Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 5:25:41
|
|
|
|
Olga75
|
jutroooo ajde ustajanje evo vec svice
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 5:28:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro Oldzi, ima li kafice ili da jos cekamo meni san ni na vidiku vidim da ce danas biti ko rano rani ceo dan zeva
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 5:31:42
|
|
|
|
Olga75
|
ma ja vec popila svoju ispratila matorog i svekrvu i sad da se vracam u krpe da se ne vracam a i kafu sam popila
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 6:59:59
|
|
|
|
Trcosava
|
jutro jeste vas dve na nekim drogama
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 7:36:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric i od mene! Ja pijem kaficu uz kisicu ajd da bude smao danas pa cu preziveti.
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 7:48:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Ovde je vreme katastrofa danima. Konstantno oblačno i svaki dan makar malo padbne kiša. Iskreno se nadam da će oko 1. maja biti bolje!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 10:39:49
|
|
|
|
Meisje
|
Jutro ne znam je l smem da kazem da je ovde divno vreme vec danima Jos nisam doruckovala, ne mogu od nje samo trazi I kuka da joj dam, ali sad ce da zaspi pa cu na miru Lep dan svima
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 11:06:32
|
|
|
|
Brand new mama
|
Olga,ti si gora i od mene:) Mi smo se pobudili u 6:15,od 7:25 smo vec bili na putu ka vrticima,od 8:30 sam na kursu(obnavljam znanje iz excela i power point-a,ali mi je malo sporo-nemojte reci predavacu) Uzas je samo sto nisam doruckovala(sem jedne banane) a popih 3 kafe... sad je pauza pa malo cituckam...jos sat vremena pa palim dalje:) Ovdje je suncano.....juce je padala kisa popodne,ali danas je vedro i divno:)
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 11:24:55
|
|
|
|
Meisje
|
E pa ako cemo tako i ja sam bila budna od 6h do 7h cak sam i jednu kaku presvukla! Inace Excel je zeznut ako hoces one funkcije da naucis,a rad sa tabelama nije tezak,samo treba cackati i isprobavati. U svakom slucaju vrlo interesantno
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 11:34:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Kod mene u zgradi je bilo veselo. Nekom biseru su zagorele przenice, pa umesto da otvori prozor i dim izadje napolje, taj isti biser je otvorio vrata od stana, pa se citav ulaz napunio dimom Na kraju su nam i vatrogasci dosli, bas brzo. Uspela sam da snimim jednog mmmmnogo zgodnog vatrogasca, piletina, jos mi je u prolazu rekao "Dobar dan", a ja u spavacici Srecom na kraju je sve ostalo na tome da je nekom zagoreo dorucak. I tako...
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 11:35:45
|
|
|
|
Olga75
|
Meisje , ja kas sam imala zvercicu tih meseci spavala sam do devet dam joj sisu kad krene da se koprca i slafenziii a sad ustala sam ja jos ramije al mi bilo spramota da visim na forumu da me ne optuze za kojesta do sad sam odradila sve i mogu da kuliram ( tela sam da napisem ono drugo al nEje lepo nikako i vreme je za drugu kafu samo da znate pa ako ima mladjih a ima jer sam ja skoro pa najstarejas kuvajte da ne podviknem
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 12:01:23
|
|
|
|
Meisje
|
Mali mis,mogao je da svrati i tebi da ugasi pozar E bas veselo.. Olga Ne procitah ceo post.. I ja sam primenjivala taj sistem do skoro ali sad nece..mozda je faza... Kakvo kuvanje,ja sam juce kuvala,ne mogu sad opet!!
