|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
16.10.2016 22:58:57   
branki*
Napisah,smandrljala sam nesto.voci,a tebi seja radi u skoli?ma,uzas,piskaranje do 101 i nazad,a sve gluposti u sustini.
Laku noc ko ide da pajki!
Voci,opet bubrezi?

< Poruku je uredio branki RR -- 16.10.2016 22:59:50 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 876
16.10.2016 23:06:59   
wivern
Jaoo kestenje, ja sam slobodna u utorak pa cu kupiti da se omastim.
Ovo dete me ubija, nikako da zaspi a meni glava pada od umora. I gladna sam nenormalno.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 877
16.10.2016 23:11:05   
branki*
Wiv,jesi radila i danas?user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 878
16.10.2016 23:14:19   
wivern
Naravno da jesam, danas mi bila Dija u poseti user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 879
17.10.2016 0:18:21   
bubulence
Opet sam stigla na fajront!?
Nama je ovih dana turbo tempo... Imali smo goste citav vikend. Pre sat vremena smo se setiki da nam je godisnjica braka. Crkvenog. A za dve nedelje i kako sam se potpisala u opstini. Valjda to necu opet zaboraviti... Od kada nemam svekrvu niko me ne podseca na godisnjiceuser posted image ....
Odoh sada da se komiram, treba ustati za koji sat...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 880
17.10.2016 4:47:31   
Trcosava
Dobro jutro i od mene. Da pisnem koju pa posle na posao, a sutra sam opet free. Juče bejah free i ništa od dana. TE spremi kuću, sudove... Mm je spremio ručak. Okupaj jedno i drugo dete... Ništa od dana. Nadam se da ću dobiti onaj odmor što sam pisala u novembru. Možda tad malko odmorim.

Inače bi jedan incident na poslu u subotu. Svetski sam se izdrala na jednog radnika, muka mi više da svi ćute. Mislim izdrala, povisila sam ton. Sad čekam da vidim da li će da se žali na mene. Ako slučajno krene da se žali, odmah će da ga doleti tužba za sexualno maltretiranje na poslu.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 881
17.10.2016 6:38:57   
milicicak
Jutar u kafanu.
user posted image
Meni treba kofa kafe, zaspala sam u 2, mini buba se probudila u 5 sa temperaturom... I kuka kako je boli uvo :(

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 882
17.10.2016 6:44:42   
pipi_coco
Dobro jutro user posted image
Ovaj mali se probudio prije 5 h i sad sjedimo gledamo Doru na Tvu, a ocimi se same sklapaju. Nadam se da ce i on zaspati uskoro, pa da i ja nastavim gdje sam stalauser posted image

Kakvi su vam planovi za danas?

Milicicak nadam se da nece preci na uho, jer to je bas grrrr, ja sam nervozna kada me uho boli, a mogu misliti kako je tek djeci teško. Da ozdravite što prije

< Poruku je uredio pipi_coco -- 17.10.2016 6:46:33 >

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 883
17.10.2016 6:54:05   
mamin mish
Dobro jutro zene. Vidim sve nesto poranile.
Ja ostavila T u vrticu ivsad idem na posao.
Mili da sto pre ozdravite.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 884
17.10.2016 7:26:35   
Milena18
Jutro!
Milicicak, ozdravite što pre!
M je noćas spavala od 10 do 4:30 bez buđenja. To nam je rekord. I ja sastavih nekih pet sati prvi put od kad sam se porodila user posted image
Može jedna kafica...

