Torbica Ja po tom testu ispadoh Caregivers, ESFJ. I šta sad s tim rezultatom, mislim kod mene je drugi ali ništa ne razumijem ko sam šta sam, po ovom testu The Caregivers (oni koji brinu o drugima - Negovatelji, Staratelji) klikni Po imenu ako je zkljuciti oni koji ne bi patili od postporodjajne depresije klikni za Bosanski jezik po cika Google prevodu karijere na google bosanskom A to "dojenje" je pre medicinska sestra (nursing) IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam ISFJ.. radila sam sinoć dok mi je Marko skakao po glavi tako da.. IZVORNA PORUKA: ksena ja sam kao ana ISFJ. mada ne razumem zasto o tome pisemo u ovoj temi IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Ja sam ISFJ... IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja sam ENFJ .. sta je to? Gde pise to .. The Givers i ostalo...? IZVORNA PORUKA: ksena imas jedan opis tu gde ti izadju rezultati, a ima i drugi link koji je vuka dala. IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Lu vi ste direktori ahhah ili diktatori Neee, ja sam ENFJ (Vukosava će prevesti), "dobronamjerni pedagod čovječanstva"
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.9.2013 18:52:09 >
|
|
RE: Koji ste tip ljudi? REŠITE TEST 17.9.2013 20:11:59
|
|
|
|
big mum
|
Ja sam EFSJ
|
|
RE: Koji ste tip ljudi? REŠITE TEST 17.9.2013 20:37:26
|
|
|
|
Janncica
|
Ja sam ISFJ
|
|
RE: Koji ste tip ljudi? REŠITE TEST 17.9.2013 21:15:59
|
|
|
|
pocahontas
|
hihih vid stvarno, vuka i ja imamo slicne avatare :) mislim da bi mozda bilo bolje da se tema zove koji ste tip licnosti, a ne koji ste tip ljudi...
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 17.9.2013 21:30:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo sređeno, odgovarajte na moj post ;)
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 17.9.2013 21:36:32
|
|
|
|
jole82
|
E super za temu Ja sam ESTJ - The Guardians
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 17.9.2013 21:39:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
meni lepo pise da mi je intuicija nepogresiva i bas tako kad kazem da ce se buditi moja frajla nocu onda se budi kad kazem da ce lepo pajkiti lepo pajki. I stvarno mrzim aljkave ljude i neefikasne. Jako me nerviraju Jednog momka sam ostavila jer spava do kasno. Kako ja da budem sa njim kad ja ustajem oko 6 a on oko 2 popodne. To prosto ne ide. Test je superiska, bas su utrefili vecinu stvari. Nadam se da se i vi pronalazite u rezultatima kao i ja
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 17.9.2013 22:48:37
|
|
|
|
leamalamut
|
Ja sam ESFP :) iliti The Performer
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 0:04:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Interesting... Ja biti ovaj tip ENTP Extravert(22%) iNtuitive(25%) Thinking(1%) Perceiving(22)% You have slight preference of Extraversion over Introversion (22%) You have moderate preference of Intuition over Sensing (25%) You have marginal or no preference of Thinking over Feeling (1%) You have slight preference of Perceiving over Judging (22%) Razum i osećajnost jednako vladaju
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 6:56:10
|
|
|
|
vukosava
|
Samo izguglajte i naci cete opis.
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 7:01:20
|
|
|
|
vukosava
|
Evo link za karijere svih posebnih tipova klikni Evo npr za moj klikni ENTJ i ima na wikipedia-ji klikni ili klikni Jer vidite dole na dnu ima i Karijera (Careers) i Veze (personal relationships) i razvoj licnosti (Personal growth) Poznate licnosti mog tipa ENTJ klikni npr. Margaret Tacer aka "Gvozdena Lejdi" pa reko aj me malo bolje skontajte, nije meni lako hehe Ovde u SAD je to veoma poznat test pa cete naci linkove za objasnjenje lako u dr google-u
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 7:04:30
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Interesting... Ja biti ovaj tip ENTP Pogle tvoje klikni i klikni i vezeVizionare ...
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 8:51:56
|
|
|
|
jocajaca
|
Ja ispadoh INFJ-The Protector i tačno je tako
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 12:01:51
|
|
|
|
Verolina
|
Extravert(1%) iNtuitive(12%) Feeling(62%) Judging(1%) You have marginal or no preference of Extraversion over Introversion (1%) You have slight preference of Intuition over Sensing (12%) You have distinctive preference of Feeling over Thinking (62%) You have marginal or no preference of Judging over Perceiving (1%) Ivanka, moj razum je otisao dodjavola I da li je moguce da ja toliko svaku stvar analiziram i rasudjujem o njoj. Moracu da porazmislim o tome. Ispada na osnovu ovoga da ja kad vidim babu u crvenoj trenerci ja razmisljam ko je ta baba, zasto je obukla crvenu trenerku, gde je kupila, koje je marke, koje je velicine i da li baba ima jos nesto crveno u ormaru. Aaaaaaaaaaaa, ubicu se
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 12:34:50
|
|
|
|
Didy
|
ENFJ - Extravert(33%) iNtuitive(12%) Feeling(38%) Judging(22%) Možda bi bilo zanimljivo prebaciti u statistike, pa da se sortiramo.
