Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 13.1.2014 13:03:11
|
|
|
|
degu
|
Gde ste trudnjačice Kako ste mi? NM stvarno vas ništa nije zaobišlo Mene stomak danas baš nešto boli, da li raste ili sam se zeznula pa nisam na vreme piškila, nemam pojma.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 13.1.2014 13:06:29
|
|
|
|
Jole84
|
Degu možda si se nešto preforsirala,odmori malo...ili je širenje materice Ja juče bila na prvi rođendan kod klinca naših prijatelja i bilo je puuuno beba,baš sam se raznežila NM
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 13.1.2014 13:09:22
|
|
|
|
degu
|
Jole ja već sanjam da porađam žene a noćas sam imala neku bebu, devojčicu, koja nije bila moja, samo smo je mm i ja čuvali, a brat i snaja su pored starijeg imali još 2 smotuljka tako da mislim da sam opterećena.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 13.1.2014 13:31:54
|
|
|
|
Jole84
|
Jao snovi su šou ja ne verujem koliko gluposti može da se sanja kad si trudan
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 13.1.2014 21:15:06
|
|
|
|
Jole84
|
Drugarice samo da vam se pohvalim da mi je danas gotov jastuk koji sam šila i mogu da vam kažem da je baš udoban
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 13.1.2014 21:20:02
|
|
|
|
Klarita
|
daj slicku da vidimo
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 13.1.2014 21:23:41
|
|
|
|
Jole84
|
Klarita slikaću ovih dana kad mi stigne i jastučnica,baš sam zadovoljna,mekan je i udooooban noćima ne spavam,valjda će malo da mi pomogne. Kako si ti,prešla u treće?
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 13.1.2014 22:53:49
|
|
|
|
mamica 91
|
Hahahahha Jole znaci ne verujem sad citajuci vase kom. sve danas hocu da udjem i napisem sta sam sanjala a nikako da nadjem vremena,i sad kad konacno udjoh imam sta i da vidim elem, ja sam nocas sanjala tebe Jole i da ne verujes tvoj jastuk i u snu viknula jastuk kad mm ide i nosi mi jastuk i stavlja iza ledja ja sva bunovna onako ustala, sela, gledam oko sebe nista mi nije jasno bilo i jos danas premotavam film, secam se da je neko pisao jos u decembru o jastuku...ali otkud bas ti u snove da mi dodjes ...kakva slucajnost... inace, meni je taj jastuk super, svako vece (vec 2.god) se svadjamo ko ce spavati na njemu ja imam isti ovakav http://umamma.ie/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/l/blue-suns-_-moons_1.jpg
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 13.1.2014 23:16:39
|
|
|
|
mamica 91
|
A Jole, gde si sila jastuk, jel isto punjenje one kao granulice ili.. ?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.1.2014 0:32:39
|
|
|
|
degu
|
Ja sve čekam neke hot snove, al mi se ni u snovima ne da
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.1.2014 9:34:59
|
|
|
|
Klarita
|
Degu, e malera Jole, imam ja neki, dobila od kumova u prvoj trudnoci, jos nemam mnogo problema oko spavanja, pa ga ne koristim jos uvek. Rekoh samo da vam mahnem, cekam vas u trecem razredu, danas sam zvanicno trecak
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.1.2014 12:46:33
|
|
|
|
mamica 91
|
degu, sta da ti pricam, kad sve znas i samoj mi je tako...
