|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/16 (chat)
26.12.2016 8:03:47   
IvanaSK RR
Sanjice, ljubim te da ti bude bolje.
Andrea nocas užasno spavala, budila se i kenjkala, a nije bila gladna.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1176
26.12.2016 8:11:18   
Sanjica26 RR
Suzi nismo ni Sofi odveli. Necu jos nesto da navuce. I ovako stalno nesto donosi i ona mukica posle nastrada. Bice jos deda mraza i za tvoje i za moje. A tvojim curicama to jos uvek nista ne znaci.
I ja htedo da kazem da ce te pregurati to nemirno spavanje, ali kad su deca bolesna od toga nema goreg.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1177
26.12.2016 9:45:10   
vocicana
Oh bre mame....user posted image
Kuvam kaficu, ko je za. Moze i cigarica, da se malo opustimo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1178
26.12.2016 9:53:55   
Animsaj9
kod nas otoplilo za viruse dusu dalo

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1179
26.12.2016 10:00:02   
Anck Su Nmaun
I kod nas je, zao mi sto bebi iz kuce nece izaci user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1180
26.12.2016 10:00:11   
Mala Elena
Sanjice, bitno je da su deca na sigurnijem, a mogu se slikati sa deda mrazom u nekom trznom centru...nisam sigurna odakle si...
Juce smo naleteli na fotografisanje sa dekom u Mega Rodi, ali mm nije bio za. user posted image Elena se juce na rr skupu nije htela slikati.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1181
26.12.2016 10:34:29   
Maraj
Dan mame. Ja sam vec pala s nogu. L je toliko poceo da se ljuti. Pa glavom udari o pod. Bas me umori. Sad ga je mama moja izvela napolje a ja da popijem kafu i rucak da spremim malo cu i dusom da danem
Da l se ljuti , sto trazi napolje da ide....ne znam sta mu je. Ne mogu da ga savladam. Kad krenwm da ga oblacim , ne mogu da ga obuzdam koliko se bacaka. A jaknu grize . Da l mubje vruce u stanu. Preznoji me svu dok ga ne izvedem napolje

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1182
26.12.2016 10:39:38   
sonyasha
Jesam, sa jednim velikim i jednim mrvičastim dečakom, u nekoj lila bluzi. Ni ja tebe ne znam user posted image
Bedževi su bili prava stvar jer realno koga nisam prepoznala po dečici nisam ga ni prepoznala! dogodine daće Bog da organizujemo bedževe, staviću podsetnik pa mogu i ja da se pozabavim time kada dođe vreme user posted image
IZVORNA PORUKA: Mala Elena

IZVORNA PORUKA: sonyasha

Joj ženske, što nam je lepo bilo na rr deki!!!! trckanje za decom, malo druženja i poklončići!!! uživancija!!! inače mali noćas konačno spavao pa je odmah sve super! lep dan vam želim!

Ja tebe ne znam user posted image Da nisi ti bila kod tramboline sa decakom ?

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1183
26.12.2016 10:47:02   
sonyasha
Jeziv virus, nadam se da brzo prođe i da i vi i dečica brzo ozdravite. Što se tiče slikanja u vrtiću, ako budemo zdravi idemo, toliko je svuda bolesnih da ako nas bude htelo naćiće nas u prodavnici.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1184
26.12.2016 11:05:00   
suzi kju
Ja ipak ne bih da rizikujem da ih vodim na slikanje. Tek su par dana zdrave,neka au kuci. Mozda i grešim ali dobro.

Nego zadnjih dana sam toliko napeta i nervozna, sve me nervira, ne mogu da podnesem zimu i zatvoren prostor.
Jos su one toliko nervozne, samo kenkaju nešto, mozak me boli od njihovog dranja,a nemam nikakvu pomoć. Nema ko da ih izvede bez mene, nemam ni pola sata za sebe,i kad izadjem večito žurim. Ma bas sam skenjana ,na izvinete na izrazu.
Jel sebi vi nekad ovako osecate?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1185
26.12.2016 11:32:03   
Maraj
Suzi...upravo se tako osecam. Pisala sam gore. I L je jako jako nervozan. Trudim se da budem smirena.... sva sreca mama mi je blizu pa ga je ona sad izvela. Pricale su mi mame da su zimi "najgori" u kuci. I izgleda da je to to. Zato je nervozan. A ne da da se oblaci. Preznoji me dok ga obucem.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1186
26.12.2016 11:34:45   
Sanjica26 RR
suzi totalno se i ja tako osecam. I nesto tuzna. Socijalni zivot nam je nula. Jedino sto idem na posao, pa tamo vidim neke ljude ali ni malo simpaticne.user posted image
Kod T je virusno. Sad smo odradili krvnu sliku. U svakom slucaju mm ih vodi na pregled.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1187
26.12.2016 11:39:50   
suzi kju
Sanjice moj je socijalni zivot u minusu onda.
Tačno bi sutra otišla na posao user posted image
Malopre pričam sa mamom i ona kaže da idemo kod njih, a kako, treba nam dosta para za put, msm nije to neka ne znam ni ja kolika suma, ali bi s tim parama zivela ovde nedelju dana.
Valjda naidje dan pa me sve stigne.

