|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
15.12.2016 22:16:56   
IvanaSK RR
Bili su na kontroli, ali im nista konkretno nisu rekli. Sledeca kontrola i uz je 05.01. Do tada, ako krene da se gnoji ili neke slicne promene, odmah operacija.
Ali sigurno nece, bice to sve u redu, drzimo joj palceve.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 701
15.12.2016 22:22:54   
Mala Elena
A sta se gnoji Manji , nisam u toku?user posted image
Voci, koristis li rukavice dok peres sudove ? Ako ne, pokusaj ... pre spavanja mazi kremu. Probaj nesto sa 10% uree..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 702
15.12.2016 22:36:21   
IvanaSK RR
ME, imas ukratko u temi "Pitajte Pampers pedijatra".

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 703
15.12.2016 23:35:43   
Anck Su Nmaun
Jooj kako sam nervozna od ovih glupih ulozaka user posted image mrzim ih sva sam se upalila! Jadne bebe kako li je tek njima u pelenama user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 704
15.12.2016 23:48:24   
Sanjica26 RR
Anck i mene nerviraju pred kraj ciklusa ulosci. Sva se unervozim. Posebno kad legnem u krevet.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 705
16.12.2016 5:58:19   
Anck Su Nmaun
Jutrooo
user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 706
16.12.2016 7:25:12   
suzi kju
Jutro.
Spremamo se pa u dz na kontrolu.

Direktna veza do poruke: 707
16.12.2016 8:30:31   
vocicana
Dobro jutro, Suzi javi kako su malene. Bas si se izmucila, za sve novce.
Mi ustali u 7:30, nocas se covek probudio oko ponoci, samo puhce sa usnama, jasam ga pogledala, zazmurela, zaspala a i on sa mnom. Ali lepo je raspolozen.
Maraj, kolo sve u krug, taman se sredim, izmazala sam tonu krema, Koristim i kremu sa 10% uree, od dr. Plant-a, ali nije to sada velika pomoc, nemam naviku da koristim rukavice, ovo je bas otislo u ozbiljnu fazu sada, moram kortiko da mazem, muz opere sudje i to svaki dan, ali ja sam malo opicena sa pranjem ruku, 1000 puta dnevno, necu vam pricati kako kada radim, kolege, razumecete me.
Anck, ja drugi ciklus sa spiralom, ovog puta sam mogla proci sa dnevnim. A mrzim ih najvise na svetu, 100 puta sam pomislila kako li je decici upelenama.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 708
16.12.2016 8:38:56   
Anck Su Nmaun
Inace negde kad idem samo tamponi , mnogo lepse se osecam, i ne razmisljam hoce li otici tamo ili ovamo kad sednem. jedino po kuci ulosci, grozni su , jako se unervozim od njih.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.12.2016 8:39:13 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 709
16.12.2016 8:57:04   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Hranim Sofi, jer nesto u poslednje vreme zeza sa hranom. Valjda losije jede zbog prehlade. Cekam da zavrsim, pa da napravim sebi pitu sa krompirom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 710
16.12.2016 8:57:31   
Maraj
Jutro i od nas... imali smo placljivu noc.... Sinoc vidim da je L izbila i druga donja trojka , a gornje cetvorke , samo jedan deo (donje su cele izasle) . Toliko ga izgleda muce , da je nocas i plakao....uh...jedva cekam da izadju ovi zubi. Mislim , dobar je on , kako cujem da drugi imaju muke sa zubima (npr temperature) al namucismo se vise....

Direktna veza do poruke: 711
16.12.2016 11:44:50   
Anck Su Nmaun
Ja stavila caj pa ko je za nek se pridruzi. pakujem decu idemo malo do bake.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 712
16.12.2016 11:57:14   
Ed83
Dobro jutro/dan i od nas.

Boze dragi, citavo jutro jurcam po kuci vamo-tamo i jos uvek nisam sredilauser posted image .. mrzim to.. sad sedoh na miru kafu da popijem, pa da nastavim da sredjujem (a da ne napominjem da sam samo dnevnu i pola kuhinje sredila, aaaa).. Ovo je mozda i za negativu bilo...

