Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 15.10.2015 19:55:34
|
|
|
|
emicaa
|
I moja je super ispala ali pošto sam odnijela kod sveki da ispeči a ja pekla večeru malo joj je pregorila pa gornju koru ne jedemo Danas sam baš nešto umorna,ledja me zabolila od posla.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 0:47:06
|
|
|
|
wivern
|
Pa sta je ovo, nema nigde nikoga....eeeee zene, zene
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 8:11:15
|
|
|
|
emicaa
|
Vrijeme je za kaficu,dobro jutro
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 8:39:44
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Emice hvala za kaficu. Napraviste mi zazubice sa strudlom. Mogla bi i ja danas da je ispecem. Ima li neko eki recept ali da je tanka kora? Po ovom mom je lebara.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 8:45:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro Mislim da me opet hvata prehlada Mrzim to... Ide vikend, napokon! Da odmorim od oktobra malo Sjtra mi je sveki rodjendan pa nas mm i ona vode na rucak povodom njihovih rodjendana. Sta kupiti sveki za rodjendan, pitanje je sad? A vetar napolju duva ko lud!!!
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 8:51:29
|
|
|
|
emicaa
|
Mishu ja sam našli neki recept na kulinarci ali jutros mi nije toliko fina,tijesto neko čudno,kao da nije dobro pečena. Ivanka kartu za mars,u jednom pravcu
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 8:56:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Emice Ne mora bas na Mars, sad je u selu, odmaram mozak ovih dana
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 10:59:43
|
|
|
|
wivern
|
Hvala za kaficu, ako je ista ostalo za mene Ide mi na zivce ovaj vetar, duva kao nenormalan. Meni u glavi od jutros tastina praznine i bas mi je lepo
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 12:49:41
|
|
|
|
Kata90
|
O dobar dan,izaslo nam sunce konacno,jos ovaj vetar da stane bilo bi jos bolje..... Bili smo napolju malo,sad stavila supu da se kuva i tako.....sta cinite?
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 15:55:51
|
|
|
|
emicaa
|
Samo da malo uskočim,radila sam pa mi bila ova što će dolazit hranit emu i sad nastavljam pakovanje.Nikad mu kraja,spakujem dvije tri stvarčice i T me odvuče na drugu stranu,vještica mala
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 17:16:58
|
|
|
|
Kata90
|
Jeeeee toliko me smorila ova kisa,da sam ukljucila muziku i sad se mnogo bolje osecam oo yeah Neko za kafu
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 20:20:33
|
|
|
|
emicaa
|
ahoj mace,ima li kakvog pica ovde.ja nisam radila veceras,taman sam zavrsila pakovanje,za veceru narucili picu i sad odmaram.kad T zaspi trebam srediti noge i nokte.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 21:31:26
|
|
|
|
wivern
|
Emice ti kad odes na more ostacemo samo kata i ja u ovoj temi Ja se odvalila od kestenja i peglanja, sad da probam da uspavam malisu pa na novu turu kestencica
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 22:29:02
|
|
|
|
mama krava
|
Jaaaoooo zene ja mrtva bolesna....dok su se izredjali ovi moji slinavci nadrljala i ja. Kasljem kao da imam tuberkulozu i slina imam za izvoz 😷😆
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 23:34:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Vece zene. Wiv baci neki kesten,bas mi se jedu,mljac mljac. Emice divan ti je avatar,izgleda da i ja i Wiv moramo da modernizujemo nase Ti jos malo na more blago tebi,stavi nam po neku sliku da bar virtuelno uzivamo i mi. Mk brzo ozdravi virusi bas haraju,moja S bas kaslje,dajem joj sirup,immuno cink,pije cajeve,domace supice jede nadam se procicemo bez dr.Eventualno neku inhalaciju cu da joj ukljucim. I ja sam juce pravila strudle,jutros ostale i smazale ih ja i A za dorucak,bile jos bolje nego prvog dana. Idem da citam sta ste pisale,ima li neke zene da pijemo nesto? Ivanka sveki da kupis zicu za ves i neke nove gacke
< Poruku je uredio veselica -- 16.10.2015 23:36:16 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 23:45:31
|
|
|
|
wivern
|
Ima ja, vec locem somersbi Stvarno je red za modernizacijom avatara ali ova gica ide uz mene bas. Ja trazim neku seriju da gledamo mm i ja.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 16.10.2015 23:54:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Moracemo da se potrudimo sa avatarima,Emicin je bas sladak. Moj muz nije tu,samo ja kuckam u dnevnoj,jedem strudle(kupovne) i pitam se bih jos jela Nasla sam makarone od rucka
< Poruku je uredio veselica -- 16.10.2015 23:56:08 >
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 0:04:44
|
|
|
|
wivern
|
I ja sam bas gladna, ali sada da podgrevam sarmu ne ide Nego sam turila jos jednu turu kestenja, bice i za tebe
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 0:07:24
|
|
|
|
veselicaa
|
A sto ne ide,samo ti podgrej A ako te mrzi uvek je tu sendvic neki. Joj bas mi se jedu kesteni i moje smizle ih vole ali ih jos nisam nigde videla.Moracu da ih nadjem,samo ja mrzim da ih pecem,to uvek teram mm.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 0:29:15
|
|
|
|
wivern
|
Sendvic moze, to je brzinski gotovo Jao ide mi na zivce vise ova kisurina. Nikako da stane.
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 0:36:17
|
|
|
|
veselicaa
|
I kod nas padala od 1,pola 2 popodne,Ujutru bilo bas lepo vreme,cak i u pola 8 kada sam vodila dete u vrtic.I onda posle kisa,bas bezveze.A bas sam se nadala da ce oktobar biti topao i suncan,a ono svako malo kisa. Wiv vidim da i ti kasno lezes,kada ustajes ujutru?Ja radnim danima u 7,a vikendom oko 10,pola 11 a nekada i duze spavam.I deca isto,mada se desi da vikendom A ustane ranije ali ode sama u dnevnu,pusti tv,komp.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 10:06:52
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,stavljaću sličicu samo ako internet bude bio dobar.U sedam polijećemo ali već u pola 4 krećemo jer će biti gužva na autoputu. Wiv nemoj se otrovat od toliko kestenja a
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 10:39:39
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro i od mene! Ja na poslu. Samo da vam se javnem i požalim
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 12:41:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,uzivate u vikendu izgleda. Ja se rastrcala po kuci,cistim,perem,peglam.muz opet otisao da radi privatno evo vec treci dan,ja sam po ceo dan sama sa decom,jos se S razmazila,uvek je takva kada je prehladjena.Sada otisle obe kod babe pa koristim priliku da malo sednem za komp.
|
|
|
|
RE: OktobeRRfest [chat] 17.10.2015 12:50:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ja samo da vas pozdravim,neću posle stići budite mi dobre
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?