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 12:52:15
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ja sam ESFP -cijel svijet je moja pozornica(a i porodica :) Vidim ja da sam trebala biti neka hippi mama :) Extravert(33%) Sensing(12%) Feeling(38%) Perceiving(22)%
< Poruku je uredio Brand new mama -- 18.9.2013 12:57:29 >
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 13:18:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Extravert(1%) iNtuitive(12%) Feeling(62%) Judging(1%) You have marginal or no preference of Extraversion over Introversion (1%) You have slight preference of Intuition over Sensing (12%) You have distinctive preference of Feeling over Thinking (62%) You have marginal or no preference of Judging over Perceiving (1%) Ivanka, moj razum je otisao dodjavola I da li je moguce da ja toliko svaku stvar analiziram i rasudjujem o njoj. Moracu da porazmislim o tome. Ispada na osnovu ovoga da ja kad vidim babu u crvenoj trenerci ja razmisljam ko je ta baba, zasto je obukla crvenu trenerku, gde je kupila, koje je marke, koje je velicine i da li baba ima jos nesto crveno u ormaru. Aaaaaaaaaaaa, ubicu se da znaš da ja ovako razmišljam, zašto su ljudi nešto baš tako uradili u tom trenutku, kako su došli do te odluke....
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 14:09:01
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam ISFJ, a mm je onaj scientist i mogu reci da je skoro sve opisano istina, s tim sto sam ja npr. neke osobine godinama malo korigovala (npr. ono sa sakupljanjem negativnih emocija sve do momenta kad dodje do pucanja, naucila sam malo bolje i redovnije da se ispoljavam )
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 14:22:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: ksena (npr. ono sa sakupljanjem negativnih emocija sve do momenta kad dodje do pucanja, naucila sam malo bolje i redovnije da se ispoljavam ) Takođe
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 18.9.2013 22:11:16
|
|
|
|
milicicak
|
Radila sam ovaj test pre bebe i bas me zanimalo da li se nesto promenilo i dalje sam INTJ The Scientist
|
|
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 19.9.2013 8:04:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja ispadoh ESTJ - The Guardian Extravert(78%) Sensing(25%) Thinking(1%) Judging(33%) You have strong preference of Extraversion over Introversion (78%) You have moderate preference of Sensing over Intuition (25%) You have marginal or no preference of Thinking over Feeling (1%) You have moderate preference of Judging over Perceiving (33%) Pročitah i rezultate, sve je manje više pogođeno osim stvari gde kaže ''ESTJs value security and social order above all else, and feel obligated to do all that they can to enhance and promote these goals. They will mow the lawn, vote, join the PTA, attend home owners association meetings, and generally do anything that they can to promote personal and social security.''
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 19.9.2013 9:25:55
|
|
|
|
minnica
|
Trco, i ja sam taj tip. Među zanimanjima je teacher, tako da verovatno ima dosta istine u tome.
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 19.9.2013 22:23:07
|
|
|
|
jole82
|
I ja sam ESTJ - The Guardians Ali je kod mene drugacija podela po procentima... Extravert(43%) Sensing(24%) Thinking(32%) Judging(1%) S tim sto meni lezi Military leader (sto u neku ruku i jesam) i Police/Detective work (davnasnja zelja) I moram reci da ovo sto si navela Trco za mene recimo vazi, al ne bas 100%...mislim nisam bas toliko zapaljena A reci sto nam i pise da smo kao keve za'ebane...posebno po pitanju strpljenja za neke/sve stvari kod drage nam dece Inace i mm je ESTJ..svi su bili zbunjeni sto ona sa nepunih 6 m na komandu NE! da momentalni ostav i to uvek i nepogresivo...jadno nase dete
|
|
RE: Koji ste tip ličnosti? REŠITE TEST 20.9.2013 7:06:15
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Didy ENFJ - Extravert(33%) iNtuitive(12%) Feeling(38%) Judging(22%) Možda bi bilo zanimljivo prebaciti u statistike, pa da se sortiramo. Ja, ti i Verolina, baš se sad pitam šta nam je zajedničko, trebale bi na piće
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.