Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 20.4.2015 7:40:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jabudic i mati vasi decaci bas lepo crtaju. I moja T isto lepo crta za svoj uzrast, ali nikako da nacrta nesto za RR.
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 20.4.2015 9:46:05
|
|
|
|
marketing RR
|
Bravo, bravo Ajmo i ostali
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 20.4.2015 9:52:14
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib IZVORNA PORUKA: Anarunika IZVORNA PORUKA: Bibilib Posto mi nemamo pravo da ucestvusirupe ostaje nam samo da bodrimo takmicare i glasamo Zašto ? Pa u decembru smo osvojili sirupe i zato ne mozemo da se takmicimo.... Mislim da ovde nema ograničenja tog tipa. I mi smo više puta crtali a dva put dobili paket. A ima i drugih koji su isto dobili više puta.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 23.4.2015 1:55:46
|
|
|
|
marketing RR
|
Ajmo, ajmo mame, još samo malo vremena imate za prijave a zatim kreće glasanje
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 23.4.2015 6:46:34
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Jabudic i mati vasi decaci bas lepo crtaju. I moja T isto lepo crta za svoj uzrast, ali nikako da nacrta nesto za RR. Sanjice, kazem ja Nemanji sinoc da sam mu stavila tu crtez i da se takmici, a njemu nista nije jasno, sta se radi, je li treba negdje da ide, itd. I na kraju dolazi pitanje sta je nagrada i pokazujem mu ove sirupe, a on ce:"Booooze, pa ko bi jos zelio sirup za nagradu!? Jesi cuo Jaki, postoji neko takmicenje gdje je nagrada surup!" Pola sata su se valjali po podu od smijeha.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 23.4.2015 6:49:07
|
|
|
|
Maraj
|
O stvarno su klinci blesavi
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 23.4.2015 7:43:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
+Oni su skroz blesavi.
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 24.4.2015 14:04:35
|
|
|
|
m2m2
|
Evo nase slikice za konkurs, laki nije bio raspolozen za crtanje, ali sam ga ubedila da zajedno obojimo medu. Kaze on moze samo dinosaurusa da nacrta.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 24.4.2015 14:46:44
|
|
|
|
Maraj
|
m2m2 to su ti deca ne moz ih prevariti
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 24.4.2015 14:54:59
|
|
|
|
amdn
|
klinci super crtaju, prave male zavrzlame
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 24.4.2015 14:57:31
|
|
|
|
Maraj
|
Jos malo pa glasamo za nase malisane
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 24.4.2015 15:17:57
|
|
|
|
amdn
|
mi naseg ne mozemo naterati da crta, cak i vticu place kad treba da se boji i crta, samo autici, tako da glasamo za vas
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 24.4.2015 21:49:29
|
|
|
|
Maraj
|
Amdn umoci mu tockove autica u neku boju i daj mu da vozi autic po papiru. Sigurno ce ga fascinirati trag u boji koji auto ostavlja pa tako i krene da crta
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 25.4.2015 23:12:23
|
|
|
|
m2m2
|
Maraj, zanimljiv predlog, dobada mi se ideja sa auticem.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 1:35:28
|
|
|
|
marketing RR
|
Takmičar broj 1 IZVORNA PORUKA: Mala Elena Krenuli smo sa pripremama A kada smo zavrsili, ovako je izgledalo ... Mnogo bi nam znacilo ovo da ponesemo na more... Hvala unapred.
< Poruku je uredio marketing RR -- 26.4.2015 1:36:27 >
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 1:37:22
|
|
|
|
marketing RR
|
Takmičar broj 3 IZVORNA PORUKA: jabudic Nemanjin meda, zeka, vuk i leptir sa uskršnjim jajima
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 1:37:43
|
|
|
|
marketing RR
|
Takmičar broj 4 IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: mati Matin meca u sumi,nosi drugarima sarena jaja. Bojio je i drvenim i flomasterima i vostanim i morao da podebljava jer se olovkomnije videlo lepo. Reko je da se umorio i toliko. Ovo ljubicasto su ljubicice, ucili u vrticu, treba da imaju cetri latice tako rekla vaspitacica.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 1:38:28
|
|
|
|
marketing RR
|
Takmičar broj 5 IZVORNA PORUKA: m2m2 Evo nase slikice za konkurs, laki nije bio raspolozen za crtanje, ali sam ga ubedila da zajedno obojimo medu. Kaze on moze samo dinosaurusa da nacrta.
< Poruku je uredio marketing RR -- 26.4.2015 1:39:14 >
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 1:39:48
|
|
|
|
marketing RR
|
Izvolite, glasajte za 3 rada koji vam se najviše dopadaju
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 6:40:28
|
|
|
|
Maraj
|
Glas za 3 4. 5.
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 6:43:52
|
|
|
|
branki*
|
glasam za 1,3,4
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 6:57:40
|
|
|
|
mali_mis
|
1, 3, 4
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 9:35:30
|
|
|
|
m2m2
|
3,4,5
|
|
|
|
RE: Aprilski konkurs PRIRODNA POMOĆ ZA NAŠE M... 26.4.2015 11:05:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
1 , 2 , 4 Hvala na glasovima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?