Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 28.4.2014 11:10:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar žene! Jel imamo koga u prvom osnovnom sudu, treba mi jedna info. Inače za prvi maj možda idemo do zaove
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 8:23:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hello Jao kad je ovakav dan samo bih leskarila.. ne bih ustajala iz kreveta. Ali danas Napokooon obe u vrticu i imam u planu posle kafiice da sredim kucu, ves.. svasta nesto.
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 8:28:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne pominji mi veš, eno čeka me od prošlog vikenda Jutar žene!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 8:36:40
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro. Ja sam se probudila I kad bi imao ko smuckati kofi... eh Cijelu noc sam svasta sanjala a sad ne mogu pohvatati - ko,gdje,sta . Bas odvratan osjecaj.
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 8:42:44
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro, evo i ja pristavila drugu kaficu. Trćo niko se ne javlja za prvi osnovni sud, ali aj kaži šta je možda ipak nešto mogu da ti kažem, ali ne obećavam
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 9:08:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Nado, tako i ja svako jutro ustajem i sama si kufam kafu. Mama micki, ma samo da vidim da li se sada zakauzje uvid u predmet ili mogu samo da dođem kao i pre, dam lk i tražim br predmeta koji hoću da pogledam. A tebe će angažujem kad bude trebala se 'apsi advokatica
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 9:10:25
|
|
|
|
mama micki
|
Trćo mislim, u stvari sigurna sam da se ne zakazuje, dođeš, tražiš i vidiš. E kod mene može neka lk, pasoš, vozačka....a nisam OSL pa nesmem da apsim,ali ima ko sme
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 9:14:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Ej pa ranije jeste bilo tako,ali sad vidim da ima nešto da se zakazuje online, pa još i mama kad je tražila uvid u neki predmet, čekala je 15 dana. A ja ne bi da dođem u Bg, tražim uvid i onda kao čekajte. Vrlo je verovatno da neću biti dovoljno dugo u Bg da bi to sačekala. Mada ću svakako morati i kod sudije. Ono što vidim online je da je prošlog aprila advokatica podnela neki podnesak (verovatno da se objedini i jedno i drugo rešenje) i od tad ništa. A kao planiram da odem do suda, zamolim da mi daju kopije/originale rešenja i lepo da odem sama u elektro distribuciju, telekom bla bla da prenesem na mamu / mene. Advokatica se ne javlja na telefon, te tako nemam predstavu dokle je šta stiglo. Lk, pasoš i vozačku završih sve po hitnom postupku jer ne živim u Srb - te tako to ja završim za dva dana
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 9:24:33
|
|
|
|
Torbica
|
Da vidim sta radite u kafanici... Ja doruckujem i cekam maserku! Anck, prosla je rukica malenoj? Pozdrav Ves? UVEK ga imam, ali uvek
< Poruku je uredio Torbica -- 29.4.2014 9:25:08 >
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 9:28:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Torbice ne sumnjam da ga imaš uvek Sebe spasavam tako što barem pižame ne peglam (moje sam odavno prestala, sad i Anine). Mužu majce na kratke rukave peglam samo leti . Moje gaćke ne peglam isto (Anine naravno da). Peškire i to - sve sam batalila.
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 9:40:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Da vidim sta radite u kafanici... Ja doruckujem i cekam maserku! Anck, prosla je rukica malenoj? Pozdrav Ves? UVEK ga imam, ali uvek Uh Torbi maserkaaaaa.... savrsen pocetak dana Prolazi rukica sve je ok! Meni jedino vesa uvek ima jer ne stignem prethodni ni da prosusim vec stize drugi , a kamoli da ga poslazem il nesto drugo Sta sam od jutros odradila, slozila ves, rasirila drugi, umesila testo za kiflice i sredila Akvarijum (trimovala malo i promenila vodu) .. sad mislim o drugoj kafi
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 10:25:43
|
|
|
|
Meisje
|
Evo kafa za celu RR Jutro!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 13:27:08
|
|
|
|
jole82
|
Mei nemoj da krajcuješ u svim šoljicama da bidne jednako Znaš kakve smo mi žene...odma ćemo da se podžapamo ako Milki budeš sipala više nego Živki Khm..veš...ja ništa ne peglam...sem uniforme za posao (i to samo bluze..pantalone su od nekog super materijala da se ne pegla i nikad nisam zgužvana..majke mi...hahaha)..ni nama ni T..mislim da bih skrenula kad bih još i peglala...al naravno nismo svi isti.. Sve mi ide u sušaru i samo dobro složim kad mašina završi ili okačim na vešalicu.. MM ne nosi košulje ni pantalone, pa kad zatreba e tad opeglam...inače ništa stvarno
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 13:29:25
|
|
|
|
Peace*
|
A izvadiš veš iz mašine, rastreseš pa u sušaru? Meni su ujedno mašina i sušara. I jel skroz sušiš ili da ostane vlažno?
