Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 21:23:25
|
|
|
|
serpica
|
xaxaxa al sam se sad izblamirala na fejsu,stize mi zahtev od neke zene,na profilnoj slici isti avatar nase Stetice,ja prihvatim i napisem joj u poruci Stetica??? i smajli. a ona meni odgovara "ako vam nije tesko" rekoh sta? kaze da lajkujete stranicu i pozovete prijatelje i izvini se zena sto me zbunila
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 21:36:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Masem vam sa matureeeee
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 21:39:14
|
|
|
|
Verolina
|
Jeeeeej, Ivankice, je l' dobar profesorski provod?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:06:40
|
|
|
|
bubulence
|
ivanka jeli to 10 god od osnovne??? misu pa sto tako? pa bar se to moze naci an svakom cosku...
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:16:46
|
|
|
|
mali_mis
|
bubi, ma nije bas toliko strasno. bilo u martu (muz bio raspolozen), al to bese pre 3 meseca, sad sam zagorela. U aprilu kad je bio, tad smo se svadjali, ja dobila. Trebao u maju da dodje, al ga sprecise poplave. Sad ga ocekujem za bebin rodjus, bio bi red. I bez obzira sto sam otupela na njegove idiotluke, i sto ga vise ne volim, ima da ga sexualno iskoristim. Bitno da sam ja zadovoljna, tj. zadovoljena Okupala sam dete, sad jos samo da zaspi, a sve mi se cini da cu i ja sa njim. Nego, gde nam je anci? Ko cuva sank
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:19:52
|
|
|
|
bubulence
|
jao draga pa kada ti je rodjendan da ti kupimo jednu lepu igrackicu ? samo ti njega iskoristi, za to ne moras da ga volis
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:22:29
|
|
|
|
bubulence
|
juuuuu tek sada kontam kada je bio mart
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:22:57
|
|
|
|
anci kv
|
tu je anči,pakujem flaše u magacinu!!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:25:18
|
|
|
|
Torbica
|
Ja naravno veceram, necu da vam pravim zazubice
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:25:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma nije meni, moj je prosao, bebi je 13.06. Ma samo da se doticni nacrta, ima da se vrati umorniji nego sto dodje. Sad me mama zvala da dodjem u sobu, moje dete ceprka po fioci gde mi je donji ves, i sve vadi napolje Jaoj, na koga li je da mi je znati.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:27:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ma nije meni, moj je prosao, bebi je 13.06. jaaaao sto slabo kontas , tacno se vidi da ti nedostaje sex . anci sta nudis?
< Poruku je uredio bubulence -- 31.5.2014 22:28:18 >
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:29:41
|
|
|
|
anci kv
|
gajbe?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:31:43
|
|
|
|
bubulence
|
hahahhahaha e fala lepo, preskacem
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:33:02
|
|
|
|
anci kv
|
peškire nemamo Samo ladnu pivu iz Verkinu kadu
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:34:40
|
|
|
|
bubulence
|
peskire nemamo ni mi . kod nas se to vise ne koristi
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:36:03
|
|
|
|
anci kv
|
znači kod vas ala promaja
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:38:21
|
|
|
|
bubulence
|
promaja na sve strane, sva sreca pa nismo osetljivi . daj nesto da se zagrejemo, meni npr caj
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:39:03
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: anci kv tu je anči,pakujem flaše u magacinu!! Anči nam skladišti piće za sledeći mesec
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:47:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece Jel se ponovo cuga
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:48:18
|
|
|
|
Verolina
|
Ovde se loce k'o na takmicenju. Sledeca tema treba se zove Junpijada
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:49:47
|
|
|
|
Torbica
|
Naruckala sam se, sad mogu da poobavljam jos sijaset vecernjih radnji, pa za nekih sat vremena mozda i legnem
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:51:00
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha, izvini, koje su to vecernje radnje? One sa peskirom ili bez njega
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:51:26
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ovde se loce k'o na takmicenju. Sledeca tema treba se zove Junpijada Da znas da ne bi bilo lose Ja cu malo, ne smem mnogo ipak dojim. Da ne bi bilo hik hik hik
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:51:30
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ovde se loce k'o na takmicenju. Sledeca tema treba se zove Junpijada onda bi se znalo ko bi pobedio,gde je vlasnik kafane?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 31.5.2014 22:53:23
|
|
|
|
anci kv
|
lagerujem,kad odem na more da budete obezbeđeni sa pićem Čaj i limunadu,ne služimo,može da ofrljite jezik ili da vas ubije kiselina u želucu Samo konkretno
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?