| 

| Korisnici na ovoj temi: niko |  | 

|        | Korisnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 0:56:19
 | 
 |  |  |  

|  Sosa Mena   
   | Gvozdje duplo manje od normale  Dala mi je ferum da zvacem i Pregnacare. I da radila mi je Papa test. Rezultati ce biti u utorak. 

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 1:25:39
 | 
 |  |  |  

|  17 joka   
   | Soso  bravo    za    malo  bata,  mogu  zamisliti  koliko  emocija  je  bilo 
 koristi  to  za  gvožđe   i  manje  ručkaj  palačinki

Što  duže  čekaš  na  nesto ,  više  ceniš  kad  to  dobiješ.Jer  sve  što  je  vredno  imati ....VREDNO  JE  I  ČEKATI...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 1:36:52
 | 
 |  |  |  

|  Sosa Mena   
   | Hvala Joko   Dace Bog da uskoro i ti dozivis moju danasnju radost .

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 8:31:43
 | 
 |  |  |  

|  tillia   
   | Soso,         
 Jel to jos decaka na vidiku?
   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 9:38:27
 | 
 |  |  |  

|  mika79   
   |  Soso, ako je Mena na mamu, biće bata sigurno  . Ja sam se vratila od dr., sve je uredu, veličina ploda je 30mm i baš se lepo videlo na uz. Doktorka je rekla da je sve ok i samo da nastavi ovako.  Mnogo mi je lakše i obećavam da više neću da se traumiram. Sledeća kontrola je pre 13-og da mi da uput za komisiju
   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 9:59:33
 | 
 |  |  |  

|  tillia   
   | Mika,super!!Bice to sve dobro!         |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 10:13:32
 | 
 |  |  |  

|  mika79   
   | Tilia   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 11:23:00
 | 
 |  |  |  

|  Sosa Mena   
   | Mika  Nemoj da se jedis vidis kako to ide sve dobro. Opusti se. Uzivaj u najlepsem stanju koje zena moze da dozivi.   Tillia nisam ja te srece da rodim musko
  Volela bih da je decak da vidim malo kako je sa njima, a i da je devojcica ne se bunim.   

Patrijarh Pavle
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 13:45:12
 | 
 |  |  |  

|  blesavko   
   | Tilia  za decake Sosa
  za srculence Mika  sad opusteno, a nadam se da cu i ja biti opustenija nakon drugog uz koji je u sredu

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 14:42:15
 | 
 |  |  |  

|  mika79   
   | blesavko  veruj mi biće ti mnogo lakše posle uz. Ja sam se sad vratila iz šetnje, napolju je divan vazduh, baš mi je prijalo
  sa nama su išli i kučići imamo 2 retrivera, kako su oni skakali, valjali se, baš se videlo da im prija   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 15:15:54
 | 
 |  |  |  

|  Jole84   
   | Soso bravo za srculence,ljubimo teeee   Miko sad malo uživancija,bitno da je sve u redu
  Iskreno,ja se nisam opustila ni kroz drugo tromesečje,mislim da neki strahovi prate do kraja i to je skroz normalno  Ipak,prvo je najteže. Blesavko držimo palčeve za sredu

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.1.2014 16:37:22
 | 
 |  |  |  

|  madre   
   | soso, ne znam sta je tebi normala  meni je gvozdje 4, a donja granica je 6,6... ja sam uzela ferum lek sebi i bas mi se svidja  koliko puta dnevno uzimas? 

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.1.2014 21:18:07
 | 
 |  |  |  

|  Jole84   
   | Prvaci šta vam je,hvata vas trudnička dremka?   

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 26.1.2014 22:05:49
 | 
 |  |  |  

|  blesavko   
   | Ovo je samo zatisje pred buru  . Do koje nedelje se radi uz v. sondom  a od koje preko stomaka?   

