|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ApRRilska kafanica [chat]
28.4.2014 11:10:24   
Trcosava
Jutar žene!

Jel imamo koga u prvom osnovnom sudu, treba mi jedna info.

Inače za prvi maj možda idemo do zaove

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 151
29.4.2014 8:23:56   
Anck Su Nmaun
Hello

Jao kad je ovakav dan samo bih leskarila.. ne bih ustajala iz kreveta. Ali danas Napokooon obe u vrticu i imam u planu posle kafiice da sredim kucu, ves.. svasta nesto.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 152
29.4.2014 8:28:18   
Trcosava
Ne pominji mi veš, eno čeka me od prošlog vikenda user posted image

Jutar žene!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 153
29.4.2014 8:36:40   
NadaR
Dobro jutro.
Ja sam se probudila I kad bi imao ko smuckati kofi... eh user posted image
Cijelu noc sam svasta sanjala a sad ne mogu pohvatati - ko,gdje,sta . Bas odvratan osjecaj.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 154
29.4.2014 8:42:44   
mama micki
Dobro jutro, evo i ja pristavila drugu kaficu.
Trćo niko se ne javlja za prvi osnovni sud, ali aj kaži šta je možda ipak nešto mogu da ti kažem, ali ne obećavamuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 155
29.4.2014 9:08:08   
Trcosava
Nado, tako i ja svako jutro ustajem i sama si kufam kafu.

Mama micki, ma samo da vidim da li se sada zakauzje uvid u predmet ili mogu samo da dođem kao i pre, dam lk i tražim br predmeta koji hoću da pogledam. A tebe će angažujem kad bude trebala se 'apsi advokatica user posted image

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 156
29.4.2014 9:10:25   
mama micki
Trćo mislim, u stvari sigurna sam da se ne zakazuje, dođeš, tražiš i vidiš. E kod mene može neka lk, pasoš, vozačka....a nisam OSL pa nesmem da apsim,ali ima ko smeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 157
29.4.2014 9:14:34   
Trcosava
Ej pa ranije jeste bilo tako,ali sad vidim da ima nešto da se zakazuje online, pa još i mama kad je tražila uvid u neki predmet, čekala je 15 dana. A ja ne bi da dođem u Bg, tražim uvid i onda kao čekajte. Vrlo je verovatno da neću biti dovoljno dugo u Bg da bi to sačekala. Mada ću svakako morati i kod sudije. Ono što vidim online je da je prošlog aprila advokatica podnela neki podnesak (verovatno da se objedini i jedno i drugo rešenje) i od tad ništa. A kao planiram da odem do suda, zamolim da mi daju kopije/originale rešenja i lepo da odem sama u elektro distribuciju, telekom bla bla da prenesem na mamu / mene.

Advokatica se ne javlja na telefon, te tako nemam predstavu dokle je šta stiglo.

Lk, pasoš i vozačku završih sve po hitnom postupku jer ne živim u Srb - te tako to ja završim za dva dana user posted image

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 158
29.4.2014 9:24:33   
Torbica
Da vidim sta radite u kafanici... user posted image Ja doruckujem i cekam maserku!
Anck, prosla je rukica malenoj? Pozdrav
Ves? UVEK ga imam, ali uvek user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 29.4.2014 9:25:08 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 159
29.4.2014 9:28:55   
Trcosava
Torbice ne sumnjam da ga imaš uvek user posted image

Sebe spasavam tako što barem pižame ne peglam (moje sam odavno prestala, sad i Anine). Mužu majce na kratke rukave peglam samo leti user posted image . Moje gaćke ne peglam isto (Anine naravno da). Peškire i to - sve sam batalila.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 160
29.4.2014 9:40:59   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Torbica

Da vidim sta radite u kafanici... user posted image Ja doruckujem i cekam maserku!
Anck, prosla je rukica malenoj? Pozdrav
Ves? UVEK ga imam, ali uvek

Uh Torbi maserkaaaaa.... savrsen pocetak dana

Prolazi rukica sve je ok! user posted image

Meni jedino vesa uvek ima jer ne stignem prethodni ni da prosusim vec stize drugi , a kamoli da ga poslazem il nesto drugo user posted image

Sta sam od jutros odradila, slozila ves, rasirila drugi, umesila testo za kiflice i sredila Akvarijum (trimovala malo i promenila vodu) .. sad mislim o drugoj kafi user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 161
29.4.2014 10:25:43   
Meisje
Evo kafa za celu RRuser posted image user posted image Jutro!
user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 162
29.4.2014 13:27:08   
jole82
Mei nemoj da krajcuješuser posted image u svim šoljicama da bidne jednako
Znaš kakve smo mi žene...odma ćemo da se podžapamo ako Milki budeš sipala više nego Živkiuser posted image

Khm..veš...ja ništa ne peglam...sem uniforme za posao (i to samo bluze..pantalone su od nekog super materijala da se ne pegla i nikad nisam zgužvana..majke mi...hahaha)..ni nama ni T..mislim da bih skrenula kad bih još i peglala...al naravno nismo svi isti..
Sve mi ide u sušaru i samo dobro složim kad mašina završi ili okačim na vešalicu..
MM ne nosi košulje ni pantalone, pa kad zatreba e tad opeglam...inače ništa stvarno

Enyoj the silence!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 163
29.4.2014 13:29:25   
Peace*
A izvadiš veš iz mašine, rastreseš pa u sušaru? Meni su ujedno mašina i sušara. I jel skroz sušiš ili da ostane vlažno?

