Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 8:59:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro u kafani. Kuvam ja kaficu, dugo me nema u kafani Ja bas pre neki dan pomislila koliko dugo nismo koristili inhalator Kad jutros Ilija krenuo da kašlje, baš mu se čuje šlajm u grlu. U zadnjih mesec dana ga je sve sastavilo i uši, i konjuktivitis, i alergija, e sad i kašlje. Dva puta nedeljno idemo u dom zdravlja. Imam utisak da me svi znaju i da samo ja idem toliko često.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 9:03:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moze l'kafa..ja kuvam? Kuca mi vristi za usisavanjem i ribanjem a ne mogu nista dok se bebi ne probudi..tako da evo sedim , kuvam mu rucak i kuckam..i odoh da popijem kaficu.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 9:08:30
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro zenske... Ja sinoc usisala malo okupala decu i u 9.30 krevet bar se naspavah
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 12:20:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja vrišti i za usisavanjem i ribanjem i brisanjem prasine, samo ne znam kada cu Celo jutro se mlatim sa ucenjem i sinom, muka mi je veselo od svega.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 12:37:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja moj misic sad lepo odspavali, onda smo zajedno usisavali kako sam iz koje sobe isla tako sam i njega prenosila
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 12:41:28
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, kafano! Ja popila jednu kafu s nogu, kao i da nisam, mogla bih još jednu. Skuvala ručak, sad čekam da se bebać probudi, ručka, pa da idemo na kontrolu i vakcinaciju. Lep je dan danas, prijaće nam šetnja, danima smo u kući. Moja kuća ne vrišti nego je već pala u nesvest od vrištanja, ali trudim se da ne razmišljam mnogo o tome, kad stignemo, sredićemo je. Jednog dana...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 12:43:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan. I meni je neverovatno da u ovoj države nešto dobiješ, nema logike Moj e beke spavaju, ja kuliram, pa kad se probude, idemo po moju mamu pa kod sestre na kafu i kolače. A sutra idem da vidim bebca od druge sestre, sunce maleno!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 13:00:34
|
|
|
|
emicaa
|
treba mi pod hitno kafa,magli mi se pred ocima koliko mi se spava.Cekamo tetu za lijekove pa u tri idem kod svoje dr da mi pregleda dojku.Hladno je uzas,moram naci bunde za vikend i oprati.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 14:58:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
rucak gotov jos samo da Davida uspavam, moji mama i tata dosli, pa cemo da rucamo. Malo danas toplije pa sam setala D
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 15:06:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Dobro jutro u kafani. Kuvam ja kaficu, dugo me nema u kafani Ja bas pre neki dan pomislila koliko dugo nismo koristili inhalator Kad jutros Ilija krenuo da kašlje, baš mu se čuje šlajm u grlu. U zadnjih mesec dana ga je sve sastavilo i uši, i konjuktivitis, i alergija, e sad i kašlje. Dva puta nedeljno idemo u dom zdravlja. Imam utisak da me svi znaju i da samo ja idem toliko često. Sanjalice, i mom Marku se alergija pojavila posle nekog virusa, kašlja itd. I od tada stalno slini i kašlje. Ne znam da li je povezano, ali eto..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 15:06:31
|
|
|
|
Sandricak
|
Moj rucak gotov, nana animira Marka a ja se malo ispruzila... Ilija spava... jel imao neko problem sa laktacionom zuticom, sad nam je 2 meseca , a beonjace zuckaste
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 15:42:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dosli iz vrtica jao opet je haos.. sve je razbacano. Jednog dana cu stvarno da poludim...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 15:51:03
|
|
|
|
emicaa
|
ja bih trebala oribati kupatilo ali cu ga vjerovatno ostaviti za sutra. MM danas radi duze a ja htjela da odemo sa Dorom u soping.Traba joj majica,porasla mi beba moja mala
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 16:03:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
Emice ja sam jutros na brzinu oribala kupatilo , i stazu iznela napolje , i dobro me podset_i moram je uneti bas sam zaboravna. Ja moram D kupiti kapu , a moram i njega onda vuci za grad , e to mi je najgore , dok se mi spakujemo i raspakujemo iz kola u kola Sta ti je rekla dr za dojku ?
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 13.10.2016 16:04:33 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 16:11:43
|
|
|
|
emicaa
|
Anim pisala sam tamo u temi dojenja
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 16:19:50
|
|
|
|
Animsaj9
|
sad sam videla i pisem ti tamo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 17:06:22
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ana,možda i ima veze, padne im imunitet usled virusa pa organizam postane osetljiviji. Jeste uzeli rezultate?
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 19:07:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Juce pricali o tom osipanju i danas kada smo izasli napolje oko pola 10 opet se osula. Najverovatnije od hladnoce ... Sutra cemo na kontrolu, zakazanu... Sad pravim pitu sa blitvom nisam odavno
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 20:35:08
|
|
|
|
branki*
|
Cao,zene!uspavljujem boku.dobila sam,stomak me bolucka i muka mi je.sinoc sam i povracala,bas sam se lose osecala.a,umislila sam da sam trudna,jer mi je kasnilo,a jos kad mi je bilo muka,reko to je to,al dobih! I tako...jos glupi petak da prodje,pa vikend.konacno!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 20:39:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hah.. i meni ovih dana kasnilo i od Nesice mi bilo muka... vec misli pocela da se sunjaju... dobila sam juce. Jos mi se od porodjaja nije ustalila.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 20:42:25
|
|
|
|
branki*
|
Meni se kao ustalila,ali ovaj put kasnila.ja vec pocela razmisljanja sta cu i kako cu,pustam svoj film ali,dobro..
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 20:44:18
|
|
|
|
emicaa
|
A meni je lice u haosu,jedva cekam da dobijem da se dovede i to u red. Sredih ja danas i kupatilo i pobrisala prasinu.Da imam sutra manje jer sutra perem i ves.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 20:49:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ana,možda i ima veze, padne im imunitet usled virusa pa organizam postane osetljiviji. Jeste uzeli rezultate? Ma nismo, mm ne stiže od posla da ode a ni ja nisam mogla. Verovatno ću tek u ponedeljak otići.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 20:49:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ista situacija i kod mene. Dva dana mi kasni. Već par meseci mi u dan stiže. Muka mi je od mirisa. Taman počnem da tripujem pa se setim da nismo baš bili aktivni ovaj mesec.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 13.10.2016 20:52:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR A meni je lice u haosu,jedva cekam da dobijem da se dovede i to u red. Jao kad spomenu lice, kao tinejdzerka sam , i to sve za dva dana od kako sam dobila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?