|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 20:56:03
|
|
|
|
branki*
|
Misu,mene tako zeza jedan umnjak,isto pricam kad me boli kako cu da ga liferujem napolje,a onda kad me prodje,ni da me vidi zubar mnogo se bojim. Ivana i meni boka spavala sad u autu,ali ja se nadam da cu he sad opet uspavati.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 21:00:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne pominjite zubara.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 21:15:44
|
|
|
|
mamin mish
|
Ivana poceo je da spada otok. Da nije danas bi presla na inekcije. Branki ja sam umnjake povadila pre 4 godine sad me muce sestica i sedmica. Oba su se upalila. A dosad su popravljani jedno 3 puta. Vreme je da lete napolje.. T je u krevetu a zali mibse da je boli grlo. Bas divno samo mi sad fali da se i ona razboli a u subotu deda mraz a u sredu ima prvi koncert sa horom. Sva je uzbudjena. Ne moze da doceka.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 21:28:57
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ova moja beba je ave teza za uspavljivanje, do sada za 2 min je uspavam a sada ae dere po pola sata sat nece da spava. Pa tacno da poludim od tog njenog nezadovoljstva zbog spavanja... Mishu bas su nezgodni zubi, ja sam stalno kod zubara i muka mi je od njih. Nadam se da ti je lakse i bolje...
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 21:31:26
|
|
|
|
emicaa
|
ja imam samo jedan umnjak,ostali mi nisu jos izrasli
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 21:32:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Haha Emice meni ni jedan nije izrastao
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 21:37:55
|
|
|
|
emicaa
|
mislila sam da sam najgora jel to normalno da ne izrastu
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 21:42:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa jeste, pitala sam zubarku. Kaze nekome izrastu unutra ispod desni a nekome nikad i ne izrastu..taj sam sluucaj
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 21:51:47
|
|
|
|
emicaa
|
ja sve mislim da ce jednog dana izrasti,a i ne moraju.bas me briga
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 22:03:39
|
|
|
|
Animsaj9
|
ooo vece u kafani , ajte na limunadu sad sam. je cedila. mi cemo sutra kititi jelku ako uspemo, al smo danas okitili napolju sa lampicama tako da nam je diskoteka u dvorištu
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 22:36:04
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja samo da vam.mahnem za laku noc. I odo da spavam dok deluje lek protiv bolova. Laku nooooc!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 22:40:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR ja sve mislim da ce jednog dana izrasti,a i ne moraju.bas me briga Samo se ti nadaj mislim da je za mene vec kasno..ne znam do kad im je "rok" da izrastu
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 14.12.2016 23:10:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja se bacam u krevet ..laku noc !
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 7:38:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 7:45:04
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro i od mene,jeste se naspavale
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:05:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro i u kafani! Ja slabo, V se nesto bunio nocas, cakam da mu se prispava pa da mu se pridruzim....nikakva sam.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:07:45
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro. Ja se nisam naspavala
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:18:25
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro u kafani. Sluzim caj ako je neko za?
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:27:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. I ja sam grogi. Marko se vrteo čitavu noć, kao da mu je bilo vruće. Jutros se žali da ga boli glava
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:32:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, nema temp? Ja cu se naspavati kad se ozeni-uda
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:33:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Naslov teme se slaze sa danasnjim danom...groznooo
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:36:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR ja sve mislim da ce jednog dana izrasti,a i ne moraju.bas me briga posle ce nam biti krivo . E sada, kaze se: Malo dete mali problem, veliko dete veliki problem.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:38:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Nema temperaturu i samo da tako ostane. Ostavila bih ga kući danas ali čim spomenem kuka kako ne sme da propusti probu predstave Mene nervira što on ništa ne govori vaspitačicama. Ni kada ga boli nešto, ni kada se udari... pre neki dan se ogrebao na neko ogledalo, baš jako, i kaže nije ni plakao ni rekao vaspitačici. A kući bi urlao.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:39:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro I ja sam lose spavala.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 8:40:09
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan. Mada bolje da kazem grozan dan Mene opet hvata alergija, kasljem kao kobila i gubim glas
|
|
Anketa
macymacy28102012koje vam se ime vise svidja?Ilijana (
54%)

Ilina (
46%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!