Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 19:43:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, jel sam ta Ivana? Ako sam ta, videh da si u haosu sa radovima, jos ti samo ja falim
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 20:16:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ti si nego sta.. Nego cure sta pijemo veceras?
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 20:16:55
|
|
|
|
branki*
|
zenskaci,ja odoh da se farbam.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 20:36:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kacite taj recept.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 21:33:33
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/6051492.htm] [/url]
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 21:34:41
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
To je recept od leleigor, ja pravim cokoladne.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 21:35:45
|
|
|
|
emicaa
|
Djeca pospala,ja cekam muza da mi ceska ledja pa da bjezim u krevet. Pola mafina je opet puklo,drugu polovinu cemo sutra
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 21:45:47
|
|
|
|
Animsaj9
|
dobro izgleda recept, ali ja idem sutra kod moje mame na rodjendan, bice tortica i kotlic
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 21:51:18
|
|
|
|
Milena18
|
Super, Mašnice... Hvala! Ja uspavala M, a uskoro ću i ja u krevet. Laku noć, ženskaći!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 21:54:39
|
|
|
|
emicaa
|
Imo li iko neki fin recept za cupcakes,nisam ih nikad pravila.Ako ima moze tamo staviti j temi pricajmo o hrani
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 21:59:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
eeee to i meni treba aj ko ima neka pise tamo
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:00:09
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Emice meni je lela dala ovaj recept bas za cupcakes i fil preko. Ali fil nisam probala. Milena drugi put😘 Odoh da veceram
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:07:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ova moja jos ne spava
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:09:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A jao guza mala. Moj jedva docekao pola 8...i koma.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:16:45
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece nespavalice. Ja da se tek sada prijavim i odjavim. Mali zakucao u 21 h, kao slogiran, danas je opet imao seansu vristanja, plakanja, zasto samo on zna. U haosu sam, sutra ujutru banka, da konacno zatvorim racun, da predjem u drugu, da zakazem kod frizera, da se posle ofarbam, da se organizujem za cuvanje malog, u medjuvremenu da zbrckam rucak, izgledam kao iscedjeni limun, lepsi idu 2 m ispod zemlje. Muzme je danas lepo zakitio "komplimentima", tako da sve mora da se malo izresetuje. Kako ste, vidim o slatkisima se prica, samo vi kuckajte.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:17:02
|
|
|
|
Animsaj9
|
i mi spavamo uveliko, a i mama ce uskoro
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:17:23
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ova moja jos ne spava Opasnica Decko joj vec sat vremena ne zna gdje mu je glava a gdje guza
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:21:11
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro veče u kafano. Uh, baš bio mi prijao jedan mafin. Ja spremala školjkice, kao mini pancerote, toliko su zarazne da ne mogu da prestanem da ih grickam. Sa ću jedan Smirnof da popijem pa u krevet. Ko je za, nek izvoli.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:26:54
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Djeca pospala,ja cekam muza da mi ceska ledja pa da bjezim u krevet. Emice, sram te bilo !
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:28:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece mame. Tata je uspavao moje a ja sam sama na ugaonoj odgledala novu ep WW... A pije se cajic neato mi hladno
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:32:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
Khaleesi ja cu sutra gledati WW veceras nas mrzelo
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:32:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Opa, Emice, znači, vi večeras gledate film Sapni deckonji da posalje san ovoj mojoj. Oci kao u sove!
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 22:55:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Spicih pola cokolade i sad mogu na spavanje....gde ste kiliceee
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 23:13:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja cu da spavam jer ako ostanem jos malo na netu pojescu nesto sto ne bi trebalo Ajde zene lepo spavajte
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 24.10.2016 23:16:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam jela malo pre pitu sa mesom
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana7 neobičnih činjenica o spermiIstražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
Koliko carskih rezova možete imati i kolik...Svaka žena je drugačija. Neke se oporavljaju na sličan način nakon svakog carskog reza, dok drugim ženama treba više vre...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Infekcije genitalija kod devojčicaJedan od najčešćih problema kod ženske dece je infekcija genitalnog regiona. To je ona česta, ali i dosadna infekcija pr...
Anketa
uticaj forumaEnalenSta kod vas postovi koji procitate izazivaju?Rasterecenje (
32%)

Strah (
2%)

Zabrinutost (
8%)

Zainteresovanost (
32%)

Nista (
27%)
Ukupan broj glasova: 63Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!