Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 10:39:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tuzba njemu za sexualno maltretiranje koliko sam skontala! Jao uzas, meni se ne vraca na psoao bas zbog jednog takvog
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 10:43:52
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Kupila sam onog Krčka za kuvanje, pa mi baš znači. Mila, slow cooker je super stvar, u Kanadi sam ga baš koristila.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 11:05:23
|
|
|
|
isidora88
|
Emice gde na moru? I nasi rodjaci iz Svice idu uglavnom u oktobru na more, kod nas je sad toliko hladno i kisovito da ne mogu da zamislim more
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 11:12:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aaaaaaa, moreeee, ja bih i po ovom vremenu isla na more. Sta cu, valjda me vuce to sto sam rodjena na moru.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 11:17:13
|
|
|
|
emicaa
|
Mislili smo na Majorku ali eto,a i prosle godine smo isli na danasnji dan.Tamo je toplo iako je ovde hladno
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 11:19:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O nemojte o moruuu Juce smo imali temu o moru pricali smo sigurno 3 sata s nekim prijateljima... nemogu da docekam leto!! Mm se nalozio da idemo u Tursku kolima
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 11:35:01
|
|
|
|
Animsaj9
|
ooo dobro jutro , dobar dan , ala ste se rapisale zene , bas je veselo u kafani .] Ja isprobavam masinu , oprala sam D posteljinu , pa se susi . Kuvam rucak , i D sam uspavala , kao i po obicaju jedva
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 12:27:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Baš ste vredne bile, dva dana ne dođem u kafanu kad ono pet stranica za čitanje. Pretrčah pogledom na brzinu, dok deca spavaju Juče bila na svadbi, lepo smo se proveli baš! Posle ćemo napolje, malo Da šetamo, i takou, sve po starom.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 12:34:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj zene ko kuva kafu ovde... Ceo dan ss jurimo isli na kontrolu, bolje je bwka... Sada doali kuci ona zaspala pa da danem dusom malo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 12:42:01
|
|
|
|
bubulence
|
Dobar dan i dovidjenja . Sve sam procitala a sada nemam vremena da kuckam.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 12:53:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, dobar dan i do viđenja Ja bih opet kafuuuu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 12:56:25
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, išli ste na Majorku u oktobru ? Koja je temperatura i jel more toplo? Mi smo isli u septembru i tada je bilo savršeno more i temperatura.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 12:57:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Haha a jao...sretna vam gosisnjica dragaaa E mogla bih i jednu kofi. Bebac zaspao , ja nabacila malo sminke na moje sivo lice..doh stvarno da skuvam jednu.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.10.2016 12:58:20 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 12:59:25
|
|
|
|
milicicak
|
Stize kafa, taman da ne pijem sama Mi stigli od dr, nije upala uha ali je skroz zapusena, sad samo da se nadamo da ce terapija da pomogne... Joj, emice, Majorka... Meni je mm obecao da ce me voditi na medeni mesec na Majorku al je sto stvari iskrslo pa nismo otisli... Ocu na moreeeee :D
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 13:00:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Šta je sa tim ušima? Mene još ne prolazi zapušenost a pijem ab od ponedeljka znači punih 7 dana. Izluđuje me.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 13:08:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E sta bih ja da nema drzgarki sa RR , ne bih imala skim popiti kafu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 13:15:33
|
|
|
|
Animsaj9
|
kafa je tu ja cu jednu da srknem sa nogu , jer mi D skakuce po glavi
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 13:32:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Milicicak,hvala za kafu.Drzimo fige da uspe terapija i da sto pre ozdravite. Ja tek sada slobodna malo,celo jutro samo jurim.Mm spava,radio trecu,S mi u skoli,beba spava,A tu sa mnom,pricamo o skoli.Napolje sunce,bas prija nakon dva dana dosadne kisurine.
< Poruku je uredio veselica -- 17.10.2016 13:36:41 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 13:32:45
|
|
|
|
emicaa
|
prosle godine smo bili na Kreti a sad smo trebali na majorku.Kad smo bili na Kreti more je bilo super,a i temperatura oanko,samo je jedan dan bilo vjetrovito pa smo bili cijelo vrijeme u hotelu. Moze i meni ta kafica
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 13:54:54
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Šta je sa tim ušima? Mene još ne prolazi zapušenost a pijem ab od ponedeljka znači punih 7 dana. Izluđuje me. I ja sam sva zapusena i uzasno kasljem... Malo pre sam na sebi primenila mini bubinu terapiju, gurnula sam fiziomer u nos i aplicirala Noska progledala sam
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 17:38:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni dosla sestra sa deckom, malo se druzimo. Evo kuvam kafu i za rr!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 19:03:15
|
|
|
|
vocicana
|
Moze kafica, moze i kolacic neki, recimo ledena kocka, ali pozamasne velicine.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 20:03:11
|
|
|
|
Milena18
|
Voci, stavila sam ledene kocke da se hlade, šaljem čim budu gotove. Jedino mi patišpanj ispao nešto mnogo tanak... Ko ono danas reče da kod ledenih kocki ne može da se pogreši... Emica, čini mi se. Eto, ja uspela i to Ali valjda će biti jestive.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 20:11:17
|
|
|
|
emicaa
|
Milena javljaj kakve su Ja kipala djecu,pojedem sladoled,ispusim i idem sa Dorom uspremit igracke
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 17.10.2016 20:13:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uh ne ne treba mi kafa treba mi nesto zestoko jer sam Popiiizzzzz na mm
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?