Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 3:19:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Brojim dane da moji poodrastu pa da mogu da idem sa mm gde hocu Prijalo bi posetiti neku kafanu
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 3:51:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je vec bilo mirnije, taman prosle god. Smo se hvalili kako je to bio prvi god.odmor kojI smo bas odmorilii.Ali dobro...izdrzacu valjda jos koju godinu nekako
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 7:36:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro zene kako lepo vreme za spavanje bitno da beba ne spava ko kuva kafu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 7:40:22
|
|
|
|
vocicana
|
Ja kuvam, danas puimo 6 meseci. Izvolite....
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 7:51:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Dobro jutro i od mene. Ja se nravno razbolela. Jbt kako reče Von, hoće li onaj baksuz d pređe na nekog drugog??? Preko leta svaki slobodan dan je bilo grozno vreme. Za ovaj vikend smo prvo mislili da idemo na more, pa se to izjalovi, ćera imala rođendan juče, ja se razbolim (glavudža me boli dok se probudim, grčevi u stomaku, na wc kad idem skoro da vodu izbacujem).... Pa dokle više??? Hmmm da li je ovo ipk možda bilo za negativu??
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 8:17:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Mi smo juce isli sa namerom da se A. sisa, ali od njegovog sisanja nista, jer gospodin nije hteo da saradjuje, pa sam se samo ja osisala.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 8:40:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Misu, daj ga ovamo da ga ja osisam :) Moja beka od jutros i kaslje. Bas nam nisu dani.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 8:40:46
|
|
|
|
branki*
|
!voci,srecan vam mali rodjendanko moze kafica i za mene
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 8:42:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutroooo... Voci bravo za šest meseci!!! Mi pijemo kafu, pa da spremam doručak i takooo.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 8:53:19
|
|
|
|
emicaa
|
Trco pa srecan vam rodjendanko sa malim zakaznjenjem Robudila sam se sa glavoboljom,sreca pa mi je moj divni doktor dao neki lijek za migrene posto ne dojim vise.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 9:07:39
|
|
|
|
Sandricak
|
Voci bravo za 6meseci.... ja cu srednju... cekam samo da I zaspi pa da pijem... planiram neku pitu sa sirom danas da smuljam pa izvolte..
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 11:29:33
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan. Trco, srećan rođensan! Pola kafane bolesno... Nadam se da ćete sve brzo ozdraviti. Ja popila kaficu, mogla bih još jednu, ali sačekaću mm da se vrati kući. On otišao po drva, zakasnismo i ove godine. Sreća pa imamo norveški radijator, inače bismo se posmrzavali.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 11:35:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trco, srećan rođendan! Ja gledam tv, kao. Beba spava u mojim rukama.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 11:54:18
|
|
|
|
bubulence
|
Cek, cek, nije Ani bio rodjendan nego je ona isla na neki rodjendan ako sam dobro razumela?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 12:01:19
|
|
|
|
emicaa
|
Bubi ja sad nemam pojma zene cuje li se iko sa Zapkic,Lu,Poison Eve i Big Mom,sta je sa njima? Odoh da pravim sarmu i strudlu
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 12:06:21
|
|
|
|
eca89
|
A, meni su pale na pamet Torbica, Maslačk, daca77, Jole84, nema ih nikako!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 12:07:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trco, čestitke ostaju, kome god da je rodjendan Emice, napravi neku sarmu i za mene.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 12:37:55
|
|
|
|
eca89
|
Zene meni se cini da je Trcinoj Ani rodjendan nekad u novembru, a Luki u januru. A, mozda ja i grijesim!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 12:48:38
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: eca89 A, meni su pale na pamet Torbica, Maslačk, daca77, Jole84, nema ih nikako! Eco i njih nema bas dugo,Torbicapuno radi nije ni cudo sto ne stize... Ima dovoljno sarme za sve nas u kafani
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 13:03:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja Trci ne mogu da vidim tickere :) Sarmu bih mogla uvek jesti
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 13:07:45
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Zene meni se cini da je Trcinoj Ani rodjendan nekad u novembru, a Luki u januru. A, mozda ja i grijesim! Bravo Eco Nije Ani bio rođendan, nego njenoj drugarici. Hmm sad ni ja sebi ne vidim tikere
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 15:16:26
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ani, ovo da metneš u adekvatnu temu! Ako nema domaće rakije, da se otvori Hocu Les , premestam , mada u kafani liker je uvek dobrodosao
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 17:34:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Mi smo se danas prepodne prosetali do Hungarikum centra, i prosetacemo se do tamo i sledeci vikend, a u ovim ostalim marketima cu da kupujem sve ono sto ne nadjem tamo. Raspametila sam se jeftinim cenama, a jos volim njihovu klopu, i nasla sam one bombonice sto unutra imaju kikiriki, i na trenutak sam se vratila u detinjstvo, kad mi je mama donosila iz Madjarske, a u sledecem trenutku sam Amija ulovila kako punu saku bombonica trpa u usta Ali zato je kesten pire bio moj i samo moj
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 18:14:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: eca89 A, meni su pale na pamet Torbica, Maslačk, daca77, Jole84, nema ih nikako! Dolazi nam Torbica s vremena na vreme. Radi zena jos troje decice jos i dobro ima vremena da poseti forum.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 9.10.2016 19:15:37
|
|
|
|
emicaa
|
i Vik nam nije dugo bila,ona je uglavnom pisala u temi mama
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
HranaIvenceKoju vestacku hranu koristite za svoju bebu? (naravno, pitanje je za mame koje nemaju dovoljno mleka svog, pa moraju da dohranjuju bebu)Humana (
21%)

Bebelac (
18%)

Novalac (
8%)

Imamil (
5%)

Aptamil (
27%)

Neko drugo?? (
22%)
Ukupan broj glasova: 209Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!