Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja sam M vaspitavala da se ne sme otimati i da se mora deliti , pisala sam svugde ne sme da tuce nikoga , ako nju tuku neka se skloni ili neka kaze vaspitacici desavalo se na igralistu da nece da da bicikl ili trotinet pa sam ja davala , moras da pozajmis , vratice ti ali otimanje i guranje n e m o z e ni ona nekoga ni nju neko i ona prvi put kad je upotrebila silu ispala je neadaptirana , pa sad vec mislim da je to nesto protiv nje i sad cu da se borim i da pricam i lajem i vredjam i koristim sve sto mogu Uf,O,ne znam kako da kazem,ali spusti i ti malo loptu. Ne verujem da vaspitacice imaju nesto protiv tvog deteta i nemoj slucajno da govoris tako nesto pred njom.Ne znam sta se desilo ranije,ali u svakom slucaju resi to mimo deteta i dece,jer to su stvarno sve decje stvari,u kojim,sem da nije doslo do tuce i stvarnog povredjivanja deteta,ne treba previse arbitrirati. OK,Marija je jedinica i sta sad? Nije ni na koji nacin "osakacena",ali ako je budes suvise stitila,ona ce se mozda razviti u nesamostalnu osobu. Na zalost, moja drugarica iz detinjstva je jedinica i njoj se nista nije smelo reci jer je odmah kretala frka,nju su u 22 h dovodili kod mene jer to ona zeli jer eto nema sa kim da se igra,kad je ona meni odrala ledja sa stolicom,svi njeni su se naljutili na moju mamu jer joj je rekla da ide kuci(jer je mene vodila kod doktora,koliko mi je liptala krv)...I ona je uvek bila ostecena jer nema brata ili sestru,a u stvari-niko je nikad nije od dece odbacivao i sl. Ne verujem da iko odbacuje bilo koje dete jer je jedince,bar se jaa nisam nikad susrela sa tim.I mog I. u vrticu nekad odbavce iz drustva jer je mladji,ili jer ne zna da igraa fudbal ili iz nekog treceg razloga,a sutra su najbolji prijatelji... A na konto teskog dobijanja dece-pa niko ih nije dobio tako sto je kinuo.Sta je sa nasom Alex koja je dobila trojke posle godina lecenja? Njena borba za potomstvo je manja nego od nekog ko je dobio 1? Moja prijateljica je trebala da dobije 3(VTO) ali je prvo jednom embrionu prestalo da kuca srce,i teskom mukom je dobila dvojke....Dajte,cure,nemojte se bez veze ljutiti..mozda vam ne izgleda uvek tako,ali sve mame vole svoju decu najvise na svetu,bez obzira 1 ili 5,i mislim da mi sve zelimo da budu dobri ljudi.A eto,da i ja kazem mojim da se moraju voleti najvise na svetu,''bem ga-kazem,a to uglavnom kad se potuku i pocupaju oko neke gluposti. Uvek jedan bude ostecen i uvek je neko u krivu,cesto to bude i mama
< Poruku je uredio Brand new mama -- 1.11.2013 18:38:17 >