Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:03:45
|
|
|
|
Verolina
|
Cuti, Tapu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:04:27
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: bubulence priznajem, bezim , a vi kao ne bezite ? beži moj od mene, tačnije svi su bežali hahahah blago tebi . juuu kakve ste, ceo dan o sexu pricate, sta ce tek veceras biti kada popijete po jos koju
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:06:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
evo i meeeeneee dajte nesto zestoko da drmnem krknula sam jednu od 500mg za glavu pa cekam eksploziju
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:12:15
|
|
|
|
Verolina
|
Evo za sve vas po neko pivce, samo izvucete iz kade
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:13:19
|
|
|
|
anci kv
|
eksplozija?jer to kod tebe žurka? joj verka,srećom sve limenke,reko da ne omašim
< Poruku je uredio anci kv -- 30.5.2014 20:14:25 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:13:37
|
|
|
|
Maslacak15
|
A jel smem ja da pijem vino ? Posto je casa vec na stolu ispred mene pa da ne mesam ovako rano
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:16:19
|
|
|
|
Verolina
|
E, cuj sad nje, pored ovolike kade, ona bas vina hoce
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:16:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Ivanko moja Ti dadem domaću sangriu što pravio mm? Pošto je meni alkohol zabranjen (kao za baksuz sad mi se pije da ne znam di ću!) ja ćem da se zakucam u krevet, ionako su retki dani kad dočekam 23h Zato je mom, kad već hoće sex, sigurnije da me 'vata tokom dana Odo' sad d ažderem kiflice i da piljim u TV. Ančicu banačicu smo strpali u krevet
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:19:47
|
|
|
|
superm
|
Ja sam party breaker. Pijem jogurt. Ziveli!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:25:00
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Evo za sve vas po neko pivce, samo izvucete iz kade duuuboko zavuci ruku, sto dublje to hladnije
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:27:03
|
|
|
|
anci kv
|
bubi,a da mu ti dodaš peškirče?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:29:17
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv bubi,a da mu ti dodaš peškirče? hihihihiihihih ma sta ce mu , nema potrebe
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:29:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Jaoj, smejem se kao ludak na sve prethodno ispisano, dete me gleda cudno Ja cu neku limenku sa vrha, ne bih da zavlacim ruku
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:33:18
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: anci kv bubi,a da mu ti dodaš peškirče? Znala sam da ces spomenuti peskir Bubu, samo zavuci ti, dok te Anci nije pretekla
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 20:39:35
|
|
|
|
bubulence
|
kada malo bolje pogledam sliku, odustajem od zavlacenja
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 21:00:13
|
|
|
|
anci kv
|
< Poruku je uredio anci kv -- 30.5.2014 21:06:33 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 21:01:15
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: anci kv ne mogu da zavlačim ruku,lakirala sam nokte Verka,budi drugar,pa mi dodaj da bude ladnoooo ko duša
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 21:07:02
|
|
|
|
Verolina
|
Ne smem, imam reumu, ne prija mi ladno, odma me zaboli zglob
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 21:08:01
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja konacno dodjem uvece u kafanu, anci cuva sank, bubulence dodaje muzu peskir a ostali se izgubili.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 21:09:09
|
|
|
|
Torbica
|
Danas vecerica laganija, dok vas citam. Topli sendvici
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 21:14:12
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ja konacno dodjem uvece u kafanu, anci cuva sank, bubulence dodaje muzu peskir a ostali se izgubili. muz na poslu, peskire jutros prebacila u kupatilo, tamo im je i mesto . a i da n isam nema nista od sporta jer sam dobila. ima dusu da odmorim narednih 5 dana . dajte nesto zestoko
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 21:43:41
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ja konacno dodjem uvece u kafanu, anci cuva sank, bubulence dodaje muzu peskir a ostali se izgubili. A Torbica opet klopa!! Verka,kad zavučeš ruku ima zglob da ti se izleči!! Ko rukom odnešeno..
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 21:55:20
|
|
|
|
Torbica
|
Anci, mogu na miru da klopnem kad banda spavki. Nekad kad me pitaju za tajnu dobre linije kazem, i vas da prekinu x puta, ne biste bili gladni vise. A na stranu sto sam uglavnom u akciji...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 21:57:24
|
|
|
|
anci kv
|
poznato mi to,taman sednem da ručam...kreće rokenrol
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:01:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam tek sad jela kako treba. Sad uzivam u toploj cokoladi.
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?