|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska biRRtija [chat]
29.5.2014 13:25:05   
anci kv

IZVORNA PORUKA: Verolina

Jezevi su preslatke zivotinje. Ja ih obozavamuser posted image

koji jure babine piliće,fuj,odvratni su. Ali zato je Dženi za njih tatamata. Prošlog leta je bila prava najezda ježeva,ušao jedan kod nje u box,ona ga šapom okrenula i ščepala za stomak i tumbala ga. Moj pametni otac prišao da gleda zaludna posla, a Dženi protresla ježa koji mu je prošao 1cm pored glave. Malo je falilo da začačkališe tintaru

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 826
29.5.2014 13:29:51   
Verolina
Meni su preslatkiuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 827
29.5.2014 13:31:09   
anci kv
user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 828
29.5.2014 13:33:33   
Torbica
Verka, ja bih tamo spavala sa cepovima u usima, inace se budim na svaki sum user posted image
Peace, moguce je da ti je potrebno manje sna jer si rasteretila organizam trosenja kalorija na varenje. Desava se. moja kuma isto ima tu varijantu, cim promeni ishranu na iskljucivo zelenis, malo spava.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 829
29.5.2014 13:35:45   
Verolina
Ha ha ha ha, Ancikv, ti si moja nova omiljena licnost na RRuser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 830
29.5.2014 13:36:02   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Torbica

Verka, ja bih tamo spavala sa cepovima u usima, inace se budim na svaki sum user posted image

Mnogi bi, ja sam navikla na dreku.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 831
29.5.2014 13:42:04   
anci kv

Ha ha ha ha, Ancikv, ti si moja nova omiljena licnost na RRuser posted image user posted image

čim ulovim jednog,šaljem ti,sa mašnicomuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 832
29.5.2014 13:46:04   
Trcosava

Onog ko spava par puta u Železniku ni topovi ne bude!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 833
29.5.2014 13:47:20   
Olga75
moja mama ima morke na salasu , ono je zlo
ali nema pacova
a kad sam kod nje spavam od 23 - 05 sto rekli u hungariji untig eleg
i tako

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 834
29.5.2014 13:48:57   
anci kv
trco,svaka ti se pozlatila!!!!user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 835
29.5.2014 13:50:29   
Trcosava
A bre ljudi, kod mene u ulici (u bg) svako dvorište ima makar po jednog psa. Kad jedan krene da zavija svi ostali za nim. Najbolje je kuće ispod spavaće gde spavamo kad krene da zavija. Polila bi ga galonom vode!

Ovde jedino čujem komšinicu u deset uveče kad krene da vija svoje mačke da dođu kući. Jbl je mačke!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 836
29.5.2014 13:53:04   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: anci kv

trco,svaka ti se pozlatila!!!!user posted image

Jesi spavala u Železniku nekad? Ja prvu noć kod tetke oka sklopila nisamuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 837
29.5.2014 13:54:03   
anci kv
haha. Ja sam na mačke,pse,pernate životinje,mukare,blejače i groktače oguglala. Samo još na hrkanje mm nisamuser posted image
A u Železničkom kvartu nisam,čujem tamo opasno po glavuuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 838
29.5.2014 13:59:15   
Trcosava
Mani. Il' kamion tandrče, il' avion sleće... A spavaća pored ulice direkt. Te kuče zalaje... nije bilo šanse da zaspim. Joj kad se setim...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 839
29.5.2014 14:02:40   
Olga75
pa ja sam iz provincije
kod nas jos ima tisina nedeljom poslepodne

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 840
29.5.2014 14:11:52   
vikiveki
Evo mene u birtiji...vidim da je ovde veselouser posted image mačke,psi,pernate životinje ježevi....sve su životinje na tapetuuser posted image
Ja stigla sa posla pa skuvala kafu,malo za predah,baš sam se danas izmorila ,jer me niko ništa ne čuje jer bukvalno se ne čujem koliko sam promuklauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 841
29.5.2014 14:13:57   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa ja sam iz provincije
kod nas jos ima tisina nedeljom poslepodne

Oldži, ja sam u selu mene UBI tišina!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 842
29.5.2014 16:04:58   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Onog ko spava par puta u Železniku ni topovi ne bude!!!

Ha ha ha ha...Pa ja sam sa farme dosla u Zeleznik. Ima da ogluvim do pedeseteuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 843
29.5.2014 16:05:57   
Verolina

IZVORNA PORUKA: anci kv

haha. Ja sam na mačke,pse,pernate životinje,mukare,blejače i groktače oguglala. Samo još na hrkanje mm nisamuser posted image
A u Železničkom kvartu nisam,čujem tamo opasno po glavuuser posted image

ha ha ha ha ha...ja imam i plus hrkanje. Toj sam zaboravilauser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 844
29.5.2014 16:06:39   
Verolina

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Evo mene u birtiji...vidim da je ovde veselouser posted image mačke,psi,pernate životinje ježevi....sve su životinje na tapetuuser posted image
Ja stigla sa posla pa skuvala kafu,malo za predah,baš sam se danas izmorila ,jer me niko ništa ne čuje jer bukvalno se ne čujem koliko sam promuklauser posted image

Ha ha ha, Veki, ja sam samo pokusala da docaram koliko je vristanje jezeva bezazlenouser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 845
29.5.2014 16:09:54   
vikiveki
Da ,da ima dosta gore buke od buke koju prave sve životinje zajednouser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 846
29.5.2014 16:12:55   
Verolina
Ha ha ha, jooooooooooj, koliko sam se slatko ismejala, pogotovo Olgi i njenom nedeljnom poslepodnevu. Kod njih u SuboticU samo piste Lea Kis nedeljomuser posted image user posted image user posted image Ali sta su jezevi i morke naspram njeuser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 29.5.2014 16:13:15 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 847
29.5.2014 21:06:29   
anci kv
gde ste žene,opet prazno?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 848
29.5.2014 22:17:33   
dijana1*
Evo mene, gde je to piceuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 849
29.5.2014 22:18:47   
Anoniman
I ja sam tu user posted image dajte nesto zestoko!

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Da li vam je lepo ime Mišel za devojcicu?
pisuljica

da (45%)

ne (55%)

Ukupan broj glasova: 111

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here