Inace, na vikend imamo goste, sa milion dece, tako da ce nam biti veselouser posted image

Joj, ovaj moj umorni mozak, sve procitah a nista ne zapamtih.. bol snoj decici zelim ozdravljenje a umornim mamama malo vise sna...
Do sledeceg kuckanja..

Direktna veza do poruke: 713
16.12.2016 12:35:33   
Animsaj9
jooj i ja se unervozim od ulozaka strasno ...uhh

gde ste zene , mi bili jutros malo do pijace prosetali uzela jeza sa zitom pa ga okrenula sam u vodu da pusti klice

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 714
16.12.2016 12:44:00   
Anck Su Nmaun
Ne bi verovala bas jutros razmisljam kako ga jos nisam kupila user posted image
Moram uzeti sutra ujutru , taman cemo biti kod mojih pa ima ko da ga cuva.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 715
16.12.2016 12:54:16   
Maraj
Aninsaj , ti kupis tog jeza zasejanog? Ja nisam nikad kupovala, nisam ni videla da se prodaje

Direktna veza do poruke: 716
16.12.2016 12:57:12   
Anck Su Nmaun
Da ima toga po ulicama , pogotovo po pijacama. Umotano u carapu napunjeno piljevinom rekla bih( mozda i gresim) i od gore zito. samo zalivas.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 717
16.12.2016 15:01:16   
branki*
cao,mame!
ed,skroz te razumem,tako mi je maltene svaki dan...volim da mi je sve perfektno cisto,a ne stizem jer radim,a i deca prljaju i onda me to cini nervoznom..dosla sa posla,mm ode da plati racune,treba b da vodim na neki rodjendan,a mrzi meee .i nerviraju me,samo neka dreka po ceo dan,ako jedan uzme jednu stvar,ovaj drugi mora bas tu istu stvar i onda kuknjava,boka samo kmeci,maaamaaa,mojeeeeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 718
16.12.2016 15:04:59   
suzi kju
Dobar dan mame.
Nikako ne stižem i ja.
Evo spremam ručak za nas za decz spremila vec.
Celo jutro po lekarima, i do pulmologa smo stigle i sve je ok a A kaslje za medalju, suvo onako. Kaze dr da joj se sliva niz ždrelo pa je iritira da kaslje.

Inace i njih dve su pocele da se "svadjaju ". A uziva da E otme igračku a onda se oga naljuti pa glavom na nju, gura je, udara. Sacuvaj bože.

Inace meni i mm je danas jubilarnih 10 godina braka user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 719
16.12.2016 15:07:14   
branki*
suzi,cestitam jubilejuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 720
16.12.2016 15:09:44   
Anck Su Nmaun
Suzi cestitam godisnjicu!
A ta dreka frka ... po ceo dan, cini mi se sve vise sto su straije user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 721
16.12.2016 15:23:45   
Sanjica26 RR
Dobar dan zenske. Sofi spava. Ja isla po T. Njoj sam dala da ruca, jer nije rucala u vrticu. Ne svidja joj se kelj sa junecim mesom.
A to vikanje njihovo je da poludis. Ova starija je nasla sta smeta Sofiji i onda joj namerno radi. Onda ova mala cim T pocne da radi nesto rusi sve pred sobom. Mislim da se samo ja cujem u zgradi. Mm mi kaze da malo oladim sa vikanjem. Veceras imamo kontrolu.

Direktna veza do poruke: 722
16.12.2016 15:24:16   
jekiki
Pozzzz za sve vas mame user posted image
Suzi srecna godisnjica user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

Direktna veza do poruke: 723
16.12.2016 15:33:23   
emicaa
evo i mene konacno,da sam hobotnica ne bih sve stigla user posted image
Anck pa koristi tampone stalno.Mislim i mene ulosci nerviraju ali ne mogu tampone, koji god sam isprobala osjetim ga i zulja me.Prije sam mogla a sad ne.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 724
16.12.2016 15:36:12   
Anck Su Nmaun
Emice bre pa onda ga mozda ne stavis dobro kako moze da te zulja??
Prva dbva dana ih ne koristim jer mi ide najjace pa ne znma nija zasto, valjda mi sigurnije , ali to samo po kuci.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Bebo, tvojih prvih 60s života u 60s videa!
video
Prvi minut života bebe je magičan, užurban, preispunjen. Mnogo stvari se desi! A kojih? Pogledajte u videu!

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here