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.1.2014 13:16:26
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Stigli rezultati AC,pisala sam u temi-ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 14.1.2014 21:08:28
|
|
|
|
New Mom
|
Gde ste drugaci? Ja sama sa ovim vandalima ceo dan pa ne stizem da se javim. Ili kukaju i kmezaju ili se svadjaju i tuku. Mrtva sam. Jos do vikenda nema izlazaka iz kuce, oni ce podivljati a ja se obesiti, vidim vec. Al bar sam danas uspela posle 14 dana da odem u wc. Mislila sam vec da cu puci. Kasalj me jos gnjavi i vise ne znam sta sa tim uopste.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 3:27:40
|
|
|
|
pocahontas
|
andjela nm, 14 dana?! meni je doca dao neki transilan prasak za te probleme, retko ga popijem, ali kad zagusti pomogne, mozda da probas...najduze sto nisam isla u wc je 4-5 dana i tada sam mislila da cu eksplodirati i da ce se i bukvalno razleteti po kuci, plus sto budem nervozna kao pas..ljubi malene drugare i da sto pre ozdravite degu, mamice jel vam lekar zabranio odnose? ja ni prosli put ni sada nisam imala takvih zabrana, samo sada vec postaje sve teze, zbog velicine stomaka, al mi se ne damo i prosli put smo bili aktivni do tri dana pred porodjaj ja sam danas isla na uz bebinog srca i sve je ok, sledeci pregled mi je negde pocetkom februara.. sve vas mazite trbe
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 11:20:24
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Drage naše trudnice! Vreme je za jedan brzi nagradni konkurs Pošto većina nas zna kako se trudničke nožice brzo umaraju odlučili smo da im poklonimo nešto što će im olakšati te slatke muke. Naši divni prijatelji iz Mella cosmetics daruju „Gel protiv umornih nogu“ za 10 najbržih trudnica koje tačno odgovore na postavljeno pitanje. Nagrade će se preuzimati isključivo u Ringerajinoj kancelariji. Da bi na neki način nagrade ravnomerno rasporedili, postavićemo po jedno pitanje u svakom tromesečju. U I i II tromesečju podelićemo po 3 gela, a u III tromesečju 4 gela. Da krenemo? Pitanje za naše trudnice iz II tromesečja: Navedite sastav „Gela protiv umornih nogu“. Ajmo, brzi prstići Ajmo trudnice, ostalo je još 2 gela Nemojte propustiti ovu sjajnu nagradu! Ostao je još jedan gel!! Javite se! Molim Ushtipak da mi se javi na pp da se dogovorimo oko preuzimanja!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 11:25:46
|
|
|
|
New Mom
|
Uštipak je prešao u treće tromesečje, potraži je tamo.
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 13:20:10
|
|
|
|
lavica28
|
Zdravo RR clanice! Evo i mene posle dva i po meseca,komp nije radio.Ne znam sta se desava ovde ali iscitacu vas.Mi smo dobro,stalno se ritamo,pijemo vitamine.Bebac je nisko pa moramo stalno da lezimo.Pozdrav za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 13:32:59
|
|
|
|
Milica cica
|
Gde ste žene? Ja samo da vam mahnem Jole kad beše imaš zakazan 4D?
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 14:48:17
|
|
|
|
imperial
|
Drugari,usla sam u 14-u nedelju,sad znaci ovde pripadam,sve vas ljubimo
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 16:03:39
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas degu, mamice jel vam lekar zabranio odnose? ja ni prosli put ni sada nisam imala takvih zabrana, samo sada vec postaje sve teze, zbog velicine stomaka, al mi se ne damo i prosli put smo bili aktivni do tri dana pred porodjaj Poc nije mi zabranio dr nego mm šalu na stranu, s obzirom da smo dugo čekali mislim da smo previše istraumirani, al nadam se da ćemo se malo pomalo opustiti Imperijal draga dobro nam došla
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 18:49:01
|
|
|
|
mamica 91
|
Poc, nama jeste, jer sam otvorena a beba je bas, bas, bas nisko...pa je rekla da sacekamo neko vreme dok se beba ne podigne... a i mi smo u prvoj trudnoci bili aktivni i vece pre nego sto sam otisla u porodiliste prenela sam vec bila preko termina, a jedva sam se kretala koliko sam bila teska sama sebi, reko mozda to pomogne da se pre porodim ali nista islo je bukvalno na silu sa dripom.... ali sad nekako ne bih da rizikujem, mozda ce biti sladje kad se vise uzelimo
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 21:27:42
|
|
|
|
ANDJEELA
|
drage trudnice nadam se da ste dobro,mene pocela bebica da golica i drma se po stomaku,koji osecaj,cudo Bozije! Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 21:29:04
|
|
|
|
ANDJEELA
|
imperijal dobrodosla u drugi razred
|
|
|
|
RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nede... 15.1.2014 22:33:26
|
|
|
|
Lepterija
|
Imperijal, dobrodosla, sad vise nisam najmladja duplica Ja sam sama pocela s odnosima pre par dana U petak idem na kontrolu i moram da pitam jer nas duple vto-vke smatraju rizicnom grupom za sve. Jole sutra popodne ide na ekspertski.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciSpisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?