Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 20:20:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Amelia, zao mi je sto nije pronasao posao. Ljubim te mnogo
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 20:34:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ova moja glava ne prestaje, Decu sam spakovala. T je veceras izbilo neko crvenilo po grudima. Jako ju je svrbelo. Mm je odmah konstatatovao da nismo trebali da je saljemo u vrtic. Sigurno je navukla nesto od one pene sto su oni momci prskali. Ali vrtic je ociscen. Otisao covek da je okupa. Dali smo joj aerius za svaki slucaj. Vise nema.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 20:40:15
|
|
|
|
emicaa
|
ja samo cekam da ovo dvoje zaspe,danas sam se bas premorila.Posle posla smo isli i u setnju pa pravila palacinke,kupala ih i sad mi ledja pucaju. Amelia ja se stvarno nadam da ce tm uspjeti naci posao pa da i vas dvoje bjezite ovamo.Jesi li ti ti na svoj rodjus prije dvije godine ugledala
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 20:49:18
|
|
|
|
branki*
|
Amelia,drzim vam palceve za posao!nedostajes!mi bilo do logopeda,vecera,ja prala kosu,da uspavam decu,pa da nesto za skolu da radim.mm ce na neki fudbal.i tako. Voci,uzivajte Sanjice,da ozdravite sto pre!
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 20:53:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A T je kobajagi citala Sofi knjigu, a onda je moja mama ispricala Crvenkapu. Ukljucila sam spikerfon. I sad je tisina. Branki, jos malo ce nam raspust.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 20:57:21
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,ja se radujem ko malo dete bas me iscrpelo.mada,sa jedne strane je brzo proslo,a sa druge xam se smorila.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 21:03:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je brzo proslo, ali ove decije bolesti me toliko umaraju. I gladna sam. Sve s nogu jedem. Sebi ovih dana nista ni ne spremam. Kazem mami kad mi prica sta da spremam posno da mi posalje brzom postom.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 21:12:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi stigli sa takmicenja ... vecerali i spremamo se za krevwt. Moja dusa prvo mesto! ZLATO za moju srecicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 21:12:36
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Amelia , falis...srecan ti rođendan. Bas si mlada. Mi oko L. Ja ga jurim da mu skratim nokte. Kao kandze su mz. Do skora sam mu skracivala uredno , a zadnjih mesec dana to je uzas...ne da mi...otima mi ruku...ma poludeh. Lo ceo dan ga jurim da mu skratim nokte
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 21:15:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, ja sam to radila dok spava, tako mi je bilo najlakše. Amelia, držim fige da bude sve ok Anck, čestitam ne znam samo kakvo je takmičenje u pitanju? Ja treba da platim polaganje testa, sutra mi je poslednji rok za polaganje u januaru, a još nisam odlučila da li da izađem tada ili u februaru. U oba slučaja problem je ciklus bem ti žensko!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 21:20:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja glasam Ana za januar. Bolje da odmah to otkacis. Anck, kakvo takmicenje? bravo
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 21:24:06
|
|
|
|
emicaa
|
Anck i od mene bravo anci i ja bih januar,rijesis to i mirna si
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 21:30:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dusa moja se takmicila u plivanju disciplina kraul do 7 godina. Mama je mnooooggo ponosna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 21:41:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck, svaka cast. Plivacica lepa. Ja sam celu osnovnu skolu i pola srednje skole trenirala plivanje. Takmicila sam se i sa srednjoskolcima. Moja sestra je bila prva, a ja druga. A u svojoj sam kategoriji bila prva. Najlepsi sport. Zao mi je sto mi nemamo zimske bazene. Inace bih ove dve upisala.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 21:52:30
|
|
|
|
emicaa
|
Anck hoce me nauciti da plivam
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 22:00:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Svaka čast Anck Ma i ja bih januar ali nekako se plašim da nisam sasvim spremna.. Imam 21. januara pa 11. februara. Uh, nemam pojma.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 22:02:36
|
|
|
|
emicaa
|
Anci ne sumnjaj u sebe
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 22:06:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anck hoce me nauciti da plivam Moze slobodno i mene jer ja sam smesna kad plivam.kraul
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 14.12.2016 22:09:27 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 22:07:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck bravo za zlato, pravi je delfin, al neki rozi Maraj mi uredno secemo i kad dodjemo na poslednja dva to je borba, znaci nee daa, da ga neko mora drzati
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 22:50:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala devojke Moji svi spavaju a mm u krilu Mozda bih i ja trebala da krenem polako na spavanjac...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 14.12.2016 23:41:02
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Hvala vam, vi me barem razumete Baš mi je dosta. Možda bih lakše podnela trudnoću da nisam konstantno bolesna... Povratak u vrtić prošao dobro! Pitala sam je kako je bilo,ona sva srećna odgovara da je bilo jako dobro. Ali neće sutra da ide! Danas mi je propao dan potpuno! Od 13.08 do 16.25 sam bila kod ginekologa nikad u životu nisam ovoliko čekala! Čekala sam na šalteru i da mi sestra ištampa uput za komisiju čitavih 40 minuta onda otišla u rodu,i tamo shvatim da sam ostavila kući kupone. I dođem kući. Sutra na komisiju, i tamo ću da čekam kao majmun bar sat ipo-dva. I onda opet u rodu u nabavku i još nešto da protrčim po gradu. I onda kući. U subotu je božićni vašar kod nas, i može se prijaviti za takmičenje u pečenju kolača, pa ne znam da li da se prijavim... Anck, za malenu i zlato!! Maraj, seci mu nokte kad spava. Ja nemam problema sa devojčicama, L se nikad nije bunila a H pevamo finger family i istrpi tih 3 minuta. Nekad sama dođe sa grickalicom da joj skratim nokte Ona je čudo,kako sve zna! Sanjice,spakuj devojčice i pošalji ih kod tvojih,prijaće svima,a možda i njih sačuvaš malo od boleština. Dokle vi radite u školi? Mi idemo/radimo do 23.12.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 15.12.2016 6:57:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutriiic V vice li vice lose je spavao! Marya i kod nas je do 23 pa pocinje raspust.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 15.12.2016 7:17:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro,noc standardno losa. Jos sam u krevetu a njih dve nešto cavrljaju,dala sam im mleko da piju i sad cujem igraju se flasicama ccc... Anck bravo za zlato,zlato mamino. Amelia dace Bog da nadje posao januara. Srecan rodjendan, sve najbolje. Ako sam dobro skontala danas je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 15.12.2016 7:20:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro Suzi, hvala! Ja stavljam kafu ispratila devojke u vrtic pa bar 5 minuta za sebe dok se malisa ne oglasi.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 15.12.2016 7:21:33 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 15.12.2016 7:50:19
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,skoro da nisam spavala.Prvo nisam mogla zaspati pa se probudio David,zaspao on probudi se Dora.Odspavam pola sata opet se probudi David,u 5 je mm izasso sa njim da odspavam malo.
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?