mali_mis
|
Ja strasno ne volim kad mi neko dahce za vratom cak i kad perem sudove, ili radim bilo sta drugo u kuhinji. Juce i prekjuce, sam htela oklagiju da mu zabijem, ali od dole, koliko me je iznervirao. Bukvalno je stao iza mene, i zabija glavu, da kontrolise sta ja to radim. I onda komentar "mislim da nesto nije tu kako treba" Onda perem sudje, a on drzi A. da ovaj mali otvara vrata od viseceg koji je meni bas kod glave. Onda posle spremam rucak, a on gospodin stao posred kuhinje u redovnu kontrolu, izubijala sam se dok sam ga zaobisla, i na kraju mi pukne film, i kazem mu da ima i druge prostorije u stanu gde moze da odvede dete da se igra (jer je A. bio u sudoperi i igrao se). A on odgovara "mi bas ovde hocemo da se igramo". Kako sam izgovorila "E onda cete i da kuvate rucak", tako je ispario iz iste Ajmo dalje. Ne dozvoljavam A. da dira sve sto mu padne na pamet, neke stvari su opasne, i to se ne sme dirati. Ali mm kad dodje, on mu sve dopusti. I onda mene A. narednih mesec dana testira da li to sme ili ne sme da uradi. I slag na torti, nakon sto se njegovo kontrolisanje onoga sto sam radila u kuhinji zavrsilo, i kako sam sela, da odmorim, taman zapalila cigaru, eto njega "Ajd mi napravi kafu" Za ovaj mesec dovoljno, vidimo se sledeceg meseca, kad dodje. Ovako sto pokusava da me nervira preko fb, telefona...ne prolazi, to iskuliram.
|