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 164
29.4.2014 13:54:36   
jole82
Meni su odvojene...dakle samo prebacim u sušaru...i bude skroz suv ali jako topao, tako da može lepo da se posloži..maltene opeglam rukama dok slažem...
E sad ako znam da stavljam neku stvar za koju znam da će biti zgužvana kad se skroz osuši, onda to izvadim malo ranije pa na vešalicu tako da se osuši...
Ja ne stavljam stvari iste debljine u sušaru...al kad god punim mašinu znam napamet šta je unutra...i onda one tanje stvari vadim ranije(budu skroz suve), a debeli duks i farmerke dosušim na kratkom programu..

Ne znam da li sam ja pametna ili je prosto moja mašina takva(pametna)...al moja kuma me ubedjuje da je nemoguće tako kako sam opisala

Enyoj the silence!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 165
29.4.2014 14:06:30   
Peace*
Iskreno, ja sam 1x u životu koristila sušaru i to na platnenim pelenama.

Kad sam ih izvadila bilo je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blago rečeno sam htela da se upucam, vratila pelene u mašinu i uključila ispiranje, pa prostrla na štrik da se osuši.

Pa da ih je krava žvakala ne bi bile onakve. user posted image

Posle je mm uključivao još jednom, neke svoje stvari (on veš pere dan pred put user posted image ), ali je uključio onaj program što stvari ostavi malo vlažne, za peglanje.

A znam da i moj brat vadi stvari iz sušare, pomazi ih, složi, i kraj. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 166
29.4.2014 14:08:53   
Torbica
Trco, kakvo peglanje, naopako, nista zivo ne peglam. Nisam ni bebece tetra pelene a to svi peglaju. user posted image Susara je zakon, i moja je posebno.
Mm retko nosi kosulje, pa sam sa te strane isto super prosla. Nego ljudi, da vidite tu kolicinu odnosenja/donosenja i punjenja korpe sa vesom... Vagon.
Pecem cokoladni kolac, nek ide zivot, nema danas klasicnog kuvanja, deca se nacopaju pasulja u vrticu, mm na sokovima danas, ja jela, tako da cemo da se sladimo. user posted image

Peace, ti si ih presusila. Ali, te kombinovane nisu dobre. Samo ove sa svojim bubnjem, tako lepo rastresu, meni je ves iz susare predivan, mek, nezan. Cak joj i u uputstvu pise - nije potreban omeksivac. Gorenje.

< Poruku je uredio Torbica -- 29.4.2014 14:13:42 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 167
29.4.2014 14:21:25   
Olga75
ahoj user posted image
zver i ja doputovale iz NS , bas sam se nesto umorila , ostarilo se user posted image
pricate o peglanju , iju ja to rasirim i peglam samo sto moram
kad mi dodje mama ona pegla jer je nervira al mene ic
i tako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 168
29.4.2014 14:55:31   
Meisje
Jole ko ce svima da ugodi..a kajmak..nista,idemo po sistemu ko prvi kafi njegova kafauser posted image

Za peglanje-no comment!user posted image

Napokon pocinjem kuvanje zajedno za sve! Uvela sam joj sve namirnice(osnovne)i nema vise milion sudova i svakih pola sata spremanje necega...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 169
30.4.2014 9:07:15   
Trcosava
Pa ja moram da peglam. Mislim ok, neke stvari i ne. Zavisi ko izvadi veš iz mašine. Ja ga kao debil slažem, pa onda raširim. Sušaru sam htela da kupim, ali mm i njegova baka su bili protiv. Tako da. Jednog lepog dana imaću i sušaru i mašinu za sudove user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 170
30.4.2014 9:26:55   
Ivanka 75
Gluuuuupa kisaaaaa user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 171
30.4.2014 9:43:25   
Modessty
Dobro jutro! Ovo kao da stiže jesen a ne leto! Izgleda da nema ništa od izleta sutra user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 172
30.4.2014 10:43:41   
Meisje
Jutrooo, ajde, ajde osmeh na lice nemojte vreme da kvari raspolizenje, a koliko znam uvek za prvi maj padne kisa..

mi smo plivale, ona zaspala u kolicima ja pijuckam kaficu...napolju isto kisa..akonuspem do opstine da skoknem, prikupljam dokumenta da zavedem L kao srpskog drzavljanina ovde u konzulatuuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 173
30.4.2014 16:04:11   
branki*
ja ne znam dokle vise ova mucenica moze da pada,smorila je skroooz!opet smo odlozili kamion za selidbu za subotu...covece kao da se selimo u njujork,a ne u drugi deo gradauser posted image ..bas se ne secam da je skoro bilo ovako bezvezno vreme za 1.maj..

branki

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 174
30.4.2014 17:17:54   
Olga75
bar dan user posted image
sta se radi ?
ovo vreme je stvarno poludelo nacisto
sve se smracilo , ovo ako padne danas tesko nama , ko da se smak sveta sprema
ja obecala zvercici kuglof a mrzi meee
sad imam opravdanje : cekaj cico da vidimo hoce l biti oluje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 [7] 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here