Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:13:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, nije kome je namenjeno, nego kome je sudjeno :) Ja imam marmeladu od sipurka, svekar pravio, ekstra je. Misu, hvala na posluzenju!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:23:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh Uh svašta se lepo služi, može može. Ja dajem kupinovo vino, ajvar, pasterizovano voće, karfiol . Danas došli i već mi bile kolegenice i razgrabile vino, oparila sam se, idem sutra da kupim nešto sebi
< Poruku je uredio suzi kju -- 22.10.2016 18:24:06 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:25:55
|
|
|
|
branki*
|
suzi,a ti pravis kupinovo vino?ja ga obozavam!
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:30:01
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Misu 1 i misu 2. Slavimo 6.11. Oba rodjendana u restoranu. Kod mene mora sve biti unapred, ne volim da razbijam glavu u zadnjem trenutku.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:30:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmmm i ja ga volim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:31:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, da mi saljes koja je cena, moja mama moze preuzeti uvek :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:38:17
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Misu 1 i misu 2. Slavimo 6.11. Oba rodjendana u restoranu. Kod mene mora sve biti unapred, ne volim da razbijam glavu u zadnjem trenutku. Ok, ok Samo ti uzivaj. A za carapice, jel si gledala kod onih sto prodaju cisto pamucne stvari, tipa Arilje, ili ako imas neki butik sa samo carapama. Mada retko kad vidim carape bez bilo kakvih sara i slicno.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:40:51
|
|
|
|
branki*
|
ipak dolaze,jeeee,sad mi javio muz.tako da,nemojte svo vino da ppijete,kuckamo se veceras
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:46:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Ivana da, mi pravimo, domaće je 100%,bez dodataka vode, konzervansa, samo kupine i šećer. Fenomenalno je! Poslaću ti cenu na fb, možda ovde ne smem
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:48:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Znam da ti pravis, pisala si, ali nisam pročitala da i prodajes. Da, daj na fb cenu, a ako nekog ovde interesuje, pitace te :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:52:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma mi to napravimo male količine, za nas i prijatelje, kolege koji poruče. Za naše potrebe, užitak, a i zdravo je baš.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:53:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, ne treba ni meni mnogo, cisto za uzitak, isto
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 19:01:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Pije se samo po čaša da znaš. Pitko je a brzo hvata Nije za opijanje već baš za užitak i i melem je za krvnu sliku.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 19:07:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, koliko često pijem uhvatice me i tri gutljaja To cu ja uvece kad beka zaspi, za svaki slučaj.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 19:09:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Haha najbolje tako A ja ne smem zbog pritiska i srca puno, samo po onu malu čašicu.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 19:11:03
|
|
|
|
mamin mish
|
Um novembar je blizuvzato i kazem da si na vreme krenula. Ja sam t sve u zadnji cas ali stigla sam sve. Sto se tice carapica ja sam T kupila cisto krem grilonkice u NS. U paketu su bile cisto bele i krem. Bilo je svih velicina. A probaj i u pirocancu kod njih je bilo jednovojnih hulahopkica prosle godine kad sam bila u VB
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 19:28:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ja cu cigaricu i nudim kolu.imam i sangriju a strah me uhvatice me
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 19:45:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
Super Suzi... mene isto zanima posto kazes da je skroz prirodno ... Koliko je prirodno ono iz prodavnice a i ja ga bas volim, mada ne setim se da kupim... Zene ja nidim pivce, veceras to pijemo. Vratili se iz grada ova deca imaju bas pubo energije
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 19:46:07
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Nasla sam na ofy sajtu ali nema kako poruciti velicinu i boju😕... Ja nudim pizzy sprajt.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 20:59:48
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja bi sad tako slatko pojela jedno parce pizze al ne merem ni da zinem. Mafine sam pomerila da pravim sutra. Tako da vam jedino mogi ponuditi jos vina.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 21:12:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Helo kafanooo Ja pojela kokice i sad navalla na mandarine...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 21:19:15
|
|
|
|
emicaa
|
Definitivno sam bolje organizovana kad sam sama sa djecom,ovako mi dan prodje dok se okrenem. Jeste li vec popile sve
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 21:22:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam Extra organizovana kad sma sama, meni mm sve pokvari a nikad mi ne kaze unapred sta ima na umu.. to me jako nervira. Redovno mi pokvari planove!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 21:55:22
|
|
|
|
emicaa
|
A veceras mi David pokvari planove da milim probudi se vjestac mali
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 21:56:47
|
|
|
|
branki*
|
Odose drugari,a mm opet ode na posao.nesto se kuva
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
trudnocaicika26koliko vremena vam je trablo da ostanete u drugom stanju0-3 meseca (
51%)

3-9 meseci (
15%)

godinu dana (
12%)

dve godine (
5%)

vise od dve.... (
17%)
Ukupan broj glasova: 343Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!