|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
20.11.2015 11:08:21   
Figaro88
Dobro jutro user posted image Cekam i ja recept za pitu,bas odavno nisam pravila a obozavam sa jabukama.Ja cu sutra kod mame,oni slave,prvo moram da odem da zamenim gume na kolima,mm radi ne znam da li ce stici a to mi je takvo maltretiranje.A strah me da po kisi vozim sa ovakvim,jos ako bude hladno kao sto javljaju mozda bude i poledice...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 801
20.11.2015 14:30:48   
Leptiric123
Ubacih batačiiće u kesu, da se ispeku dok sredim stan pa da pokupim malu djavoliju iz vrtića user posted image

Ja skoknula do grada po neke poklončiće za rodjendan, baš mi se slošilo u povratku, morala malo da legnem al valja sve stižem..

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 802
20.11.2015 14:35:31   
emicaa
Ja sad došla sa posla,uh jesam neka slomljena.Stiže recept čim ručam ali gdje da ga stavim,nemam nijednu sliku da stavim u c kuhinju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 803
20.11.2015 14:35:54   
Modessty
Ja čekam kraj radnog vremena i početak vikenda
Leptiriću kad ćeš da promeniš bre ticker, buni me user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 804
20.11.2015 14:36:24   
Modessty

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ja sad došla sa posla,uh jesam neka slomljena.Stiže recept čim ručam ali gdje da ga stavim,nemam nijednu sliku da stavim u c kuhinju.

Stavi bez slike

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 805
20.11.2015 14:45:44   
Leptiric123
Mod kad se setim kako se to radi user posted image

potrudiću se večeras kad ona zaspi, ovako nema trika ništa što zahteva više od minut razmišljanja user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 806
20.11.2015 14:54:26   
Modessty
ja dok sam na poslu mogu sve, al čim stignem kući ne mogu da se dokopam kompa ili tableta!
Curre meni za par minuta počinje vikend! jeeeeeeeeeeeeee user posted image

Direktna veza do poruke: 807
20.11.2015 15:20:18   
emicaa
Recept postavljen,slikala sam ono od juče što je ostalo user posted image
Ja ne znam šta da radim,uhvati me u sekundi glad,loše mi bude i onda kad se najedem dodje mi muka a nikad se ne prejedam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 808
20.11.2015 15:31:38   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Recept postavljen,slikala sam ono od juče što je ostalo user posted image
Ja ne znam šta da radim,uhvati me u sekundi glad,loše mi bude i onda kad se najedem dodje mi muka a nikad se ne prejedam.

Emice, to je ok, ja sam takođe u početku imala "napade" gladi, dok kasnije nisam počela povraćati.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 809
20.11.2015 15:39:08   
emicaa
Ma najgore što se najedem i za sat-dva se počnem tresti koliko me opet uhvati.Prošli put skoro da i nisam mogla jesti,povraćala sam od početka do kraja.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 810
20.11.2015 16:43:59   
Trcosava
Žene, ev čast! Tek sad sedoh!!!

Iće i piće za sve u kafanu!!!
user posted image

user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 811
20.11.2015 16:57:34   
milicicak
Hvala Trco, hvala :)
Ja bila na nekom seminaru, ubilo me u pojam koliko smo mi daleko po svim aspektima normalnog zivota od Evrope pa sam ubacila u petu kad sam stigla kuci i napravila bajaderu, cipiripi kolac i ispekla koru za slanu tortu. Sad da izbacim mm i dete iz stana pa da sredim krs :)
Al prvo pauza :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 812
20.11.2015 16:59:41   
emicaa
Auuu Trćo šta si ti sve spremila user posted image za mene prokletinju idealno user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 813
20.11.2015 17:52:41   
Trcosava
Joj Emice, ne staj mi na muku user posted image

Tuga mi svaki rođendan detetov. Do pre dve godine je uvek sama bila, pre dve godine jedna komšinica, prošle godine dve. Evo i danas - prazna kuća sami smo. U nedelju sa drugarima slavi i to mi je donekle uteha user posted image

Ali zato imam vas ovde, pa da poslužim kako se valja user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 814
20.11.2015 18:02:11   
emicaa
Šta da radiš,tako vam je kako vam je.Bar ona ima drugare tu.Jeste li ikad razmišljali da se preselite u neko veće mjesti?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 815
20.11.2015 18:04:41   
Mariya
Emice, to su ti čari trudnoćeuser posted image
Trćo, nažalost, tako je najčešće kad odeš od kuće u beli svet. Ostaneš sam. Svaka čast onome ko može tako da živi.
Uh, ne znam smem li da se pohvalim, valjda me ono prolazi. Jutros me je boleo stomak, pa malo kasnije i glava, ali sad sam ok.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 816
20.11.2015 18:47:30   
Kata90
Vece....vatrica gori,malisa zaspo.
Za sutra kod nas najavili kisu,barem ce biti malo svezeg vazduha....ovako kad izadjem napolje,
samo dim oko nas se oseti.
Emice,tamo ti to kad si trudan,i ja sam bila tako umorna i spavalo mi se....a gladna nikako se najestiuser posted image
Dokle planiras raditi?

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 817
20.11.2015 18:54:12   
Ivanka 75
Sva sam nesto slomljena...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 818
20.11.2015 19:39:18   
Leptiric123
Dobro veče ženice :)

Ja se motala po kući, A procurio nos, začepljena je nekako, trčale po fiziomer, sad samo čekam kad će neka temp da se javi....natrpala sam je svim i svačim za imunitet valjda ćemo da preteknemo i ovaj put, treba u utorak da radim posle dva meseca, najmanje mi treba da se razboli.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 819
20.11.2015 19:53:58   
Mariya
Marfijev zakon, deca se uvek razbole kad ne trebauser posted image
Jao, ja ne čekam kišu...Bolje dim nego kiša. Mrzim kišuuser posted image user posted image
Do sad je ovaj novembar bio baš po mojoj meriuser posted image , kao proleće!

< Poruku je uredio Mariya -- 20.11.2015 19:55:52 >

Direktna veza do poruke: 820
20.11.2015 20:01:26   
Ivanka 75
ni spavanje mi ne ide od ruke... lomna sam samo tako...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 821
20.11.2015 20:05:45   
branki*
Ja dosla malo da mezim,vidim trca casti za rodjendankauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 822
20.11.2015 20:07:58   
Ivanka 75
časti časti user posted image
ja danas zamezila čokoladu, dve krmenadle i krompir, parče torte, kesicu smokija, kikiriki,,, a još nisam večerala user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 823
20.11.2015 20:26:37   
branki*
A,i ja kao na dijeti dva dana i danas se castim cokoladicama i onda razmisljam,pa kad dam vec zgresila i pojela slatkise,bar da jedem i pravila testeninu i najela se kao prasac!a,idem danas u nekim uskim farmerkama,a dupiste mi samo odskace kao burence iza mene!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 824
20.11.2015 20:29:05   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: branki RR

A,i ja kao na dijeti dva dana i danas se castim cokoladicama i onda razmisljam,pa kad dam vec zgresila i pojela slatkise,bar da jedem i pravila testeninu i najela se kao prasac!a,idem danas u nekim uskim farmerkama,a dupiste mi samo odskace kao burence iza mene!

Branki user posted image
Volim tvoju pozitivu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here