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.1.2014 11:24:19
 | 
 |  |  |  

|  tillia   
   | Blesavko,meni je dr pokusala  vag.da gleda u 10.ned.ali bebe su vec bile dosta velike,tako da je presla preko stomaka. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 27.1.2014 11:42:43
 | 
 |  |  |  

|  Lepterija   
   | Vaginalno otprilike do prvog ekspertskog, tj. 12-13. nedelje, mada je mene moja dr gledala i kasnije, ali samo grlic. 
 < Poruku je uredio Lepterija -- 27.1.2014 11:43:11  >
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.1.2014 9:40:41
 | 
 |  |  |  

|  mika79   
   | Gde ste prvaci? Evo jedna  ko može. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 28.1.2014 11:03:34
 | 
 |  |  |  

|  ivaMark   
   | Moze kafica, upravo je pijem   blesavko, moje laicko misljenje je da se gleda uz preko stomaka kada beba poraste da ne mora da bude puna besika
   Nije me bilo par dana, frka..Slava, pa krstimo bebu, pa se "selimo" i od svega po malo

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.1.2014 11:36:50
 | 
 |  |  |  

|  mika79   
   | Drage moje ja sam od jutros imala neprijatno iskustvo, jako sam se potresla. Jutros sam ustala u wc i na gaćicama primetim tamni  sekret (nije bilo krvi) u tom momentu osetim malaksalost i pala sam u nesvest. Sreća pa je mm bio u kupatilu, spremao se za posao, on me je pridržao sa ne padnem i odneo u spavaću i osvestio, pošto se jako uspaničio zvao je hitnu, oni su došli i pregledali me pritisak je bio 80/60 a a inače je moj pritisak 130/80. Preporučili su nam da odemo do ginekologa, mi smo otišli ona kaže da baon sekret nije strašan da ležim, uradila je uz i po uz sam 11 nedelja ja sam joj skrenula pažnju da sam ja 9 nedelja ona kaže da je tako izmerila, da je sve uredu sa plodom i da dođem sledeće nedelje na dabl.
 Pošto ću ja tad biti punih 10 nedelja i ućiću u 11 nedelju, jel to rano za dabl?
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.1.2014 12:15:53
 | 
 |  |  |  

|  Anoniman   
   | Mika samo miruj.Kod nas se radii dabl  u 11+2,a ne ko kaze i u 14 - oj nedjelji. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.1.2014 12:23:59
 | 
 |  |  |  

|  mika79   
   | cece  hvala, ležim mada  sam ja inače ležala, samo malo po kući što prošetam, skuvam ali većinu dana ležim.
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.1.2014 12:25:39
 | 
 |  |  |  

|  World   
   | Mislim da se radi 11 - 13 nedelje.. ja sam prosli put radila sa 12+ nesto, ne sjecam se tacno.. mozda ti fali malo zeljeza, probaj da cijedis sokove pa pij.. i ja sam cesto imala nesvjestice na pocetku, srecom su sad prosle.. 

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.1.2014 12:31:40
 | 
 |  |  |  

|  mika79   
   | World meni je prošle nedelje ks bila uredu, svaki dan pijem limunadu sa medom, jedem pomorandže, banane, mislim da mi prirsak pao i još sam se prepala kad sam videla braon sekret. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.1.2014 12:33:50
 | 
 |  |  |  

|  World   
   | Ma nista to, ako je braon ne sikiraj se.. evo ja od onog svog krvarenja jos uvijek imam te neke braonkaste koncice, ali sad se vise ne uzbudjujem oko toga.. a pritisak zna da padne, pa pripazi malo, ne hodaj sama i tako to, sta ces... 

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 29.1.2014 12:37:51
 | 
 |  |  |  

|  mika79   
   | World  hvala ti puno, lakše mi kad znam da se i nekom to dešava. |  
			|  |  | 

Poslednje teme sa foruma
		Poslednje teme sa foruma 

Najčitaniji sadržaji u rubrici
Najčitaniji sadržaji u rubriciBEBA VAN MATERICE: Rodila se mala VeronikaVest o maloj Veroniki obišla je ceo svet. Deset lekara asistiralo je u porođaju koji se, kako kažu, dešava jednom u 625 ...

Anketa

Imena za decakaclover84Koje vam je ime lepse za decaka?Sava (
27%)

Lazar (
73%)
 Ukupan broj glasova: 239
Ukupan broj glasova: 239Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi 
svoju anketu!