Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:25:05
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Jezevi su preslatke zivotinje. Ja ih obozavam koji jure babine piliće,fuj,odvratni su. Ali zato je Dženi za njih tatamata. Prošlog leta je bila prava najezda ježeva,ušao jedan kod nje u box,ona ga šapom okrenula i ščepala za stomak i tumbala ga. Moj pametni otac prišao da gleda zaludna posla, a Dženi protresla ježa koji mu je prošao 1cm pored glave. Malo je falilo da začačkališe tintaru
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:29:51
|
|
|
|
Verolina
|
Meni su preslatki
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:31:09
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:33:33
|
|
|
|
Torbica
|
Verka, ja bih tamo spavala sa cepovima u usima, inace se budim na svaki sum Peace, moguce je da ti je potrebno manje sna jer si rasteretila organizam trosenja kalorija na varenje. Desava se. moja kuma isto ima tu varijantu, cim promeni ishranu na iskljucivo zelenis, malo spava.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:35:45
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha, Ancikv, ti si moja nova omiljena licnost na RR
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:36:02
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Verka, ja bih tamo spavala sa cepovima u usima, inace se budim na svaki sum Mnogi bi, ja sam navikla na dreku.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:42:04
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ha ha ha ha, Ancikv, ti si moja nova omiljena licnost na RR čim ulovim jednog,šaljem ti,sa mašnicom
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:46:04
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Torbica Verka, ja bih tamo spavala sa cepovima u usima, inace se budim na svaki sum Mnogi bi, ja sam navikla na dreku. Onog ko spava par puta u Železniku ni topovi ne bude!!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:47:20
|
|
|
|
Olga75
|
moja mama ima morke na salasu , ono je zlo ali nema pacova a kad sam kod nje spavam od 23 - 05 sto rekli u hungariji untig eleg i tako
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:48:57
|
|
|
|
anci kv
|
trco,svaka ti se pozlatila!!!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:50:29
|
|
|
|
Trcosava
|
A bre ljudi, kod mene u ulici (u bg) svako dvorište ima makar po jednog psa. Kad jedan krene da zavija svi ostali za nim. Najbolje je kuće ispod spavaće gde spavamo kad krene da zavija. Polila bi ga galonom vode! Ovde jedino čujem komšinicu u deset uveče kad krene da vija svoje mačke da dođu kući. Jbl je mačke!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:53:04
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: anci kv trco,svaka ti se pozlatila!!!! Jesi spavala u Železniku nekad? Ja prvu noć kod tetke oka sklopila nisam
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:54:03
|
|
|
|
anci kv
|
haha. Ja sam na mačke,pse,pernate životinje,mukare,blejače i groktače oguglala. Samo još na hrkanje mm nisam A u Železničkom kvartu nisam,čujem tamo opasno po glavu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 13:59:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Mani. Il' kamion tandrče, il' avion sleće... A spavaća pored ulice direkt. Te kuče zalaje... nije bilo šanse da zaspim. Joj kad se setim...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 14:02:40
|
|
|
|
Olga75
|
pa ja sam iz provincije kod nas jos ima tisina nedeljom poslepodne
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 14:11:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo mene u birtiji...vidim da je ovde veselo mačke,psi,pernate životinje ježevi....sve su životinje na tapetu Ja stigla sa posla pa skuvala kafu,malo za predah,baš sam se danas izmorila ,jer me niko ništa ne čuje jer bukvalno se ne čujem koliko sam promukla
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 14:13:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa ja sam iz provincije kod nas jos ima tisina nedeljom poslepodne Oldži, ja sam u selu mene UBI tišina!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 16:04:58
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Torbica Verka, ja bih tamo spavala sa cepovima u usima, inace se budim na svaki sum Mnogi bi, ja sam navikla na dreku. Onog ko spava par puta u Železniku ni topovi ne bude!!! Ha ha ha ha...Pa ja sam sa farme dosla u Zeleznik. Ima da ogluvim do pedesete
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 16:05:57
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: anci kv haha. Ja sam na mačke,pse,pernate životinje,mukare,blejače i groktače oguglala. Samo još na hrkanje mm nisam A u Železničkom kvartu nisam,čujem tamo opasno po glavu ha ha ha ha ha...ja imam i plus hrkanje. Toj sam zaboravila
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 16:06:39
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Evo mene u birtiji...vidim da je ovde veselo mačke,psi,pernate životinje ježevi....sve su životinje na tapetu Ja stigla sa posla pa skuvala kafu,malo za predah,baš sam se danas izmorila ,jer me niko ništa ne čuje jer bukvalno se ne čujem koliko sam promukla Ha ha ha, Veki, ja sam samo pokusala da docaram koliko je vristanje jezeva bezazleno
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 16:09:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Da ,da ima dosta gore buke od buke koju prave sve životinje zajedno
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 16:12:55
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha, jooooooooooj, koliko sam se slatko ismejala, pogotovo Olgi i njenom nedeljnom poslepodnevu. Kod njih u SuboticU samo piste Lea Kis nedeljom Ali sta su jezevi i morke naspram nje
< Poruku je uredio Verolina -- 29.5.2014 16:13:15 >
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 21:06:29
|
|
|
|
anci kv
|
gde ste žene,opet prazno?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:17:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Evo mene, gde je to pice
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 22:18:47
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam tu dajte nesto zestoko!
|
|
|
Anketa
Da li vam je lepo ime Mišel za devojcicu?pisuljicada (
45%)

ne (
55%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!