|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
11.10.2016 9:26:03   
IvanaSK RR
Ja skuvala kafu :)
Emice, gde nadje Mitra Mirica hahaha

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 601
11.10.2016 9:45:27   
Khaleesi
Mame da li je neko pisao molbu za prebacivanje u drugi vrtic?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 602
11.10.2016 11:14:02   
emicaa
evo mene,ustala kao nova.problem je sto ovde ne upucuju tako lako na magnetnu.nemam ja glavobolje 24 sata pa da je toliko strasno,a ne smoijem ni bas svasta piti za bolove zbog ovih tableta.
pozdrav od Mitra user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 603
11.10.2016 11:45:25   
Sandricak
Dan od mene... Danas kuvanja nema, imam od juce rucak, na kraju smo svi jeli picu niko pasulj pa ostalo za danas... I spava Maki se igra, a ja cu da skuvam cup kafe pa izvolite...

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 604
11.10.2016 11:51:44   
Anck Su Nmaun
Mogla bih i ja jednu kaHvu
Izgubila sam pincetu...suma mi je izrasla iznad ociju user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 605
11.10.2016 12:22:10   
Anck Su Nmaun
Mamsite..gde bih mogla da nadjem onu snalu za jaknu sto ide na kais? H se slomilo na jakni i bas je tuzna zbog toga..a stvarno ne znam gde to da trazim user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 606
11.10.2016 12:30:09   
Sandricak
Anck, imas na futoskoj pijaci kod onih što prodaju rajfešluse, dugmiće i lastiše, a i u pozamanterijama...

Direktna veza do poruke: 607
11.10.2016 12:41:02   
Anck Su Nmaun
E hvala draga..moracu da potrazim..bas se stuzila zbog kaisa

Direktna veza do poruke: 608
11.10.2016 12:56:19   
Milena18
Evo i mene. Odspavala sam sat vremena, oprala kosu i spremila ručak. Ostali mi još sudovi, ali to mogu i posle. Odoh da stavim papilotne user posted image
Anck, blago tebi, ti imaš obrve, meni se nešto skroz proredile. Kao da su mi providne, tako izgledaju. A i kosa mi je grozna, moram kod frizera ovih dana.

Direktna veza do poruke: 609
11.10.2016 12:57:52   
Sandricak
ja ceznem za frizerom, ali nema sanse da odem u skorije vreme... Imam komsinicu frizerku pa onda me ona dovede u red, ali nije to to... fali mi samponjera user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 610
11.10.2016 13:11:14   
Anck Su Nmaun
Meni fali da izadjem negde pustene kose da se osecam kao zena, uvrek mi je skupljena ili rep, al sta cu kad bebcu smeta i svu me pocupa user posted image a da ne pricam koliko mi opada ostane mu puna saka moje kose.

Direktna veza do poruke: 611
11.10.2016 13:30:46   
suzi kju
Trco iskočila si mi među zajedničke prijatelje, između ostalih i maja p. Radile smo jedno vreme zajedno nas dve, al su je posle vratiti ne njeno odeljenje user posted image

< Poruku je uredio suzi kju -- 11.10.2016 13:33:37 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 612
11.10.2016 13:31:55   
Sandricak
I moja je stalno u repu... user posted image

Meni fali da izadjem negde da vidim druge ljude, a da nisu komsije u pitanju i rodbina i kumovi... Radujem se odlasku kod zubara user posted image .... Sad ovo vreme nikakvo, hladno ne mogu sa bebcom nigde da mrdam, mm stalno ima neka posla samo negde zuji, a ja pustila korenje kod kuće...

Direktna veza do poruke: 613
11.10.2016 15:16:16   
Milena18
Meni je odlazak u nabavku postao provod user posted image Evo i sad čekam da mm dođe kući, pa da idem da cunjam po Maxi-ju. Još ako popričam malo sa kasirkom... milina. To je vrhunac mog društvenog života trenutno.

Direktna veza do poruke: 614
11.10.2016 15:21:24   
mama krava
Ja da mahnem u kafanu sa novog posla.user posted image

Juče počela, i čini mi se da je ekipa ok... videćemo! To mi je realno najbitnije, za posao se ne brinem...ja volim da kad ima da se radi!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 615
11.10.2016 16:06:10   
Khaleesi
Ja sam se juce videla sa dragom bivsom komsinicom... Cak smo i zakazale kafu za vikend... Da popricam sa nekim van kuce malouser posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 616
11.10.2016 17:45:11   
Anck Su Nmaun
Jao meni juce bila jedna prijateljica, uhvatila sam sebe kako brbljam ne prestajem.. bhahahah ljena sam ljudi user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 617
11.10.2016 18:09:33   
mamin mish
Evo da mahnem u ovu oktobarsku kafanu. Nemam vremena ni da svracam na RR i jako mi fali druzenje sa vama. Ali sta je tu je. Kad zatimi evo i mene opet.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 618
11.10.2016 18:11:52   
branki*

IZVORNA PORUKA: Milena18

Meni je odlazak u nabavku postao provod user posted image

Haha!isto!da l da se smejem ili placemuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 619
11.10.2016 18:31:49   
veselicaa
Vidim da nam svima drustveni zivot bas buran user posted image Ja i mm odkako se N rodila pijemo kafu na terasi jer on pusi i ja mu danas kazem da jedva cekam te nase kafe jer se osecam kao da sam izasla negde user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 620
11.10.2016 19:09:28   
IvanaSK RR
Hahaha, meni je drustveni život malo prosiren user posted image Isle smo na trening da gledamo sina-brata letos hahahha
Sad je hladno, pa nema vise toga :)

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 621
11.10.2016 19:10:36   
suzi kju
Joj bože ista je situacija i kod mene.
Mada ja ubedim muža pa odemo do bulevara, aviva, stadiona pa lutam, a svaki dan sam do juče, izvodila decu, sat pa i dva Ako je lepo napolju.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 622
11.10.2016 19:22:16   
Anck Su Nmaun
Ma mene to samo umori, trci tamo vamo, sad hladno...frka mi uvek da li mu je hladno...
Mi smo tako znali odvedemo T na trening a mi svrckamo po gradu, sad .. nista do proleca user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 623
11.10.2016 20:39:08   
emicaa
A ja se radujem svakom odlasku na kontrolu,malo se vozim sama,uletim u usputnu prodavnicu i super user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 624
11.10.2016 20:47:59   
Animsaj9
evo i mene u kafani , napokon ...mi kad odemo do grada , svratti tamo , stani ovamo , uspit obavi 335 stvari ...dodjem kuci za 6 sati .Moze jedan topao caj !user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

musko ime
pisuljica

lepse je:

Marko (33%)

Matija (67%)

Ukupan broj glasova: 101

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here