|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junpijada 06/14[chat]
5.6.2014 10:51:42   
bubulence

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Ih bre Didy nemoj da si na kraj srca.
Mozes i u loncu da ih otkuvavasuser posted image

user posted image user posted image .
didy ako te je sramota da nosis u crveni krst, posalji meni, ja volim te preko pupka user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 476
5.6.2014 10:52:02   
Didy
Upravo sam omerila gaće koje inače nosim - kad ih prislonim na ove, gore se još uvek vidi deo izreza za noge ovih novih sexy. Mislim, nosim i ja pamučne gaće, ali ne da mi dođu do ispod sisa, majku mu!

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 477
5.6.2014 10:53:53   
Sosa Mena
Didy daj mi posalji ove gace za muza i tako je u deficitu. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 478
5.6.2014 10:55:21   
vonavoj
didy,slatko sam se nasmejala!!!user posted image user posted image
bas su sexy,dobro te je ocenila,kolika ti je guza!!user posted image user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 479
5.6.2014 10:56:44   
Didy

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Didy daj mi posalji ove gace za muza i tako je u deficitu. user posted image

user posted image user posted image user posted image Bile bi mu velike, veruj mi! A pri tom sam videla tm na slikama na fb. user posted image Sad baš razmišljam, ne postoji uložak s krilcima koji ima dovoljnu širinu da ovaj kroj. Definitivno je model kad već uđeš u menopauzu. user posted image

Direktna veza do poruke: 480
5.6.2014 10:57:23   
Olga75
bogati Didy pogresno te osacovala zena
ja sam tako jednom matorom kupila padobrane , dva njega mogu da stanu user posted image
i sad ih cuva kad se svadjamo pokaze mi gace da mi dokaze kako ja njega uopste ne poznajem user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 481
5.6.2014 10:58:17   
Verolina

Didy ovakve cu ja da kupim na sveki samo sa elektricnim kolom user posted image
Zamalo da zgazim macence. Krenula da rasirim ves dobro da sam ga i vidla da spava ispod stepenica. Mislila sam prvo da je mrtvo jer se ne pomera lupam treskam ma kakvi ni da mrdne. Tek kad sam ga poceskala pocelo je da se komesa kao u fazonu pusti me da spavam. Ne znam sta da mu radim. Bas je jako maleno. Kako li se tu stvorilo ja ne znam.

Hrani ga. Imas dvoriste nece ti smetati.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 482
5.6.2014 10:58:38   
Sosa Mena
Ove su pravljene za pampers user posted image Obuci ti ovo pa stavi kais za svaki slucaj ili cekaj njen rodjendan pa joj pokloni user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 483
5.6.2014 11:04:14   
Sosa Mena
Verce nije problem ali cime da ga hranim? Bas je malo. Sipala sam mu malo mleka i vode ali vidim da jos spava.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 484
5.6.2014 11:04:38   
Didy

IZVORNA PORUKA: Olga RR

i sad ih cuva kad se svadjamo pokaze mi gace da mi dokaze kako ja njega uopste ne poznajem user posted image

Znači da ih čuvam kao dokaz, zlu ne trebalo, da imam keca da izvučem iz rukava (ne znam da li staju u rukav, izeš ga user posted image ). user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 485
5.6.2014 11:06:42   
Verolina
Moras ga hraniti ako je bas tako malo. Trebala bi ti pipetica kao ona sto je u Baby rapid plocici za trudnocu. Uzmes pipeticom i saspes mu u grlo. I tako par dana dok ne nauci da jede. Nemoj ga ostaviti, molim te, bar dok ne poraste malo. Ako ga ostavis uginuceuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 486
5.6.2014 11:08:06   
Sosa Mena
Necu da ga ostavim. Sad cu javim mm da kupi test za trudnocu user posted image Ima da ga uslogiram user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 487
5.6.2014 11:13:33   
Didy

Necu da ga ostavim. Sad cu javim mm da kupi test za trudnocu user posted image Ima da ga uslogiram user posted image

user posted image user posted image user posted image

Maro, možda samo još nije gladno. Moji imaju mačku koja se maci minimum tri puta godišnje i znam da ti mačići baš brzo počnu da jedu sami.

Direktna veza do poruke: 488
5.6.2014 11:13:50   
Verolina
Ha ha ha ha, mozda ti taj test uskoro bude srecan pa dobijes jos jednu slatku mackicuuser posted image

Direktna veza do poruke: 489
5.6.2014 11:15:45   
Sosa Mena
Poruka od muza: Ti rece da danas ovuliras koji ce ti test? Imas nesto da mi kazes? user posted image
Sad sam mu napisala imamo mackicu. Cekam odgovor user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 490
5.6.2014 11:16:33   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ha ha ha ha, mozda ti taj test uskoro bude srecan pa dobijes jos jednu slatku mackicuuser posted image

Dace Bog Verce user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 491
5.6.2014 11:18:54   
Olga75
Sosa , probaj sa spricem , sigurno ga imas , navuces jedno 2 kubika i polako
sad ne znam da li se i mace toaletiraju
ali sigurno ce doci mama maca po njega
mada pregledaj ti dvoriste , ja sam se pre par godina jako iznenadila kad sam nasla 7 macica u supi user posted image
ps . supi za drva a ne u supi user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 5.6.2014 11:20:11 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 492
5.6.2014 11:21:48   
Sosa Mena
Mislim da ga je mama ispustila prilikom selidbe jer sam gledala svuda okolo i nema vise ni jednog. Sad cu da vidim da li imam spric posto muzjak nista ne odgovara na poruku user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 493
5.6.2014 11:22:00   
Trcosava
user posted image user posted image jaoj Didy crko' od smeha user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 494
5.6.2014 11:24:08   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ali sigurno ce doci mama maca po njega

Ona ga je i donela tu. Macke premestaju macice kad im preti opasnost od macora koji hoce da ih podaveuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 495
5.6.2014 12:12:04   
anci kv
ako je mače progledalo opstaćeako nije,teško ako mačka ne dođe po njega
Što Sosu hoće prinove ovih danauser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 496
5.6.2014 12:16:08   
vikiveki
Didy user posted image tek sad vidim kolike gace su u pitanju user posted image jedva sam ih ucitala jer sam se konektovala sa mob.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 497
5.6.2014 12:19:00   
anci kv

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Didy user posted image tek sad vidim kolike gace su u pitanju user posted image jedva sam ih ucitala jer sam se konektovala sa mob.

jedva si ih učitala zbog veličine?user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 498
5.6.2014 12:45:58   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: anci kv

I zbog njihove velicine ali i zbog mogucnosti tj nemogucnosti mog mobilnog user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 499
5.6.2014 12:46:53   
Verolina

IZVORNA PORUKA: anci kv

Ha ha ha ha ha ha ha...umireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here