Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:54:44
|
|
|
|
Klarita
|
Drugarke, eve me Ne jedem cokoladu, mmmmmm, najela sam se jagodeeeeeeee...no, sta cu virtuelno piti?
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:56:29
|
|
|
|
anci kv
|
voduuu?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 29.5.2014 23:57:45
|
|
|
|
Klarita
|
Vec popila
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:00:19
|
|
|
|
anci kv
|
e a jel smeju jagode da se klopaju kad dojiš?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:02:57
|
|
|
|
Klarita
|
Ne
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:06:26
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:10:40
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi koje ste kraljice . UM opet ti o stomaku , a gde ti je??? e meni m oze nesto zestoko, uspavala sam muza
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:15:27
|
|
|
|
Klarita
|
Znaci, isla si po peskir u sobu Moze, moze, sto da ne...evo stize, a ja caskom trk u pusionu Da ne bese ova Anci, ne bih ni otkrila onog smajlica sa cigarkom
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:21:39
|
|
|
|
anci kv
|
Jel ja to čujem peškir?tccccccc...a ti anci sedi u birtiji....
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:26:22
|
|
|
|
Žapkić
|
Ooooooo, tačno sam znala ko su najveći alkosi na RR, tj ko ne izlazi iz kafane!!! Pa, dobro veče!!! (Nije Milka Canić-to sam ja!!!)
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:30:50
|
|
|
|
bubulence
|
hahaha ladno ste se setile peskira ! zapkic ja sam nova u birtiji a i ne pijem alkohol...ali ce me ove zene pokvariti .
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:32:13
|
|
|
|
Žapkić
|
Aj i meni recite u čemu je fora sa peškirom-nije fazon da sedimo u istu kafanu, a da svi znaju osim mene!!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:32:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence hihihi koje ste kraljice . UM opet ti o stomaku , a gde ti je??? e meni m oze nesto zestoko, uspavala sam muza Bubi nemoj da ti ga slikam da ti ga pokazem ozbiljno vestosam ga kamuflirala na onim slikama ali imam ga ahahahhahhahahhaa
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:34:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo i mene pristigoh u kafanicu...umorila sam se danas,jedva čekam da se malo opustim
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:37:00
|
|
|
|
vikiveki
|
UM treba znati i kamuflirati ono viška što imamo
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:39:24
|
|
|
|
Žapkić
|
Ma, zene, pustite višak-neka ga! Da vidite moj stomak-nema viška, ali je zato sav u oziljcima od operacija! Ja pre pričam sa jednom drugaricom i kazem:"Kad bi neko hteo da me siluje, u startu bi odustao kad bi video moj stomak!!!"
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:39:35
|
|
|
|
Klarita
|
Vikiveki, hello! Skoknula sam do FB, znaci strasno, maturanti moji umesto da se vesele, objavljuju pesme koje se trenutno pevaju u kafani Eeeeeee, dodje mi da ih
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:44:12
|
|
|
|
bubulence
|
ja sam dobro ugojena, ali ove god necu na more pa me boli cosak . drzim se onog - bolje da ljulja nego da zulja . sta cu kada vooolEm da jedem...
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:45:32
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Aj i meni recite u čemu je fora sa peškirom-nije fazon da sedimo u istu kafanu, a da svi znaju osim mene!!! pa bubulence ima problemčić kad treba da uđe u sobu da uzme peškir,u kasne sate, iz mraka je vreba muž
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:48:55
|
|
|
|
vikiveki
|
E sad i ja znam u čemu je fora sa peškirom...i ja sam se to pitala ali bilo mi glupo da to pomenem. A i ja se tešim onom parolom:Bolje da ljulja, nego da žulja.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:51:57
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Žapkić Aj i meni recite u čemu je fora sa peškirom-nije fazon da sedimo u istu kafanu, a da svi znaju osim mene!!! pa bubulence ima problemčić kad treba da uđe u sobu da uzme peškir,u kasne sate, iz mraka je vreba muž Ahahaha....
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:52:29
|
|
|
|
Klarita
|
"iz mraka je vreba muz"
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:54:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni se spava,ima li neko da je za kafu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:54:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Žapkić Aj i meni recite u čemu je fora sa peškirom-nije fazon da sedimo u istu kafanu, a da svi znaju osim mene!!! pa bubulence ima problemčić kad treba da uđe u sobu da uzme peškir,u kasne sate, iz mraka je vreba muž pa se istusiram i stojim u kupatilu da se osusim (samo da ne ulazim u sobu da ga ne probudim), smrznem se jadna samo da me jedno vece ne napada i na kraju dodjem da legnem a on budan, ceka . bez zezanja. bilo je pre par meseci
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 0:55:38
|
|
|
|
Klarita
|
Vikiveki, ja za kafu uvek bubulence
< Poruku je uredio Klarita -- 30.5.2014 0:58:16 >
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?