Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 9:16:25
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro jutro svima...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 9:18:18
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro,babby,sacekaj,dovicin je jak...ja ga ne bi pila..makar betu odradi! ijaoj,sto bi volela crtice
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 9:20:06
|
|
|
|
madre
|
dobro jutro babby, ja bih sacekala... kako ti to nama vrlo bleda, znas li to koliko znaci ta vrlo bleda, najbledja crtica je l te mrzi da vadis betu? ako da, ja bih vec ujutru ponovila test... sad sam trazila tvoj graf, ali nisi stavila T od jutros, kakva je?
< Poruku je uredio madre -- 25.2.2014 9:22:20 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 9:27:38
|
|
|
|
babby
|
hvala vam na odgovorima zvanicno mi i ne kasni al sto kazete bolje da sacekam... a ta crtica ja kao svetlo siva senka bas bezveze a t mi je malo pala evo sad cu da ga postavim
< Poruku je uredio babby -- 25.2.2014 9:28:27 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 9:56:37
|
|
|
|
milica93
|
Drage, jedna od najbližih prijateljica mi se porodila. Dobila sina. Ovo joj je četvrto. Evo me srećna ko malo majmunče. Rekla sam dragom: Mi smo sledeći. Babby, nadam se da je bebuška.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 10:06:32
|
|
|
|
babby
|
kako je to lepo cetvoro super nek im je sa srecom a ja oduvek htela pet a eto nijedno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 10:08:26
|
|
|
|
Sicilijana
|
Ovaj mesec sam radila prvu inseminaciju koja nije uspela, spremam se za sledecu. Zanima me da li je neka imala slicne simptome kao ja posle inseminacije, a to su: tacno nedelju dana posle inseminacije me je dva dana boleo stomak slicno kao da cu da dobijem i krsta. Da li je to bio dobar znak da se tu nesto ipak desavalo? Druga stvar koja mi se desava, a ne znam zbog cega je da sam 4, 5 dana pre nego sto sam dobila bila mokra kao ispod tusa, cim zaspim, a desavalo se i preko dana. Negde sam citala da to moze biti nagli pad progesterona, a ja sam koristila utrogestan 12 dana posle inseminacije i zadnji utrogestan kada sam stavila to vece cim sam zaspala sam bila mokra totalno . Da li to ima veze sa tim ili necim drugim? Sve sam ispitala do sada ( sve je ok kod oboje), ostalo je jos ovaj mesec da uradimo ASA test i onda da krenem lagano da skupljam papire za VTO.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 10:49:57
|
|
|
|
babby
|
duuugo 9 god. ali bice valjda jednog dana
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 11:01:21
|
|
|
|
milica93
|
Naravno da ce biti ... ko zeli, uvek nadje nacin Jeste dugo, ali ne trebate da odustanete ... nagradice vas Bog.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 11:40:42
|
|
|
|
7marii
|
Crtice dobro jutro Indy,Elogi drzim vam palceve za . Milice neke novosti stigla ? Ja sam bila kod dr,guzva je bila velika i nije me pregledao ali mi je rekao da posto nemam bolove upala nije i da ponovim test za 4-5 dana,pa ako iskljucim trudnocu da odem tad da radi pregled i analize i da vidi sta mi je. Tako da ja moram da cekam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 12:20:45
|
|
|
|
17 joka
|
Bebby, draga moja toliko zelim d se radujem tvojim zato što znam sta je duga borba i mnogo toga sto se dozivi svih tih godina jako jako te
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 12:24:16
|
|
|
|
milica93
|
Mari, znaci jos ima nade da je , nadam se da jeste. Nista jos ... i dalje imam iscedak, sve je isto i ostalo. Grudi bole, ali mnogo manje, juče je bolelo i na sam dodir. Trebala sam sutra ici da vadim nalaze, ovo sto mogu sama, ali dragi mora za bg, pa ne mogu. Prekosutra onda. Babby, nadam se da me nisi pogrešno razumela nesto.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 12:30:22
