Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 12:07:42
|
|
|
|
Didy
|
Našla sam na netu knjigu. Zove se ZEMLJA ČUDA To je onako malko skuplji i kvalitetniji poklon. Veliki format, tvrd povez i strava je urađena, meni se baš sviđa.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 12:09:46
|
|
|
|
Maya21
|
Spomenarcici, te knjizice sa nelpnicama, neke lepe olovke i hemijske, lagunina edicija korak po korak br1 i tako... Ima neka drustvena igra SHOPPING SNOVA se zove, sastavljaju odevne kombinacije, a imaju tablu sa zadacima pa kad rese zadatak dobio deo, npr suknjicu... onda DO YOU SPEAK ENGLISH drustvena igra poput ne ljuti se covece sa karticama za boje, oblike i osnovne pojmove, mnogo zanimljivo a nije skupo, nekih 400din
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 12:15:33
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ja devojčicama sa 7 god kupujem spomenare (sa sve katancem i ključem ). O da i tako je Lana za rodjendan dobila jedno 10 kom ...Mayo taj shoping snova je ,L me stalno maltretira da igramo ili ja to nisam skontala kako treba ili je zesca glupost
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 12:17:11
|
|
|
|
Torbica
|
Ja devojcicama kupujem ili sasijem tunikice i helankice
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 12:23:05
|
|
|
|
lanajelena
|
zimus sam kupovala uglavnom pidzame,sad sam bez ideja
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 12:23:53
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Peace* Ja devojčicama sa 7 god kupujem spomenare (sa sve katancem i ključem ). O da i tako je Lana za rodjendan dobila jedno 10 kom ... Ako nema posvetu, onda imaš 9 poklona. Možda je neki unisex. Kupovala sam ja to i dečacima, sa angry birds.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 12:26:33
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja devojcicama kupujem ili sasijem tunikice i helankice , samo sto ja ne sijem nego kupim . znaci uglavnom helankice ili majicica + neka knjizica...
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 12:36:49
|
|
|
|
lanajelena
|
Sve bi to bilo lepo da L nije sve otvorila dok sam ja bila na poslu
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 13:20:18
|
|
|
|
Torbica
|
...a da je Pera otisao pravo u policiju - svega ovoga ne bi bilo...
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 17:46:20
|
|
|
|
branki*
|
a,bre,trcosava je trudna !ja sad to cujem..svasta se izdesavalo..bas mi je drago,cestitam,neka je sve kako treba zdravo svima
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 17:50:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki trudnice. Mi cekamo mm, pa mozda odemo kod prijatelja.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 18:10:56
|
|
|
|
branki*
|
sanjice ,mm malopre dosao sa posla...mislili da vodimo bozu u luna park,ali upravo je pocela kisa...bas nije odavno,mislim stvarno
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 18:13:23
|
|
|
|
Torbica
|
Ja cu da drmnem jednu Inku, mnogo mi je fina ta zamena za kafu!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 18:56:18
|
|
|
|
lesica
|
Ahoooj žene! Šta se radi? Mi se konačno dovukosmo kući. Vodila L kod zubara, sredila joj zubarka zubić koji je kvrcnula i takooo. Sad da smislim šta ću da nam spremim za večerinku, mada sam sva bljak, isekla sam se danas kao bez duše, i užasno me boli prst.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 19:03:06
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki sanjice ,mm malopre dosao sa posla...mislili da vodimo bozu u luna park,ali upravo je pocela kisa...bas nije odavno,mislim stvarno Trćosava se stegla k'o pet banke do nuhalne.
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 19:07:47
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja devojcicama kupujem ili sasijem tunikice i helankice Pa lako je tebi što umeš da šiješ,mi koji to još uvek nismo naučili moramo da se patimo sa odabirom poklona a da nismo sigurni šta slavljenik voli
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 19:10:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Trca nece ti tiker da namesti Lesice,smisli i meni sta cu da jedem!
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 19:20:54
|
|
|
|
lesica
|
Ja smuljala ćufte, koje su ostale nedovršene za ručak pošto sam otfikarila pola prsta i krknula na električni roštilj. Taman uz pita hleb... mmmm, a imam i ladnog piva
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 19:27:13
|
|
|
|
vonavoj
|
mene ce mm da urnise,otisao da kupi vruc hleb!! eeeeeeeeeeej..ja trudna i debela,a i on 100kg,mada ima 195,ali opet!! i kako mu odoleti!
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 19:34:07
|
|
|
|
lesica
|
Pa nikako, ništa lepše od vrućeg hleba ... i da se ne nastavljam što još pride uz to. Ali ćuti, ti to samo danas pa od sutra nemoj više
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 20:09:04
|
|
|
|
Olga75
|
vece ja sam nesto smorena i svi me nerviraju , dovoljno je sto postoje i tako
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 20:23:59
|
|
|
|
nata11
|
A ja danima gledam sta je ovo Junpijada kontam neko takmicenje za decicu
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 20:24:49
|
|
|
|
lesica
|
Nato, Nato.... pa sad kako se uzme, sve smo mi devojčice
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 20:39:56
|
|
|
|
Torbica
|
I ja sam danas onako, zivci prorade za cas. Nase pile bacilo knjigu sa terase na sred soferke i pukla soferka A tajo nam je proveo dan drndajuci auto jer je mali uspeo da zavuce moju Visa karticu u zadnja vrata auta, gurao tamo gde je staklo i ugurao, tacno sam cula kad je tupnula u sred vrata! Izvadio ju je ali je morao da ih demontira...
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 4.6.2014 20:43:50
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Pa nikako, ništa lepše od vrućeg hleba ... i da se ne nastavljam što još pride uz to. Ali ćuti, ti to samo danas pa od sutra nemoj više zabranila sam mu da mi to radi! pojeli smo veknu hleba..doduse i Tika nam je puno pomogla
|
|
|
Anketa
Najlepse je...Piperi.Aurora (
15%)

Simona (
17%)

Selena (
9%)

Helena (
37%)

Neva (
10%)

Nela (
11%)
Ukupan broj glasova: 526Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!