Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 4.6.2014 21:28:29
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobro dosla Sto se tice ciste ona ce da ode sa sledeci ciklusom tako je i meni bilo nakon spontanog. A sto se tice prohodnosti jajovoda to ce neko strucniji od mene da ti objasni.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 0:49:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Samo da joj muž ne kaže čije je
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 1:13:34
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Uspesno ulovila muza. Sad mogu ovde da meditiram
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 9:40:08
|
|
|
|
7marii
|
UM kako si prosla na ispitu a i na testicu ? Jutro moje nema,dogurala sam do 24 dc,juhu posle 5 meseci. E vala sad moze da krene kad hoce,bitno da se unormalila. Mada nece stici ni danas,ne daje nikakve naznake da ce doci .Ko zna mozda doguram do 28 dc prvi put u zivotu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 9:46:30
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Mari super Daj Boze da je ne docekas.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 9:50:08
|
|
|
|
vonavoj
|
soso,volim sto te vidim medj crticama! znaci cerka vam nije tu i zivela sloboda!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 9:51:16
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Uziva kod babe i nema nameru da se vrati Ja malo svratila da vidim kako ste i tako to nemoj nista da sumnjas
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:01:17
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Mari super Daj Boze da je ne docekas. Ma ja se ne nadam uopste,ovaj mesec od muckanja bilo samo M doci ce ona,bitno da se vratila u normalu,dojadilo mi bilo vise da dolazi tako rano.a i desi se meni 1 godisnje da doguram cak do 26dc,izgleda da je ovaj mesec taj za ovu godinu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:03:25
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Da ti kazem iz iskustva kad je bilo samo M desio se Bingo Uvek postoji nada.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:05:35
|
|
|
|
7marii
|
Ha,ha videcemo,videcemo.Meni nikad ne kasni uvek porani .Doduse kasnilo mi samo 1 u zivotu i to cak 10 dana,tad je bila cista a za sad videcemo ima rok da dodje jos 2 dana,pa ako do tad ne dodje kasnice zvanicno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:09:46
|
|
|
|
Sosa Mena
|
I ja nemam problema sa kasnjenjem sem u slucajevima . Dace Bog Mari. Sad cu ja na brzinu da vas posaljem u tromesecje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:10:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 7marii E vala sad moze da krene kad hoce, a i ne mora . ni kod mene nista novo, ali mislim da ce danas definitivno stici jer se creva cuju na kilometar. a kada prdje otici cu kod dr da vidim sta se desava, posto mislim da ovo nije bas ok
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:12:00
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bubi tebe cu prvu da otpravim Najkasnije u julu.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:14:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Bubi tebe cu prvu da otpravim Najkasnije u julu. moozeee, sto se mora nije tesko . ati odmah zamnom, tako je bilo i prvi put
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:15:08
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Postujem protokol. Mada ja sam vise za zimske avanture ali moze i letnja da prodje.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:20:47
|
|
|
|
7marii
|
Moze salji nas tamo,necemo da se bunimo ni malo Bubi ako ne dodje danas mogla bi i ti do apoteke
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:29:25
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ehej Mari i meni danas 24d :) ja je cekam u periodu od subote do ponedeljka jer dodje od 26-28.dana...tako da za mene tek ima nade ako ne dodje u utorak...Mada i mi poput vas nismo ovaj mesec bili previse muck, mozda cak nismo ni celo M Tako da ce verovatno biti mucak za sad i dalje me samo malo grudi bole i to je to.Ne boli me ni stomak ni karlica,ali osecam malo kao neko bockanje u predlu besike i jajovoda, a to me nesto podsetilo kad sam imala urinarne bakterije ali lako cu to, dacu mokracu na alanizu ako se nastavi...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:35:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 7marii Bubi ako ne dodje danas mogla bi i ti do apoteke nema potrebe . isto ovako je bilo i prosli mesec pa sam na kraju dobila... creva se oglasavaju a to je znak da uskoro stize...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:49:12
|
|
|
|
amelia
|
Jutro drage ringerajke ja vidim ovde neko kolektivno kasnjenje ma bice ovaj mesec pun videcete um 7marii bubi ipokrisia letecete u prvo . Eee i meni vec kasni danas je 31 dc dobijala sam u zadnje vreme na 28 dana ali ovog meseca O je bila 23,24 dc tako da imam da cekam jos nedelju dana da vidim na cemu sam produzice mise ciklus na 40 dana sosa jesi li zvanicno u crticama ?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:49:55
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Postujem protokol. Mada ja sam vise za zimske avanture ali moze i letnja da prodje. Khm, cisto da napomenem da sam po protokolu ja prva na listi
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 10:51:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Stebe samo muke imam Moracu licno da asistiram u tvom otpremanju ovako imaginarno mi slabo ide
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 12:23:15
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Ehej Mari i meni danas 24d :) ja je cekam u periodu od subote do ponedeljka jer dodje od 26-28.dana...tako da za mene tek ima nade ako ne dodje u utorak...Mada i mi poput vas nismo ovaj mesec bili previse muck, mozda cak nismo ni celo M Tako da ce verovatno biti mucak za sad i dalje me samo malo grudi bole i to je to.Ne boli me ni stomak ni karlica,ali osecam malo kao neko bockanje u predlu besike i jajovoda, a to me nesto podsetilo kad sam imala urinarne bakterije ali lako cu to, dacu mokracu na alanizu ako se nastavi... Bezim ti neki dan a i ciklusi mi bas nesto u poslednje vreme kratki,sad je ovo vec normalno. Ja sam u nedostatku simptoma ikakvih nema naznake ali ni . Nema je UM????
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 12:28:41
|
|
|
|
Štetica
|
7marii,Vobavoj i ja smo nosile uloske iscekujici prokletinju,al ona ipak nije dosla,i to sa 2-3 muckanja. UM ce izgleda da nas iskulir do sutra sa testom,jer je rekla da tek na povratku sa ispita ce da ga kupi.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 12:28:55
|
|
|
|
Štetica
|
7marii,Vobavoj i ja smo nosile uloske iscekujici prokletinju,al ona ipak nije dosla,i to sa 2-3 muckanja. UM ce izgleda da nas iskulira do sutra sa testom,jer je rekla da tek na povratku sa ispita ce da ga kupi.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 5.6.2014 12:36:33
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: amelia Jutro drage ringerajke ja vidim ovde neko kolektivno kasnjenje Amelia izgleda da vlada neki virus
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?