|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska biRRtija [chat]
15.5.2014 18:55:36   
Sanjica26 RR
Jao sto sam se i ja smorila u kuci. Ako mm ne kupi sta sam narucila za pitu izacicu. Kad deca polegaju uzecu ono limun pivo.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 376
15.5.2014 18:57:40   
vikiveki
Ja malo navratila da se zagrejem sa nekim pićem ovdeuser posted image
Sad sam ušla u kuću,smrzla sam se kao miš,bila sam u kotlarnici i pomagala mužu da crpemo vodu koja je iznad kolena u istoj

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 377
15.5.2014 20:14:00   
Anck Su Nmaun
Polegala decu, nalakirala nokte ..i sad malo da uzivam. Ceo dan sam skitala s decicom kod njenih drugarica. Sta ce deca dosadno im po ovakvom vremenu pa nek se druze.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 378
15.5.2014 20:18:24   
anci kv
ja ću da stučem jednog pelindžona,smorila sam se slušajući i gledajući vesti

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 379
15.5.2014 20:23:31   
Torbica
Ja ne gledam nista, sto uhvatim na FB. Malo pre samo sto ne padoh sa stolice kad videh slike user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 380
15.5.2014 20:25:59   
Sanjica26 RR
Ja ne smem vise da gledam. Nocas su najavili jos gori talas. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 381
15.5.2014 20:26:58   
vikiveki
Ja pijem kafu i malo se odmaram,deca gledaju po običaju crtane,jedva sam se izborila da pola sata odgledam Dnevnik.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 382
15.5.2014 21:11:35   
milicicak
Ja cekam da mi mm napravi veceru user posted image
Ovo je strasno, sad gledam vesti...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 383
15.5.2014 21:13:07   
anci kv
joj kad bi ovaj moj meni napravio večeru...

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

Direktna veza do poruke: 384
15.5.2014 21:17:27   
milicicak
To sam ga godinama trenirala...
Znas, dragi, (trep trep), ja mnogo volim kad ti napravis veceru (trep trep), eto dan mi nije potpun kad me ne iznenadis klopom uvece (trep, trep)...
Sad me samo pita da li imam neku zelju za veceru user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 385
15.5.2014 21:21:54   
vikiveki
I mene moj zna ponekad da iznenadi sa večerom,a ja se kao trudim da izbegnem večeruuser posted image ali kada mi je on spremi i onako lepo servira,onda jednostavno moram da večeram, kao user posted image sam

Direktna veza do poruke: 386
15.5.2014 21:23:37   
anci kv
Ma ne treba meni trep,trep da on spremi,nego što kad on uđe u kuhinju za trep,trep on uništi istu!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 387
15.5.2014 21:35:04   
milicicak
Anci, pa i to se godinama trenira user posted image
On uvece sredjuje kuhinju, ili ujutru, svejedno... Dogovor je da kad se ja uhvatim za dzezvu ujutro kuhinja bude cakum-pakum user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 388
15.5.2014 21:59:12   
jole82
Ovde kiša kao da jenjava...samo da ne bude zatišje pred buruuser posted image
Vodila sam danas T na kontrolu za ovaj dupetni ojed..sa Miljakovca na Novi...Rakovički put potopljen al predjoh nekako pola kontra smerom ne znam kkao mi se nije ugasio auto, medjutim kad dodjosmo do novoh mosta -buć...jezero...svi okreću i gore na Topčider...sreća u celoj nesreći, kod Ruda naišao vojni konvoj sa kamionima(nose pomoć..videh i ćebad i hleb i svašta nešto) i hitnom pomoći..i prepoznam kolegu...pa me pustiše da im upadnem u kolonu...tako da smo se od Ruda do Genexa vozile pod pratnjom vojske...za čas smo stigle..
Al zato povratak...zeznem se, nešto sam se zamislila i opet krenem ka rakovičkom kad blokiran put.. izlila se topčiderka ...okolo naokolo jedva se dokobeljasmo do kuće...
Sreća pa je T odspavala celu putešestviju...
Ovo je stvarno više agonija..a sutra opet moram na Novi..po glupu pravljenu kremu za doope...ovu smo potrošili a treba još 6 dana da mažemo..

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 389
15.5.2014 22:15:25   
Olga75
Jole je l su se vanzeMLJAci otkacili ?
kazi da mogu ici spavati na miru
prosle noci sam spavala sa stanglom u krevetu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 390
15.5.2014 22:17:49   
Torbica

IZVORNA PORUKA: anci kv

Ma ne treba meni trep,trep da on spremi,nego što kad on uđe u kuhinju za trep,trep on uništi istu!

user posted image

Joj Jole, ti kao u Surviver-u, uzas....... Kod nas je sve ravno, zasad sve funkcionise.
Niko nije mislio da ce da bude bas ovakva katastrofa user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 391
15.5.2014 22:20:28   
jole82
Odoše Olga bez brige..dodjoše na jednu rakiju i sa drugom već izlapešeuser posted image

Jes vala Torbi ... baš u nekim trenucima da se osetiš koliko si u stvari mali i kako voda može da utiče na tvoj život u svakom smislu te reči..

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 392
15.5.2014 22:25:39   
Torbica
user posted image da
Nemate perturu? (tako je moja cera zvala temp.)

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 393
15.5.2014 22:42:58   
jole82
Joj imamo...vrti se oko 37,5user posted image bila u jednom momentu popodne 38,2..i evo zaspala je sa 37,6...pa pratiću je celu noć ko sinoć...ojed treba još bar 6 dana da se maže...tako da ću verovatno morati da produžim i bolovanje...
A temp nikako nije dobra za ojed...samo se nadam da je ovo nešto virusno jer ako bude trebao AB onda jovo nanovo...uufff

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 394
15.5.2014 23:42:52   
Torbica
user posted image uh

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 395
16.5.2014 8:05:24   
vikiveki
Dobro jutro u kafanicu....ja došla samo na kaficu pa idem na posao.Baš me zanima koliko će dece danas doći u vrtić,juče je bilo dasta njih,ajde da razumem roditelje koji rade ali ima onih koji ne rade a decu su juče po onom vremenu doveli u vrtić pa se još brinu kako će da ih vrate kućiuser posted image Pa nije mi jasno zašto su ih onda dovodili a oni sede kod kućeuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 396
16.5.2014 8:14:09   
anci kv
jutrooo!!!
pa zar vrtići i škole ne rade?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 397
16.5.2014 8:17:46   
Trcosava
Jutro u kafanu. Gledam po fejsu reportaže i samo lelečem i qqmačem!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 398
16.5.2014 8:18:42   
Klarita
Dobro jutro!
Kako gde, anci. Preporuka je ne voditi decu bez preke potrebe u vrtic...moji svi spavaju
user posted image ? Moze?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 399
16.5.2014 8:19:11   
vikiveki
Kod nas sve radi,imamo sreću samo što je danas prestala kiša a i vetar je prestao.Juče sam crkla od brige kako će mi ćerka otići do škole,da je vetar usput ne odnese a nije htela da je taja vozi u školu pošto ih u školu ne puštaju ranije nego čekaju ispred ...u školu ih puste 10 min. pre početka časa....van svake pameti bar po ovom vremenu trebali bi da se malo koriguju

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here