< Poruku je uredio Meisje -- 24.4.2014 12:05:59 >
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 12:04:57
|
|
|
|
Olga75
|
ma sta ti bogati nije jasno , kazi teta Olgi ma kad se ujutru probudila je je stavim kod mene u krevet i dam sisu , onda se ona prihvati ( to je bilo oko pola sest - sest ) i zaspi i ja je ostavim da spava pored mene ako i ustanem ranije od devet stavim joj velikog medveda - da oseti da ima nesto pored a i da ne padne s kreveta naopako da ne mogu savladati tako maJo dete a inace sam ja bila sa njom u to vreme sama danima
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 12:08:24
|
|
|
|
Meisje
|
Hihihi,kao sto rekoh,primenjivala sam i ja taj sistem do skoro,osim medveda,koristim obican jastuk..al sad nece,cak ni dudu! Al zato imam slobodno 1,5h do 2h sad,uvek toliko spava jutarnju smenu
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 12:11:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo Oldži fuka Ja ipak ne moram da radim do 5. maja U to ime sam otišla do vrtića, platila slike, vežbe i do prodavnice. PA polagano do kuće. Sad da odmorim 10 min, pa odo da posadim začine i jagode. Pa sudovi da se operu i opet malo odmora, pa polako opet po dete u vrtić
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 12:28:36
|
|
|
|
Lu
|
Dobar dan Trco slobodno se poslužim? Kiša ne prestaje od njuče ujutro bojim se za vrt da mi sve ne strune u njemu a trava je kao i povrće a ništa joj ne mogu trenutno Ručak se kuha, reciklirala sam Uskršnja jaja (ogulila ih i vratila kokama da pojedu ) Nemam nikakvih planova za danas...
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 13:10:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Naravno da da Lu! Ja posadih moje mini jagode i začine. Sad opet malo da odmorim pa redom dalje. Ovde sad nema kiše, a mačku ću da prebijem - sve mi iskopala peršun što sam posadila u kantu da imam za zimu i sve semena gore. Šta da radim, valjda će neki da isklija
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 15:13:37
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Lu Dobar dan Trco slobodno se poslužim? Kiša ne prestaje od njuče ujutro bojim se za vrt da mi sve ne strune u njemu a trava je kao i povrće a ništa joj ne mogu trenutno Ručak se kuha, reciklirala sam Uskršnja jaja (ogulila ih i vratila kokama da pojedu ) Nemam nikakvih planova za danas... Nema me danima, upadoh na kratko da vidim sta se kuckalo i sad crkavam od smeha na ovo Sad mi je zao sto me nema cesce. Od sutra sam na odmoru pa mozda svratim da otkucam koju rec. Poz od padobranca
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 15:17:47
|
|
|
|
Lu
|
Pa šta ću s njima Meni to nije jestivo ni nakon jednog dana na sobnoj temperaturi. Ima sad da sipaju jaja
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 15:18:54
|
|
|
|
lesica
|
Minna,( sad i ja kao padobranac ) skokni deder u temu kafa u bg-u Devojke, grl, cmok
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 15:25:21
|
|
|
|
Lu
|
Pa i ja danas sletih ovdje
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 15:30:24
|
|
|
|
lesica
|
Nego, znate li vi što sam ja danas fina, pa čak i duže ostajem, samo da sutra budem slobodna, i da si odem na kofi sa dragim drugaRRkama.
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 15:35:39
|
|
|
|
Meisje
|
E pade i ovde malo kisice! Ja sam kupila sarene saksije,tj. ona saksija za saksiju jedva cekam sve da kompletiram pa da sednem na terasu i pijem kafu.. Jes da cu celo leto da provedem u Srb al nema veze Inace ja svaki dan setam do grada i nazad,to je jedno 2km u jednom pravcu+po gradu..Ne osecam noge vise,mislim mogu da predjem koliko hoces.. Juce me jedna zena jurila da mi da Laninu kapicu,ispala nam,isplazila jezik,kaze zeno ala brzo hodas
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 18:14:09
|
|
|
|
Modessty
|
E ovo je moja RR! Velikim borcima s ljubavlju Ulepšale ste mi ovaj kišni dan!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 24.4.2014 22:46:55
|
|
|
|
Meisje
|
Moja kesica putuje za Srbiju Najvise sam 56br odvojila..I Lana je bila malecka, u 56 je plivala
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?