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 885
17.10.2016 7:30:06   
vocicana
Dobro jutro mackice.
Mi spavali do 7, nije se nocas budio, hvala bogu.
Branki, pije gapreventivno na dva meseca tri, da predupredimo ponovo napad, ne zelim muke da mu gledam ponovo. A ovo je sjajna stvar jer sluz i mulj, naravno i pesak potpuno oisti i parenhim bubrega ostaje sjajan zategnut, cist kao sunce. Nisam verovala. Odmah se po odlasku u toalet vidi promena, vec prvi dva dana urin se zamuti i cesce se piski, posle senormalizuje. Ja ne znam kakav mu je ovo organizam, bas mi ga je zao.Sve nesto bez veze je nasledio.
Kaficu kuvam, spremam mleko malisi, izvolite, na kiflice od juce(mekane su) i na kaficu.
Mili user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 886
17.10.2016 7:37:38   
IvanaSK RR
Jutroooo! Molim vas, sredite taj pun mesec, moje dete se pretvorilo u nocnu pticu! Zaspala je sinoć u pola jedan, probudila se u tri i bila budna do četiri, i opet jutros u šest. Evo je prica, cici, cela zgrada odjekuje.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 887
17.10.2016 7:41:44   
milicicak
Hvala, zene user posted image
Ja pijem drugu kafu, dusa mi spava. Cekam da gospodjica zavrsi dorucak pa idemo kod dr. Pipi, mini buba ima problem sa usima, nadam se da je ovaj put samo upala...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 888
17.10.2016 7:51:43   
vocicana
Mini bubice, ljubimo da prodje uho, zlato moje. Hajde mame, javljam se kasnije kada uhvatim slobodan trenutak, izmedju usisivaca i krpe, pa da napisem koju.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 889
17.10.2016 7:55:27   
pipi_coco
Mili nisam znala, baš mi je žao. Nadam se da ce da ce biti dobro sve.

Ja popila kafu i bacila se na dorucak, evo i ovaj mali ustao nakon pola sata dremke, da mi broji zalogaje user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 890
17.10.2016 8:09:41   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro devojke
Kasnim na kafuuu?

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 891
17.10.2016 8:25:55   
mila83
Dobro jutro i od mene ! Ja zavrsavam prvu kafu upravo,javljam vam se sa posla.DOk citam postu,da virnem i ovde malo. Ja imam upalu misica,juce preterah sa poslom u kuhinji i po kuci,ali kad volim da naspremam da imamo i preko nedelje neki kolac i rucak unapred za dan dva.
Kupila sam onog Krčka za kuvanje, pa mi baš znači.
Miličičak, da brzo ozdravite ! user posted image Hvala za kroasančić i kaficu .
Trčo, ne se nerviraš !user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 892
17.10.2016 8:27:24   
mali_mis
Jutro user posted image
Ode mm.
Trco user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 893
17.10.2016 8:28:40   
IvanaSK RR
Mila, sta ti je Krcko? :)

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 894
17.10.2016 8:48:25   
mila83
Ne znam jel smem ovde da pisem, jel ima tema.Krcko je sporo kuvanje, ukljucis u struju i krcka se par sati, možes pasulj,kupus,sarmu,podvarak, supu, bilo koju corbu..Ja sam uzela od 6,5 l, pa kad kuvam imam za dva dana ...Super mi je ,bas mi je pomoc,imam ga mesec dana...Otkako sam pocela da radim,vecito trka da stignem skuvati.Evo kako izgleda.

user posted image

Taj moj kosta 6300din, uzela na godinu dana, mesecna rata oko 530 dindzi.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 895
17.10.2016 9:02:05   
wivern
Hellooooo
Trco ja bih to odmah po tuzbi jer je bezobrazan. Rekoh ti vec.
Mili majku mu bas bzvz. Ja nmg ustati iz kreveta, radim od 12 treba M da dam dorucak da ga spakujem u vrtić i prosetam floka. Pa na posao.
user posted image user posted image
Kad ce penzija user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 896
17.10.2016 9:23:11   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.
Miličičak, da vas brzo prođe. I mi smo skloni upalima ušiju.
Mila, sviđa mi se taj tvoj krčko.
Ja klasika nenaspavana. Ika i dalje strašno kašlje. G se budi neće da spava sam. Baš sam nervozna.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 897
17.10.2016 9:32:28   
isidora88
Jutro, ja doruckovala i cekm da se bebac probudi da mu dam da jede. Mm sutra ide na teren pa su danas pripreme u toku. Moram da se isfeniram, a tako me mrzi

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 898
17.10.2016 9:50:58   
IvanaSK RR
Isi, dodji da te isfeniram. Stavila sam ti link moje masine tamo u temi.
Mila, simpa ti ke Krcko, ja imam ekspres lonac.

Isi, sad sam bila u temi, videh da si videla :)

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 17.10.2016 9:55:13 >

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 899
17.10.2016 10:32:18   
emicaa
da je mm dobio slobodne dane mi bi danas bili na moru sa sveki user posted image
gdje ste zenskaci moji,ja sve sredila pa sad zasjela malo.
Trco ne skontas kome tuzba,njemu ili tebi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here