Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 13:03:38
|
|
|
|
branki*
|
ja bila na buvljaku eee,moj izlazak,da l da placem ili se smejem! mog muza opet zvali na posao,bzv...stavila musaku,pa se mlatim po stanu,dolaze nam drugari sa decom,pa cu praviti gibanicu i palacinke,a vanilice nemam kad,jer cu napraviti lom,njih ostavljam za sutra.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 13:10:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi setamo po Tempu popodne cemo u neku igraonicu obecao mm M pa da ispunimo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 14:06:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi ćemo malo do Stadiona. A i usput do grada, da pogledamo sinu zimske cipele.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 14:19:57
|
|
|
|
wivern
|
Jel neko bio u onom novom retail parku u Borci? Ja bih negde na kafu, da sedim i gledam kroz prozor.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 15:33:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde sunce ali je pohladno.Dosli iz kupovine i krenula spremati od Dore malo odjelo prijateljici od zaove i da prvo operem.Pet masina vesa
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 15:53:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je divan dan, bili na vojnoj paradi bas je bilo dobro.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 16:07:07
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja se bavim organizacijom rodjendana i dekoracijom. Ceo dan izgubih u tome. Gde naci cisto krem carapice bez rada za devojcice vel.1 I 6.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 16:13:54
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi svratili do Kamicka... prvi put smo ovde pa videcemo da li im se svidja....
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:15:56
|
|
|
|
branki*
|
ja cekam goste,deca zaspala,a ovog mog jos nema sa posla,cccc
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:31:12
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Ja se bavim organizacijom rodjendana i dekoracijom. Ceo dan izgubih u tome. Gde naci cisto krem carapice bez rada za devojcice vel.1 I 6. UM tek je 22.10. Imas jos vremena. Glava me drnda, trebali bi kao u setnju, a mrzi me da pomerim guzicu.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:32:26
|
|
|
|
branki*
|
neka,neka, misu,bolje na vreme
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:38:53
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja napikon uspeh da se javim. Kod nas dan pio lep. Bili na vojnoj paradi pa setali gradom i stigle kuci tek oko pola 5. T malo odmara a ja spremam rucak tj. veceru. Jel neka za popodnevnu kaficu? Um na vreme si pocela ja sam T sve u zadnj momenat kao i svakr godine.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:40:11
|
|
|
|
branki*
|
ja sam za kafu i bogme cu i da je skuvam sama sebi,a ko kad dodje,kuvacu opet.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:48:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, da znaš da ću i ja kaficu da turim. Podelili smo jedno pivce malopre, sad nešto da se razbudim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:48:53
|
|
|
|
mamin mish
|
Evo ja skuvala sebi i nasula casu vina. T gleda crtani u spavacoj, mm radi nesto u radionici a ja sela da uzivam koji minut u tisini.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:50:54
|
|
|
|
branki*
|
eto,imamo drustvance za kafenisanje i razgovor
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:51:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih i kafu i cigar i vino
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:53:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja jos uvek razvlacim svoju drugu kafu, a i setnja je otkazana.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:55:40
|
|
|
|
branki*
|
meni isto moze vino!bas mi se i pijucka,ali nemam nijedno trenutno normalno.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:56:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Vino ću kad dete zaspi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:58:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja idem da vidim sta imam od vina, mogla bih stvarno koju casu kad uspavam bebu večeras.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 17:59:56
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja nasla neko u frizideru pa reko steta da propadne. Kafu evo sluzim. A evo i vinceta
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:02:26
|
|
|
|
branki*
|
jeee,misu anci,pravite parti i dalje nema ni gostiju,a ni mog muza!verovatno im je javio da pomerimo jer je jos na poslu a,bas sam se radovala da dodju!super su ljudi i imaju decu istog uzrasta kao moja.bzv...garant je to uradio. zato sluzim gibanicu sa sirom ekstra toplu i meku i palacinke sa marmeladom,da se mi pocas_timo kad vec nema nikog!
< Poruku je uredio branki RR -- 22.10.2016 18:10:12 >
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:08:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, treba pametno iskoristiti vikend
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 22.10.2016 18:12:53
|
|
|
|
mamin mish
|
Branki ja cu za pocetak gibanicu a ja posle sluzim lava mafine.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?