|
|
|
|
babby
|
Joko hvala vam na lepim zeljama videcemo sutra treba da nedodje
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 12:32:19
|
|
|
|
Anoniman
|
dobar dan cekalice.... ja sam sve sigurna da me je ovog meseca zaobisla...ciklusi su mi na 21 dan :/ imala sam 6.januara pa 28.januara....po svemu sudeci trebalo je da 19og dobijem....godinu ipo dana mi je takav ciklus....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 12:46:04
|
|
|
|
17 joka
|
Anoniman, uradi test i raduj se ako si vec uverena da je to
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 12:46:05
|
|
|
|
IVA 11
|
Kad da računam plodne dane ako mi je ovog mjeseca kasnila M? :) Ili ih nemam? Pijem lijek zbog povišenog prolaktina.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 12:49:16
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo, meri bazalnu T i uzmi LH tracice i znaces ili idi na UZ koliko je kasnila
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 12:57:41
|
|
|
|
Jole84
|
Iva znači počela si s bromokriptinom? Nadam se da ga dobro podnosiš,neke devojke ga ne osete srećom. Videćeš kako su dobre ovulacije čim se spusti prolaktinče
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 13:11:20
|
|
|
|
daca77
|
Crtice i po koja zalutula trudnice , veliki
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 13:29:34
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: milica93 Mari, znaci jos ima nade da je , nadam se da jeste. Nista jos ... i dalje imam iscedak, sve je isto i ostalo. Grudi bole, ali mnogo manje, juče je bolelo i na sam dodir. Trebala sam sutra ici da vadim nalaze, ovo sto mogu sama, ali dragi mora za bg, pa ne mogu. Prekosutra onda. Babby, nadam se da me nisi pogrešno razumela nesto. Pa doktor iskljucio upalu jer nemam nikakvih bolova a kad je bila upala konstantno sam imala bolove to sam znala i bez njega ,ali me nije pregledao rekao da ponovim test i da dodjem kod njega sl utorak, ima nade mada ja nesto ne verujem juce je test bio negativan ali on rece mozda sam ga rano uradela sve u svemu cekam pa cu videti. Jedino sto imam od simptoma je blaga mucnina ali to mogu i 1000 drugih stvari da izazovu. Ja se iskreno nesto ne nadam pocela sam cak i bazalnu T da merim a ono racunam kao . Videcemo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 14:50:10
|
|
|
|
Minja23
|
devojke,pa ovde se svasta nesto desava iskoristile ste ove tople dane opasno ...ja moram da napisem nesto,ali vama to nece biti normalno sigurno... kada sam ranije citala postove o bazalnoj temperaturi,uzmem ja jedno veme da merim,meni ta jutarnja temp nije prelazila 36c cak sta vise ,uglavnom je bila 35,4 35,6 ,i da menjala sam toplomere i to je to.Nekih zdr.problema nemam,hormoni su dobri...ali sam 'ladna k'o zmice :)))) po nekom mom proracunu trebala sam da dobijem juce(ja mislila danas,ali je ipak juce) i ja jutros,ajde kao da izmerim temperaturu,meni temp. 36,8 vama najnormalnije,a meni visoko... sutra idem kod dr.na konsultaciju za hsg,jer je trebalo da dobijem i taman da utvrdimo datum za hsg...recicu mu za krvarenje 24.dc,pa me zanima da li smem da se pregledam vag.sondom? i da li ova malo povisena temp.moze nesto da znaci ili ne?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 15:01:09
|
|
|
|
17 joka
|
Minja sve je moguce jako
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 15:05:38
|
|
|
|
Minja23
|
joko :))) ali kako sam napisala,poceo je da me ziga stomak ...a dobro bar se radujem moru i navijam za sve vas jakoooo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] 25.2.2014 15:20:15
|
|
|
|
nata11
|
Minja naravno da sme da te pregleda sondom ne brini.Meri T i sutra.
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: