Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 22:36:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim da nas tada nece boleti glava. Evo i meni uskoro mrsa, pa cu da se necim lepo zasladim.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 22:42:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Samo o hrani pisete,a dijeta pred Novu godinu I ja dosta jedem,da li zbog dojenja ili sam jednostavno pojma nemam.A tek slatkise,tamanim sve sto nadjem i napravim.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 22:43:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu tebi da pravim snickers kuglice, to mi je muz pravio jedne godine za doček dok sam postila i moram opet pronaći taj recept.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 22:48:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma kakva dijeta . Malo sutra tamanim sta stignem i nadjem ili napravim, a pravim dosta da se razumemo. Ivana , sme li taj magnezijum tokom dojenja? Imam tablete. Sumece ne smeju sigurno.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 22:51:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana ja imam neki recept za snikers kolac,oooodlican je.Kaci recept u kuhinji kad nadjes taj za kuglice.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 22:55:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana nadji taj recept sto pre. Skapavam od zelje za slatkisima.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 15.12.2016 23:06:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ih bre kako udjem ovde samo se o hrani pise
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 0:13:52
|
|
|
|
mamin mish
|
Juhu! Ima li koga u ove kasne sate? Ja sad ispratila muza u trecu(ne secam se kad je zadnji put radio nocnu) i dodjoh u kafanu a ono kao u restoranu samo se o hrani pise. Sad sam gladna od svog tog citanja.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 3:30:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
ME, mislim da mogu i sumece tablete magnezijuma. Ja sam u trudnoći pila Magnezijum direkt skoro svaki dan. Posle sam malo proredila. Sanjice, poslala mi veselica neki recept, cu ti prosledim... :)
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 5:52:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mamike Ja samo da mahnem dok zagrevam kola, nista ne stizem sada kad radim jedva da sam nesto i spavala sinoc ova beba zeza
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 5:59:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo A jao tako rano na posao..mora da je brmbasticno!
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 6:48:22
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Jutro mame.. Joj što je hladno, brr.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 7:29:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bas je hladno, ne volim zimu nikako. Hoce neko caj, kafu?
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 7:35:55
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Može kafa. A sad sisao i zaspao, ne ustaje mi se iz kreveta.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 8:12:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih nastavila da spavam
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 8:18:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 8:23:04
|
|
|
|
vocicana
|
Jutric, kafica moze, a i neki dobar caj sa medom ne bi los bio. Svasta ste ispisale, malo sam citala, ne razumem se u te bata seka sunke ali ako kazete da su dobre, nema sumnje. Ja cu zuzu za dorucak da ispecem, ima malo cvaraka i svinjska pecenica, malo sira i to je to. Ja sm uzimala tbl Mg sa B6 vit, odlicne su, mram ih uzeti ponovo kada se vratim kuci, mirna kao bubica i ne boli glava. Napadao sneg ovde i i dalje sitno pada, bas je lepo.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 8:29:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U kuci uvek magnezijum al onaj sumeci, to sam pila i u trudnoci i super je. Kod mene za dorucak proja, bas sam je se uzelela
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 8:29:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro devojke. Meni je nesto hladno, pa sam se duplo pokrila. Nadam se da se necu razboleti.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 8:32:20
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Sanjice, pod hitno neka promena, sve mi muka buide kada procitam da ste nesto novo se prehladili. Decica su ti kao pahuljice, bas su osetljive. Proju pravim kada se vratim kuci. Da znas da sam je se zazelela.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 9:08:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, samo da se ne razbolis😘 Mogla bih i ja proju da napravim.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 9:13:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To mi i muz kaze samo da se ne razbolim.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 9:15:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Meni je nesto hladno, pa sam se duplo pokrila. I meni nesto od jutros mada pokrila sam radijatore vesom pa mozda i zbog toga.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 9:39:07
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro ja sad sa pauze. Napolju je bas smrzzz. Sad sam stigla sa pauze za dorucak isla da kupujem slatkise za paketic. Priblizio nam se RR deka. Jedva cekam.
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 16.12.2016 9:48:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O pa da jeste stvrano, to je sutra ujutru. Lep provod vam zelim jedva cekam slikice !
|
|
|
|
Anketa
Мама дечака.пеперутка16Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?Да. (
0%)

Не. (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!