Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 7:44:42
|
|
|
|
Trcosava
|
KAAAAAAAAAAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Čim sunce grane ja sam raspoloženija. Doduše, doprinosi i to što ne moram da smaram ljude telefonom i što postoji velika šansa da uskoro odem u mili i dragi mi Beograd!!! O mojoj sreći nema kraja!!! Ajde ženske, kafa je na stolu!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 8:03:27
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro . Super Trco Kod nas nema sunca ali se Vrbas povukao u korito, ne sisa vise preko ulice I za sad nema opasnosti da ce nam uci u kucu. Uz to I M nema vise T. Jeste da je naporan I da smo mm I ja dezurali cijelu noc oko vode I nismo spavali skoro nikako ali onesvijesticu se poslije.
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 8:22:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Auuu tu baš pljuštala kiša?? Ovde je još malo sunce, ali prognoza je da odem na neku vrbu i da se besim. Narednih 10 dana najavljena kiša. Odakle sad T M?
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 8:46:50
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Moja kesica putuje za Srbiju Najvise sam 56br odvojila..I Lana je bila malecka, u 56 je plivala Hvala MEi! divna si! Dobro jutro curke! Mi budni jutros od 5h!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 8:54:51
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Auuu tu baš pljuštala kiša?? Ovde je još malo sunce, ali prognoza je da odem na neku vrbu i da se besim. Narednih 10 dana najavljena kiša. Odakle sad T M? Jeste , kod nas je bas bilo kriticno . Negdje nizvodno je probio nasip pa se onda ovde smanjio . A , t ? Voljela bih da znam . Isla sinoc do 39.6
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 9:02:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Uf :( Pa jel se žali da ga nešto boli?
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 9:15:46
|
|
|
|
NadaR
|
Curi mu nos I sav je smoren I nervozan . Duri se I kuka za sve moguce I nemoguce . Popodne kod dr ako krene ponovo .
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 10:06:22
|
|
|
|
Meisje
|
Jutro I od mene Nado nadam se da ce brzo da ozdravi sincic..
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 10:13:12
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobar danac, Slusam slavuje uz kaficu Nado, mi juce prolazili tu i bas je blizu voda kucama u Laktasima, ali zanimljivo je da ti isti ljudi sede na terasama i caskaju, niko nije napravio nekakav nasip, nista. To mi je malo bilo cudno. Mislim, ne znam ni da li moze to da pomogne ali bar da se nesto pokusa. Mozda su pokusavali ranijih godina pa im nije uspevalo i sada cekaju samo, ne znam. I da malac ozdravi Mei za garderobicu, ja sam nasu dala mm rodjaki, dobila je bliznakinje par meseci posle mog porodjaja.
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 25.4.2014 10:48:24
|
|
|
|
Meisje
|
Iva,slavuje?? Blago tebi.. Ovde ima dosta Kosova,oni isto mnogo lepo pevaju a isto mi se mnogo svidja zvuk galebova..odmah me asocira na more.. E za stvarcice sam i ja presrecna,nisu mogli u bolje i potrebnije ruke da odu
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 26.4.2014 13:43:38
|
|
|
|
branki*
|
zenskaci,nema vas u istocnoj srbiji konacno sunce ,stvarno je smorila ova kisa vise i kisobrani i mokro i vlazno vreme..pijuckam kafu,danas se ne selimo,cekamo kamion tek u utorak da prebacimo velike stvari..ovih dana prebacivali bozine igracke i gerderobu,majko moja koliko toga ima,a ja i dalje nemam sta da obucem kad mi treba!
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 26.4.2014 20:28:25
|
|
|
|
Meisje
|
Evo mene! Danas kraljev dan pa ludnica po gradu..mi smo se isetali samo tako.. Eh,pre sam isla u Amsterdam pa zurke..a sad u devet u krevet
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 26.4.2014 20:40:32
|
|
|
|
Olga75
|
i ja sam crknuta bili smo na rodjendanu u zoo vrtu , dooobrih 6 sati smo bili tamo a kad smo stigli kuci uhvatili nas pundravci pa smo pokosili travu , ja pospremila brlog , jos samo da sam peglala i u novine bih se dala
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 27.4.2014 6:20:21
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 27.4.2014 8:14:29
|
|
|
|
Brand new mama
|
Dobro jutro Ispricah se sa mamom telefonom,isklafrah sve sto treba i ne treba pa mogu dalje u zivot:) Brrrr,urekoh vrijeme-od juce je oblacno,a od sinoc pada kisa...toliko o danasnjem lutanju . Modesty,mamice,kako si? Nikako da te "vidim"! Kako bubice?
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 27.4.2014 8:24:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro! BNM - ovde isto od sinoć kiša. Doduše sad ne pada, ali napolju j kao novembar. Magluština i žnj vreme. A ja budna od 7 (ako ne i pre!)
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 27.4.2014 8:37:11
|
|
|
|
Brand new mama
|
ja sam nocas vjezbala testove za voznju do tri odustala sam kad sam skapirala da klikcem a da ne procitam(tj.ne skapiram sta sam procitala) Ali podmladak je orno i odmorno ustao u 6:40 Mislim da cu intravezno drugu kafu:)
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 27.4.2014 8:52:27
|
|
|
|
branki*
|
jutro..ja sad ustala.jos sam bunovna i naduvena..idem da stavim kafu.
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 27.4.2014 12:10:55
|
|
|
|
Brand new mama
|
Dala sam mojim klincima zadatak da zamene posteljinu:)
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 27.4.2014 12:49:23
|
|
|
|
Meisje
|
Jutro i od mene! Mod danas najvrednija E i ovde kisa i bice narednih dana isto..smor.. BNM,znaci od 3-4 god. mogu da pocnu da rade
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 27.4.2014 13:16:32
|
|
|
|
Brand new mama
|
Mesij,keomsinice,skokni na kafu:)Kod mene sad prestala kisa,radni narod je na spavanjcu,a ja pijuckam 2.kafu.Onda na peglanje,pa kad se probude ruckic i u set_nju.Zalim sto im nisam uzela nove gumene cizme(imaju u vrticu) P.S. trebalo ih je vidjeti-mali samo sto nije upao u jastucnicu .Bolje da ih ja navikavam nego da mi snajke kasnije gundjaju da sam ih razmazila
< Poruku je uredio Brand new mama -- 27.4.2014 13:18:05 >
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 27.4.2014 14:04:20
|
|
|
|
Meisje
|
Hihi,mogu da ih zamislim,verovatno su se trudili da nameste.. E,te cizmice su bas popularne i mnogo slatke I svaka cas_t na stavu prema sinovima,sto moja sveki nije tako... A za kaficu odlicna ideja,tu smo... 2.5h
< Poruku je uredio Meisje -- 27.4.2014 14:05:33 >
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 28.4.2014 6:27:32
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 28.4.2014 7:46:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Upravo uzivam Dobro jutro drage moje ... Mod hvala za kaficu
|
|
|
|
RE: ApRRilska kafanica [chat] 28.4.2014 8:08:47
|
|
|
|
Meisje
|
Jutro..mmm sto lepa kafica.. Srta se radi zene? Kakvi su vam planovi za 1.maj?
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?