|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
18.11.2016 14:15:31   
branki*
ivancice,ja sam i za kafu i za cokoladu!
cekamm mm da dodje sa bokom kuci da rucamo,otisao da plati racune i da nju uzme iz obdanista i nema ih jos.dan je lep i suncan,ja prostrla ves,presla sa bozom neke recenice..mozda kasnije umesim oni vocine kifle.mada,kao sam resila da ne jedemuser posted image videcu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 726
18.11.2016 14:21:29   
Ed83
Dobar dan, mamitee .. petak je, jupiiii.... vikend dosao, moze da se lutauser posted image ...

Ivana, mislim i ja da su zubi.. na mestu gornje dve jedinice, bas je nateklo... Ajd' valjda ce uskoro izaci, pa da se odmorimo malo..

Milena, bravo za bebaru i prvo okretanjeuser posted image

Odoh sad da pravim rucak, muz dolazi kasnije kuci pa ne moze on..pihuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 727
18.11.2016 14:48:31   
IvanaSK RR
Stize i kafa i čokolada :)
Branki, a sto ne jedes?
Ed, ja spremila kao neki paprikas,mrzi me sve danas.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 728
18.11.2016 15:02:23   
Maraj
Me u piramidi ima radnja koja prodaje sve za rodjendane. Ujedno imaju razne balone i pune ih helijumom.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 729
18.11.2016 15:02:54   
emicaa
Ja nudim medena srca user posted image Veceru nemamo,ne znam ni sta da pravim.Stomak me boli pa sam bljaks

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 730
18.11.2016 16:08:59   
Maraj
Me , evo rovarila sam po netu. Nasla sam ih. klik

< Poruku je uredio Maraj -- 18.11.2016 16:09:40 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 731
18.11.2016 16:48:57   
Anck Su Nmaun
Ehh sedoh da popijem na miru kafu na terasi. Oseca se miris jeseno..ono..lisce i to user posted image

Bili u setnjici dva sata bas smo uzivali, sad sam im skuvala puding , bebi na spavanjac.

Suzi, tako i treba, kakva losa majka sto se pre naviknu to je bolje..veruj mi!
I za tebe i za njih. Posle gledaj da ne izostaju jako puno,mislim u pocetku jer onda znaju da se odviknu pa opet muke.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 732
18.11.2016 17:36:03   
serpica
Mamike user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 733
18.11.2016 20:50:50   
branki*
gde ste,mame!ja opet gledam andjelku na prvomuser posted image

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 734
18.11.2016 20:53:49   
Anck Su Nmaun
Kod nas sad dosla struja user posted image user posted image taman nestala kad je bilo vreme kupanja i vecere. V zaspao inace bi morao hladno mleko da pije, vec sam krenula na svecu da mu grejem mleko kad je stigla... bem ti u kom veku zivimo user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 735
18.11.2016 21:01:17   
Animsaj9
branki gledas dok ne naucis napametuser posted image
mi se okupali , mm dosao sa posla, sad cemo da veceramo pa da malo odmaram .On sutra radi ceo dan , pa cemo bii sami .

...jer nisam u mogucnosti :P ...

Direktna veza do poruke: 736
18.11.2016 22:29:41   
Maraj
Vece mame. Moji momci polegali , odoh i ja. Lake snove...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 737
18.11.2016 23:41:36   
Mariya
Veče mame!
Moji već svi spavaju, i ja sam umorna ali eto ipak sam budna. Ubi me kiselina,i prepone i stomak user posted image čari trudnoćeuser posted image
Zamislite, jutros mi dolazi H iz sobe u kuhinju, gura prst u nosić i kenjka. Odmah mi je prošlo kroz glavu da je nešto stavila u nos. Pitam je šta je,kaže bum nos. Jesi ga udarila,kaže ne. Jesi stavila nešto u nos? Klimne glavom da jeste,onda kaže ne i mlati glavom levo desno, kao ne. Jesi gurnula olovku,ona opet ne. I ja da joj očistim noskom, malo slina ali ništa. I 2 sata nakon toga zove me svekrva da vidim nešto. Kaže kad je pila čaj na slamčicu, izduvala je iz nosa perlicu user posted image L i ona su se igrale sa perlicama i sve su velike,ta jedna jedina je manja i okrugla i mala se seti da je stavi u nosuser posted image kakva sreća pa je izduvala! Još mi gadura mala kaže da jeste,pa nije ništa stavila u nosuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 738
19.11.2016 7:10:26   
branki*
jao,boze,mariya,ja bih presvisnula-1covece,sta im pada na pamet!
jutro,mame!deca se probudila,pa nema spavaanja ni meni...kuvam kafu.

branki

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 739
19.11.2016 7:24:31   
eca89
Dobro jutro mamike, moji jos spavaju, a ja sam se probudila!