Direktna veza do poruke: 1188
26.12.2016 11:46:48   
Sanjica26 RR
Mene Suzi deprimiraju ljudi sa smrknutim facama, a tih na poslu ima dosta.A moji mi jako nedostaju.user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1189
26.12.2016 11:51:37   
suzi kju
Moj je kolektiv velik,i mogu da izdvojim nekoliko ljudi s' kojim mogu da popijem kafu i popricam, odem na pauzu sa njima i sl.
Ove mrgude umem fino da ignorisem pa me ne dotiču mnogo.

Direktna veza do poruke: 1190
26.12.2016 11:51:51   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Nego zadnjih dana sam toliko napeta i nervozna, sve me nervira, ne mogu da podnesem zimu i zatvoren prostor.
Jos su one toliko nervozne, samo kenkaju nešto, mozak me boli od njihovog dranja,a nemam nikakvu pomoć. Nema ko da ih izvede bez mene, nemam ni pola sata za sebe,i kad izadjem večito žurim. Ma bas sam skenjana ,na izvinete na izrazu.
Jel sebi vi nekad ovako osecate?

O daaaaaaa
Jako me sve to baca u depresiju.
Ni sa kim se ne gledam, mozda jednom u 20 dana user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1191
26.12.2016 12:12:41   
IvanaSK RR
Suzi, samo da ti kažem, glupo ti je pitanje user posted image Ja sam totalno u autu zadnjih mesec, dva. Prošle nedelje me izvadilo sto mi drugarica bila ovde i isla sam na sinovljeve treninge. U subotu je drugarov tata doneo kupus i kolenicu, pa smo isli ranije na fudbal i ostali kasnije. Bilo je lepo zezanje. Ali mi je sve to pokvarilo koleno.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1192
26.12.2016 12:28:45   
branki*
Ja u busu,vracam se iz skole..jutros neki kucici laiali na mene,toliki mi je stres da me glava i dalje boli!sta drze tolike dzukele po dvoristu,a niko vezan nije i laju ,a ograde nema!!
Inace,suzi ja sam u istom takvom raspolozenju kao ti,samo sta ja radim,ali nema puno ljudi sa kojima ok komuniciram...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1193
26.12.2016 12:31:54   
emicaa
Voci meni treba nesto drugacijeg sastava da se opustim user posted image
Nesto sam od jutros strasno nervozna.David je na kraju zaspao u 7 i ustao u pola 8.Nista ga ne muci ali nece da spava.
Suzi nista drugo,samo da su zdravi i da spavaju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1194
26.12.2016 12:50:59   
sonyasha
Joj Emice, bukvalno, da su zdravi i da spavaju....
Mene samo mm nervira, izgleda da svu tu frustraciju zatvorenim prostorom i nedostatkom socijalizacije reflektujem na njega...on je u fazonu lako je tebi i onda bi mogla u top da ga stavimuser posted image
Inače sam hiper društveno biće a njemu niko ne treba pa valjda otud i nerazumevanje. Još kada pomislim da od marta tražim posao, pa razgovori pa testiranja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1195
26.12.2016 13:18:18   
Sanjica26 RR
Mm vodio decu kod dr. Sofija je opet fasovala pocetak bronhitisa.A T dobila AB. Crveno joj je grlo. I ovog puta dr nije nista naplatila. Bas nam je neprijatno.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1196
26.12.2016 13:25:37   
Ana RR
Joj Sanjice, pa dokle više?? Mice male.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 1197
26.12.2016 13:33:48   
Sanjica26 RR
Ja sam jedva izdrzala dva casa. Sva sam se preznojavala. Pom.direktora mi je rekao ako mi ne bude sutra dobro da se ne usudim da dodjem.
Pored silne ove brige narucila sam sebi haljinu na snizenju.user posted image Samo mi treba kesic.user posted image
Idem da im zakuvam supicu, pa da legnem i ja.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1198
26.12.2016 13:34:36   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Animsaj, hvala ti 😘 i ja se iskreno nadam.
ME, u četvrtak sam nosila hranu za kuce( 10kg) i jos neke kese uz stepenice i tada me je zabelelo koleno. Nastavila jos po par kesa i bebu u jajetu. Posle sredjivala kupatilo od plafona do poda i setala kuce, po ne bas ravnom terenu 40-ak minuta. Par sati posle krenula niz stepenice i suze na oci.
Od tada jedva hodam.

Sanjalice, evo, da se ne ponavljam po svim temama :)

Direktna veza do poruke: 1199
26.12.2016 13:42:13   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Suzi nista drugo,samo da su zdravi i da spavaju user posted image

Emice, legendouser posted image !

Evo i mene u klub neraspoloženih, nevoznih, bolesnih, grrrrr ujedala bihuser posted image !
!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mama koja doji u bazenu podržava dojenje u...
Mama četvoro dece deli prelepe fotografije kojima želi da podrži lepotu i normalnost dojenja.
Beba od par meseci na moru: Maltretiranje ...
Mnogi roditelji se pitaju da li da kreću na more sa bebom ili je, ipak, bolje da ostanu kod kuće. Dug put, vrućina, udal...

Anketa

Članci na RR
Lu

Da li čitate članke na RR?

Da, sve (18%)

Da, samo one koji me zanimaju (58%)

Ne (24%)

Ukupan broj glasova: 118

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here