Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 10:24:20
|
|
|
|
Olga75
|
cu nije jutro ko da sunce izaslo nije a meni se spavaaaa
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 10:24:29
|
|
|
|
superm
|
TORBICE, falis nam u MMR temi
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:17:05
|
|
|
|
bubulence
|
kafana prazna, svi otisli na pijacu
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:23:51
|
|
|
|
Klarita
|
Ajmo po pice, kod mene se cuju trubaci, maturanti slave kraj srednjoskolskih dana
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:28:58
|
|
|
|
anci kv
|
daj jedno,iznervirah se za glupost Idem da peglam da se smirim
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:30:29
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni jedno, al nesto sto odmah hvata pa da se poskidamo i budemo kao u Grandu Uspavala Unu, da uzmem knjige u sake, i treba rucak da spremam, a ne znam sta
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:32:05
|
|
|
|
anci kv
|
ja danima ništa
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:32:30
|
|
|
|
Klarita
|
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:32:45
|
|
|
|
Olga75
|
hej , hej kakvo nerviranje , evo ja , kuvam spremam , svekrvu trpim pa sve manite se zene bre bre Inace i danas zver ima nastup , ova nedelja je ludnica od trcanja tamo - vamo pa za par dana zavrsna priredba a dogodine zver predskolac , gde proletese godine
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:32:55
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence kafana prazna, svi otisli na pijacu sta da radimo,kad je forum pijaca!!! koliko dobrih stvari sam cula,naucila..i onda kad tako neko upadne..
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:34:03
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Klarita odlican smajlali! tako moja cerka kaze!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:34:42
|
|
|
|
anci kv
|
dalje ide,dalje ide....
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:37:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,knjigu u ruke! i ja se lenjim..ko ce da me spakuje!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:38:53
|
|
|
|
anci kv
|
pa sveki
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:42:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anci kv dalje ide,dalje ide.... Markonije E ljudi ja stavrno ne volm nagradne igre, ali kada vidim kako dolaze samo ovi koji hoce da otmu nagrade, i onda se jave o kukovom letu kada bude sledeca vredna nagrada, e pa onda Razmisljam mlade krompirice u rernu da stavim, i neko meso, a nista mi se ne jede. Veceras pravim tortu. Priblizio mi se rodjendan, a posto je sa sestrom sve ok, mogu da se bacim na ucenje!!!!
< Poruku je uredio Unina mama -- 30.5.2014 13:50:04 >
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:44:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga zar vec Taman sada drugo, da tebi i Matorom ne bude dosadno
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:44:40
|
|
|
|
vonavoj
|
aha,kad dodjem tamo,ona mi kaze,nisam stigla da namestim posteljinu.. a zna da dolazimo odavno!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:48:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Von koliko ostajete? Opusteno neka namesti tvoj muz ili zaova....
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 13:54:58
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: superm TORBICE, falis nam u MMR temi Draga, rekoh u nekoliko navrata sta sam imala tamo, ne mogu jopet! Elem, odoh po decu! Olga, isto... Danas ima javni cas engleskog, moracu da drmnem jedno vince da se dobro drzim tamo!
< Poruku je uredio Torbica -- 30.5.2014 13:56:43 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:02:44
|
|
|
|
Klarita
|
Markonije: Zelim da ne totalno obrisete sa svog portala. Zamolicu sutra da udje neko od mojih prijatelja i da proveri da vise ne postojim kod vas. Svako dobro. Lanajelena: Markonije a zasto?zato sto nisi osvojio kolica?mi volimo nove clanove a pogotovo one koji imaju razlicita misljenja,ne idiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:05:39
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Olga zar vec Taman sada drugo, da tebi i Matorom ne bude dosadno da znas da jeste taman da ostanemo u formi
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:10:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Posle bioh. velike su sanse za , ti si bar dr. Olga, tako da uskoro ces opet da nunas Jaoj i kod mene os pored kuce, poceli su trubaci i muzika, nis od ucenja, a sad ce i Unu da mi probude
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:12:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Prokleta si ej kafano Koj će kupi jagode, sveeeže tikvice!!!! Salata, salata! Kese žene, keseeeee hahahahaha Mene muž do'vati malo pre sad po onu malu, pa u trgovinu. Sutra da ne gubimo vrme na prodavnicu. Nadam se sve elpom vremenu.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:15:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco ja hocu kivi, zakasnila si malopre sam sve kupila Hhahaha ti bogami dobro, radis to i u
< Poruku je uredio Unina mama -- 30.5.2014 14:16:46 >
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 14:16:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja dođoh sa posla,pa odma trk u birtiju da nešto sa nogu popijem pa da se bacim na spremanje ručka.Imam jedan zanimljiv recept od koleginice,ako bude bilo dobro staviću ga u našu RR C Kuhinju
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?