Marya i ja bih se bas prepala, uffff!

Nego, mamike izgleda da cu dobiti posao, pa cemo se onda slabije kuckati!
Koliko zelim raditi, toliko mi ke zao zbog A.user posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 740
19.11.2016 7:37:22   
branki*
eco,ozbiljno!pa,to je super vestuser posted image gde,sta?

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 741
19.11.2016 7:39:47   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Eco, bas mi je drago! Treba ma da izađemo iz kuce..

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 742
19.11.2016 10:00:21   
sonyasha
Dobro jutro!!!
Da ne zaboravim, našla sam zlatne balone na bulevaru u knjižari iznad Batutove ali u paketu sa joś 7 raznobojnih.
Vrebala sam ove isporuke balona i helijum i sve to i ipak mi je ispalo preeèskupo! Tako da sam kupila 40 smajli, srećan eođoš i običnig balona pa ćemo "da prostite" da duvamouser posted image
Svima nam curka nos, Vojin promukao , nema boljeg trenutka user posted image danas Taš, jedva čekam!!! Lep dan ženske!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 743
19.11.2016 11:31:28   
Anck Su Nmaun
Dan mamike..mi uzivamo u setnjici po ovom divnom danu..ljubac za sve!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 744
19.11.2016 11:45:56   
suzi kju
Dan mame.
Eco to su divne vesti!
Mi uspavali decu, ja da malo sredim kosu,pa cemo kad se probude negde u setnju, solucija nam je taš ili knez, treba da se odlučim user posted image

Direktna veza do poruke: 745
19.11.2016 11:58:59   
vocicana
Dobar dan mame.
Samo vi set_ajte, mi cemo kasnije. Jedva cekam iz kuce da izadjem.
Branki moj akiflice user posted image i ja cu ih kasnije napraviti, ali sa picapunjenjem, kupio je mm neku pecenicu, ona ne da je slana, nego se momentalno orosis u znoj kada je u usta savis, testo necu da solim pa samo taj pica fil i gruvaj. To cu kasnije posle podne.
Eco, pa to su divne vesti, neka ti je sa srecom.Znam da ce ti biti tesko, ali radices, eeej covece, pa to je super!
Ostale user posted image vas.

< Poruku je uredio vocicana RR -- 19.11.2016 12:21:10 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 746
19.11.2016 12:19:21   
eca89
Pa, nije jos sigurno, isla sam na razgovor. To je fabrika, pakuje se razna roba, radi se u smjenama. Meni bi samo odgovarala prva i treca, ko zna hoce li moci tako! Sa druge strane mm je jos ma bolovanju, ne moze rukom nista, pa je se ufrkao kako ce je u vrtic odvesti, pocinje me nervirati.

A, daleko je to od moje struke, tuga, ali eto bolje ista, nego nista! Iskreno dosadila mi je kuca, otupljela sam totalno! Plata je onako finauser posted image !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 747
19.11.2016 16:53:01   
Maraj
Dan mame. Mi kod mojih. Rucali. L i mm zaspalibpa ja da vidim sta ima kod vas...
eco user posted image ma super za posao. Svaka zena treba da radi tj da ima svoj dinar sto bi moja mama rekla. Kakav god da je posao...dok ne iskrsne bolji. Samo da se ne sedi kuci i da imas svoj dinar.

mi danas isli do akse. Na snizenju je Chicco . Kupili smo L cipele iako nismo planirali. 25% su snizene. Bas lep popust. A izgleda da su ove sto je imao , vec prerastao , pa smo mu kupili 24 broj user posted image bas mu raste nogica. Nek je ziv i zdrav , al on ne nosi obucu ni mesec dana , odma mu treba sledeci broj.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 748
19.11.2016 17:51:17   
emicaa
Eco odlicno bi bilo kad bi pocela user posted image A za muza,navikni se jer ce te sve vise nervirati sa tim.Ti kad bi slomila nogu njemu bi opet bilo gore,musko ti je to user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 749
19.11.2016 17:54:11   
branki*
super,ecka,bitno je da se uklopis i da je plata ok,bice malo zeznuto,ali kako svima,tako i vamauser posted image bas si me obradovala!

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mama koja doji u bazenu podržava dojenje u...
Mama četvoro dece deli prelepe fotografije kojima želi da podrži lepotu i normalnost dojenja.
Gde grešimo kada stavljamo u krevet bebu k...
Da li se i vama dešava da kada poželite da spustite bebu koja je zaspala na rukama, odmah se probudi? Onda verovatno i v...

Anketa

Srna ili Adrijana?
pisuljica

Srna (32%)

Adrijana (68%)

Ukupan broj glasova: 56

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here