|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: cipele i torbe
6.10.2014 10:33:49   
Anoniman
Peace super su!

Sad brzo u temu haljine treba mi tvoja pomocuser posted image

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 1701
6.10.2014 10:42:40   
Mala Elena
Peace , super kombinacija. Haljina ona cvetno -teget ? Ja sam ranije volela torbe sa sirim kaisevima a sada sve vise suprotno. ..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1702
6.10.2014 11:53:04   
Peace*

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Peace , super kombinacija. Haljina ona cvetno -teget ? Ja sam ranije volela torbe sa sirim kaisevima a sada sve vise suprotno. ..

Mhm, ta haljina. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1703
6.10.2014 11:58:05   
Peace*

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

To je definitivno ili?user posted image

Definitivno, ali moram da Vam ispričam svoj dan (dan svadbe na koju smo išli). Deo će biti malo off, ali deo se ustvari najbolje uklapa ovde.

Ujutru odlazim kod frizera, tražim lokne, zlo mi je već od ravne kose. Stiže kući, muž me dočekuje sa "Oh, ja sam mislio da ćeš na ravno?", a Luka bukvalno počinje da vrišti i pita do kada će mi biti takva kosa. user posted image Da li da kažem da mi se na slavini nad kadom pokvarilo ono što se diže da bi se prebacilo na tuš??? Elem, Luka drži to, da bih ja oprala kosu i ispravila je. OK, progutam sve to.
Krećemo u svatove, ja kompletno obučena, samo još cipele. Vadim ih iz kutije u kojoj stoje od kada sam ih kupila pre koji dan, guram nogu al ne može da uđe. Dižem cipelu 37 user posted image (nosim 39). Gledam, na kutiji piše 39. Kažem mužu da vozi u radnju i da ću ih zapaliti ako ne radi. Pušim se od besa. Sva sreća radili su, i zamenili mi cipele. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1704
6.10.2014 12:05:07   
Trcosava
Aha, to je već i prošlo user posted image

Elem, torba mi se ne đa, ali dobro. Ukusi su različiti. Cipele su mi simpa skroz. Idu mi uz tebe. QQ da sam ja bila u toj situaciji, mokre glave bi letela u prodavnicu :O

A za frizuru - potpuno te razumem, bivši me posle minivala pitao kada će 'to' da mi spadne s glave. Kažem ja njemu za 6 meseci, a on meni 'ok vidimo se za 6 meseci' user posted image Trebam li da kažem da sam bila original Jimi Hendrix? user posted image

I sad pec pec obema user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1705
6.10.2014 12:15:06   
Klarita
Sad mi izaslo na FB neke torbe po 2000din EVO Dzaba su, a ja volim velike i lakovane, samo ne volim da se iz aviona provaljuje marka bila torba original ili ne. Najlepse su mi do sada bile Parfoas, ali nisam skoro kod njih bila. Sve mi nesto prece da kupim nesto drugo i ne kupih torbu skoro. A, sad ovo za 2000user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1706
6.10.2014 12:24:08   
Trcosava
Ja ne vidim profil, kaže da mi je sadržaj nedostupan. Verovatno moraš da budeš prijatelj sa njima.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1707
6.10.2014 12:26:17   
Klarita
E, bas da ima gauser posted image EVO ako te zanimaju torbeuser posted image mada je sajt za deciju gaNderobu

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1708
6.10.2014 12:29:10   
Trcosava
Pa ja ne vidim torbe ahahahaha

MA nemam si sad para da kupujem torbe. PRvo da si kupim trenerku za stomak i neki sisodrž sportski (onaj bez fišbajna i sl) pa onda mogu gledam torbe. A da i posetljinu za bebu treba da uzmem user posted image

Načekaće se moja torba....

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1709
6.10.2014 12:39:58   
vonavoj
klarita,zekis nas?? vidim deciju odecu,a ne torbeuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1710
6.10.2014 12:44:38   
Klarita
leleleeeeeeeee, to joj zadnja objava album pod nazivom "Moze li neko da odoli? :) isporuka za 2-3 dana"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1711
6.10.2014 12:46:49   
Anoniman
Iste te za 1500 za fb da kupisuser posted image kod druge osobe.

Inace ja sam gledala profil one zene sto je darivala torbu na rr nagradnoj igri i jedna mi se strasno dopala, a samo 2000 je...

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1712
6.10.2014 12:48:47   
Klarita
Pa, daj link, kude begasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1713
6.10.2014 12:50:39   
Anoniman
klikkkkk

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1714
6.10.2014 12:56:43   
17 joka
ih i ja sad gledam sta bih sve kupilauser posted image cvrc tek kad primim prvu platu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1715
30.11.2014 17:31:51   
branki*
user posted image

user posted image

devojke,sta mislite vi?trebaju mi neke u kojima bih mogla da hodam po gradu,da ne budu samo za u auto i iz auta...koje da uzmem,cena je ista.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1716
30.11.2014 17:34:20   
Anoniman
Prve su mi lepse, valjda zbog resa, jer rese cas jesu cas nisu aktuelne, i ja sam se msilila da uzme jedne ravne sa resama pa sam odustalauser posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1717
30.11.2014 17:46:55   
branki*
a,meni,malo lepse druge,mada mi se cini da je kod prvih deblja stikla malo i drugaciji djon i da su bolje za hodanje...nemam pojma.

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1718
30.11.2014 17:58:14   
Torbica
user posted image
user posted image
Mm cas_tio, ja sam birala. Merkator, Planika, 5800.

< Poruku je uredio Torbica -- 30.11.2014 18:01:57 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1719
30.11.2014 18:03:26   
branki*
torbi,ovo je stikla zgodna za hodanjeuser posted image al,ja opet volim visoko..

branki

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1720
30.11.2014 18:08:00   
Klarita
Branki, ti lepo objasni, a ja taman htedoh da napisem ni jedne ni drugeuser posted image Lepe su, ali za setnju na stiklama morace da te posavetuje neko drugi, ja stikle nosim retko i uvek su nize od tvojih prikazanihuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1721
30.11.2014 18:21:26   
wivern

IZVORNA PORUKA: branki RR
devojke,sta mislite vi?trebaju mi neke u kojima bih mogla da hodam po gradu,da ne budu samo za u auto i iz auta...koje da uzmem,cena je ista.

user posted image Ja sa ovom stiklom ne bih mogla ni do auta, cak i ove sto je Torbi stavila su mi visoke.
Ja sam za ravno, ne znam da hodam u stiklama, ali su mi lepse ove sa resama.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1722
30.11.2014 18:24:51   
soni
Torbice po mom ukusu..

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1723
30.11.2014 18:29:53   
Torbica

IZVORNA PORUKA: soni

Torbice po mom ukusu..

user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1724
30.11.2014 20:26:01   
Mala Elena
Branki prve ce ti biti udobnije. ..
Torbi user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NIVEA Rose Touch sa organskom ružinom vodicom
Beograd, jul 2021. - Ruža je poznata kao kraljica cveća, simbol lepote i znak ljubavi. Međutim, ona ima i dugu tradiciju...
Kupaći kostimi za trudnice
photo
Dugo toplo leto je pred nama, i eto vam razloga da idete na plažu i pokažete vaš stomak u jednom od ovih prelepih modela...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here