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 13:54:36
|
|
|
|
jole82
|
Meni su odvojene...dakle samo prebacim u sušaru...i bude skroz suv ali jako topao, tako da može lepo da se posloži..maltene opeglam rukama dok slažem... E sad ako znam da stavljam neku stvar za koju znam da će biti zgužvana kad se skroz osuši, onda to izvadim malo ranije pa na vešalicu tako da se osuši... Ja ne stavljam stvari iste debljine u sušaru...al kad god punim mašinu znam napamet šta je unutra...i onda one tanje stvari vadim ranije(budu skroz suve), a debeli duks i farmerke dosušim na kratkom programu.. Ne znam da li sam ja pametna ili je prosto moja mašina takva(pametna)...al moja kuma me ubedjuje da je nemoguće tako kako sam opisala
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 14:06:30
|
|
|
|
Peace*
|
Iskreno, ja sam 1x u životu koristila sušaru i to na platnenim pelenama. Kad sam ih izvadila bilo je Blago rečeno sam htela da se upucam, vratila pelene u mašinu i uključila ispiranje, pa prostrla na štrik da se osuši. Pa da ih je krava žvakala ne bi bile onakve. Posle je mm uključivao još jednom, neke svoje stvari (on veš pere dan pred put ), ali je uključio onaj program što stvari ostavi malo vlažne, za peglanje. A znam da i moj brat vadi stvari iz sušare, pomazi ih, složi, i kraj.
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 14:08:53
|
|
|
|
Torbica
|
Trco, kakvo peglanje, naopako, nista zivo ne peglam. Nisam ni bebece tetra pelene a to svi peglaju. Susara je zakon, i moja je posebno. Mm retko nosi kosulje, pa sam sa te strane isto super prosla. Nego ljudi, da vidite tu kolicinu odnosenja/donosenja i punjenja korpe sa vesom... Vagon. Pecem cokoladni kolac, nek ide zivot, nema danas klasicnog kuvanja, deca se nacopaju pasulja u vrticu, mm na sokovima danas, ja jela, tako da cemo da se sladimo. Peace, ti si ih presusila. Ali, te kombinovane nisu dobre. Samo ove sa svojim bubnjem, tako lepo rastresu, meni je ves iz susare predivan, mek, nezan. Cak joj i u uputstvu pise - nije potreban omeksivac. Gorenje.
< Poruku je uredio Torbica -- 29.4.2014 14:13:42 >
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 14:21:25
|
|
|
|
Olga75
|
ahoj zver i ja doputovale iz NS , bas sam se nesto umorila , ostarilo se pricate o peglanju , iju ja to rasirim i peglam samo sto moram kad mi dodje mama ona pegla jer je nervira al mene ic i tako
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 29.4.2014 14:55:31
|
|
|
|
Meisje
|
Jole ko ce svima da ugodi..a kajmak..nista,idemo po sistemu ko prvi kafi njegova kafa Za peglanje-no comment! Napokon pocinjem kuvanje zajedno za sve! Uvela sam joj sve namirnice(osnovne)i nema vise milion sudova i svakih pola sata spremanje necega...
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 30.4.2014 9:07:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa ja moram da peglam. Mislim ok, neke stvari i ne. Zavisi ko izvadi veš iz mašine. Ja ga kao debil slažem, pa onda raširim. Sušaru sam htela da kupim, ali mm i njegova baka su bili protiv. Tako da. Jednog lepog dana imaću i sušaru i mašinu za sudove
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 30.4.2014 9:26:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gluuuuupa kisaaaaa
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 30.4.2014 9:43:25
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Ovo kao da stiže jesen a ne leto! Izgleda da nema ništa od izleta sutra
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 30.4.2014 10:43:41
|
|
|
|
Meisje
|
Jutrooo, ajde, ajde osmeh na lice nemojte vreme da kvari raspolizenje, a koliko znam uvek za prvi maj padne kisa.. mi smo plivale, ona zaspala u kolicima ja pijuckam kaficu...napolju isto kisa..akonuspem do opstine da skoknem, prikupljam dokumenta da zavedem L kao srpskog drzavljanina ovde u konzulatu
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 30.4.2014 16:04:11
|
|
|
|
branki*
|
ja ne znam dokle vise ova mucenica moze da pada,smorila je skroooz!opet smo odlozili kamion za selidbu za subotu...covece kao da se selimo u njujork,a ne u drugi deo grada ..bas se ne secam da je skoro bilo ovako bezvezno vreme za 1.maj..
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 30.4.2014 17:17:54
|
|
|
|
Olga75
|
bar dan sta se radi ? ovo vreme je stvarno poludelo nacisto sve se smracilo , ovo ako padne danas tesko nama , ko da se smak sveta sprema ja obecala zvercici kuglof a mrzi meee sad imam opravdanje : cekaj cico da vidimo hoce l biti oluje
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?