sonyasha
|
Jole, čestitam ulazak u finale! Nadam se da će ćera brzo da ozdravi! Mi smo Vojina povukli iz vrtića pre nedelju dana, jer nam je od septembra tri virusa preležao i preneo - što je mnogo, mnogo je! Popkice, svaka ti čast kako si vredna! Ja sam od starta zenja za kuhinju, prvo od povraćanja i mučnina, onda od ekstremne smotanosti a sada sam kao mister Bin, kako se okrenem nešto rušim ili se u nešto močim Isidora, meni je ludo to probadanje u kostima dole, kao da smo transformersi pa se rasklapamo Voc, Alex, jel vam to sa kukom od pre trudnoće ili sada? Meni je uglavnom ok, spavam, ali čim preteram sa aktivnostima u toku dana noću me bolucka stomak i kidaju kukovi! Prosto sam preteška, i veliko je opterećenje pa ceh mora da se plati! Inače, mm ide na poslovni put cele nedelje, smorila sam se, sve iznenada i mora verujte mi da me duša boli koliko nisam više sposobna da skakućem sa mišem, mačujem se, jurcam, nego samo ko baba sedim i nagovaram ga na mirne igre, a njega posle par sati smori pa bulji u tablet! Verovatno ćemo kod mojih, baš nam ovo u finišu nije trebalo, taj put Di, ženo, javi se, nema te pa sve pomišljamo da je krenulo