Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 14:20:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, a da odes kod ginekologa? Mozda si se i prehladila. Branki, super sto si zavrsila. Sanjice, bas bzvz kad su takvi casovi.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 15:25:43
|
|
|
|
emicaa
|
Elena ima li jos te kafe Ja kupila tijesto za kolacice,farbe i ono sto treba za premaz da Dora i ja pravimo kolacice.Jos mi samo fale kalupa a ja ih nemam,ima sveki ali ne reaguje na pozive.Ko zna gdje je
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 15:40:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivancice, ma samo da smo zdravi. Sve mogu da radim kad nikom nista ne fali.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 16:07:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Naravno, zdravlje je neprocenjivo.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 16:14:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mene ovo dete pojeede danas! propustili spavanje u 12 tj zaspao malo u kolima i haos sad mu se spava a bori se! namuci me! Bila platica ostavljam ga sad tati a ja icure odosmo u soping !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 17:11:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Hajjj,malo smo bolje svi. Malo smo i prošetali pa vidosmo lep duks za muza pa sam mu kupila . Ja nmg da mu kupujem garderobu7bez njega. E jos nešto moram kupiti za godišnjicu, neki parfem .
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 17:43:02
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi bili su set_njicu, sad da odmorim pa da pravim picu. Za sebe cu posnu, valjda ce mi uspeti. Suzi, super sto ste bolje. Anck, kupi sebi nesto lepo.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 17:45:16
|
|
|
|
emicaa
|
David opet zaspao iako je danas spavao vise od sad po podne. Poslala sam muza i brata da dokupe sto sam ja danas zaboravila,Dora kod babe.Uzivam u tisini
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 19:47:43
|
|
|
|
branki*
|
Vece i ovde! Anck,ako!ja cu sutra
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 19:52:34
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ivancice i jesam se prehladila povecao mi se i sekret, sad sam malo kunjala pa se smila bol, al ako ne prodje moracu. Mada trenutno u DZ nemamo gin. moracu negde privatno
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 19:55:41
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala zenske Sanjalice idemo u vrtic.... tamo je M pokupila a mi u kuci svi od nje... posle je i kasalj ona donela ... da izludis samo...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 20:13:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Izvolite ustipke Animsaj, uzmi makar vaginalete od kantariona. Mozes i uvin caj.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 5.12.2016 20:17:10 >
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 20:42:38
|
|
|
|
branki*
|
Uh,ivana,kako su fini ja ne umem da ih pravim,a moja mama je majstor.vidim da si i ti!
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 20:47:10
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana imas li i kajmaka
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 20:53:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, gde si bila kad nije bio post? Sad sam gladna. Ja sam pojela poslednje medeno srce. Emice, od kako postim provalila sam od cega mi se naduje stomak, od mlecnih proizvoda. Sad mi je bas super.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 20:58:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nemam kajmaka, imam sira i krema Branki, ovo je neki jednostavan recept, nema sanse da ti ne uspe. Sanjice, sutra cu spremati listiće, njih spremam posne :)
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 21:01:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Onda stavi recepet za te listice.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 21:22:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ma moze i to,a ja imam cvaraka,mama mi poslala Sanjice super,dal ti duva i bez laktoze ili samo obicni.
< Poruku je uredio emicaa RR -- 5.12.2016 21:23:41 >
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 21:27:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nisam probala bez laktoze.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 21:36:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, nemam recept za listice, ali u njih stavljam samo brasno, vodu i kvasac
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 21:41:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Anck, kupi sebi nesto lepo. Uh tesko, najvise bebanu, ja iz Akse ne izadjem a da ne potrosim 3 000 min. Sebi sam kupila farbu i trazila spiralu al je nisam nasla, valjda cu sutra. A od odece ne kupujem nista dok ne smrsam !!!! Toliko sam resena Malo smo se bar naskitale, one bile u igraonici dok sam ja kupovala, sakupile novac iz kasice prasice i ponele da se vozaju na onim cudima sa zetonima . Posle se malo vijale po gradu, volim kad se ludiram sa njima... izduvam se
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.12.2016 21:42:19 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 21:55:26
|
|
|
|
Animsaj9
|
jaooo ako je ostalo ustipaka ja bih, obožavam ih... uzela sam ivana jos juce poliginaks, pa cu videti
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 21:58:24
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro veče. Uštipci divno izgledaju. Ja uspavljujem decu pa planiram neku seriju da gledam.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 22:14:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ima, Animsaj, evo sin jeo same, pa sad uzeo krem uz njih Ja nisam jela, ne bih da opet urnisem stomak. Nadam se da ce ti od vaginaleta biti bolje. Sanjalice, ja bebu uspavala i gledala Bouns, sad polako u krevet.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 22:29:11
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro vece. Ivana ja hocu taj recept da mj pošalješ u poruci, ako ti nije teško. A ja i E smo sad dosle sa instituta zmd,danas joj izbila bila neka ospa, to nam se vec jednom desilo kad je bila prehladjena, hoce tako kad jw virus da se desi. Međutim krenuse da se prave kao plikovi, vidim da je nalo nervoznija nego inače, zato sto je svrbi7. Pa nas iz doma z. Dr pošalje na institut i tamo se ipak ispostavi da je virus, a ne neka stafilokokna infekcija,na sta je posumnjala doktorka i prepala me. Premorena sam bas bas bas.
|
|
|
Anketa
TRECE DTEbukimukiPLANIRATE LI TRECE DETE ?DA (
28%)

NE (
72%)
Ukupan broj glasova: 69Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!