Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 22:52:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
To valjda zna vidis da prica o tome sa zenom sta radi... Idem da spavam... Laku noc
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 28.10.2016 23:37:50
|
|
|
|
Animsaj9
|
Laku noc, ko prvi u kafanu nek turi kafu
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 4:47:17
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Turila bih ja, ali je mnogo rano, ohladice se dok stignete. Nora budna I orna za igru,se nije desavalo.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 5:47:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. I moja budna, samo bi bilo lepo da jos odspava.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 6:32:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro A. se vrteo i pocne da doziva mamiš, dok sam ja njemu objasnila da je tu mama, rasanila sam se.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 6:40:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo evo i mene na kafi Mi lepo spavali za divno cudoooo!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 8:47:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro i mi smo se naspavali
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 8:54:51
|
|
|
|
branki*
|
cao,zenske! i mi poustajali,dorucak u toku,bilo nekog starig hleba,pa napravila przenice,mm ode do posla i tako.sunce je konacno granulo,neverovatno.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 9:02:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ko ce kafu? Mogla bih i ja da spremim przenice, volem ih.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 9:03:35
|
|
|
|
branki*
|
moze meni kafica,popila jednu kao da nisam.sad cu da stavim drugu,pa pijemo zajedno
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 9:43:42
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro. N se sada probudila odoh da ih nahranim, pa bezim kod frizera na farnbanje i feniranje
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 9:45:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Helo Ja od jutro 10 puta rekla :"Ljudi kako sam se naspavalaaa" Nesto mu je prijalo ovde kod bake pa je lepo spavao.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 9:56:51
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam slomljena, hocu neki caj ako neko nudi
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 9:58:47
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ostavi ga kod bake Ja dam juce rekla da cu Davida dati sveki,ona progovori samo kod njega osmijeh od uha do uha.Kad popijemo lijekove i jedemo moramo opet u njemacku po pelene i hranu.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 10:03:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa mozda koji dan da ostane dok se ja oporavim od ne spavanja Oprala kosu..pola oatalo u kadi naravno sad odoh da popijem jednu KaHvu !
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 10:09:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
Vole deca bake. Ja ustala, popili kafu , uspava ponovo D. Idem muza da opeglam ide veceras na proslavu 20 god mature osnovne , ja kazem proslava penzionera.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 11:22:22
|
|
|
|
suzi kju
|
Vreme je za drugu kafu, ko je za nek izvoli.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 11:35:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu danas da pijem Suzino vinoooo
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 12:30:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
opa! Pije se vino , sta ce biti do veceras. Moj D uhvatio neki fazon kao grgoce kao kad ispiras grlo , i sad non stop to radi prestane onda i smeje se , ili kad mu se neko nasmeje , sav se trese koliko se smeje
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 12:36:23
|
|
|
|
vocicana
|
Svi smo lepo spavali, super! Anck, ja sam sada u fazi bujanja nove kosice, sva sam smesna, da me samo vidis. Ne opada vise, dakle Afrodita! Anim, te zvuke ne mozes ponoviti, kada onikrenu da grgocu, moj to isto radi, pa se smeje pa posle toga krene da place. Strasan je. Piletina i krompir iz rerne, pecem proju sa komadicima pecenice unutra, izvolite na rucak.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 12:48:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kupio mi muzic Fitoval pa za dan dva pocinjem sa njim..a i poccecu da pijem gvozdje pa se nadam da ce ae popraviti stanje. Meni je inace kosa lepa, ne zalim se ali opada u pramenovima
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 13:32:54
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja cu danas da pijem Suzino vinoooo I ja ću danas da pijem Suzino vino Da nahranim beke pa ih vodim kod frizerke
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 13:38:07
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja sam nova zenska😍 pozdravljam vas. Pijem u gradu kafu sa drugaricom.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 13:40:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja bila se šišala al ne znam kako? Dajte neki savet Ivana ti si beše fLizerka? UM očekujem sliku
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 29.10.2016 13:49:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR pecem proju sa komadicima pecenice unutra, izvolite na rucak. Jaoo sto ovo dobro zvucii mmmm Ja sam se.malo i sisnula, samo krajeve.Leprsaaam
|
|
|
Anketa
DecaAna007Planirate li jos dece?Da (
86%)

Ne (
14%)
Ukupan broj glasova: 347Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!