Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 12:55:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Jao i mi moramo nekako damse iskombinujemo i odemo. Ja imam preko posla (sindikata) svake druge godine gratis more za mene i decu a za muza da platim ali je u pitanju grčka, ostale destinaciju su nam predaleko zbog dece, ali mm ne voli grčku. Ono bas voli crnogorsko primorje. Vuče me ovaj gratis za grčku a ide mi se negde gde će da prija i meni i muzu i deci. U suštini meni je bitno samo da sam na moru
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 12:58:27
|
|
|
|
branki*
|
voci,ja i ne razmisljam o ciklusu,postoji primolut nor i to mi je resenje,pila sam ga pred vto. suzi,idite,iskombinujte.meni nije toliko bitno gde,samo da idemo,a mm je bitno,on sve gleda,devica.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 12:59:23
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Branki ne spominji mi more,radujem mu se kao dijete novoj igracki Jedva cekam ljeto ustvari,haljinice,sandalice,bazen,vrucina...Jos samo 4 mjeseca i eto nam juna
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:01:59
|
|
|
|
vocicana
|
Nego Branki, mnogo dugo cu morati da ga pijem, ja zbog toga, nisam do sada pila. Posle ce biti haos, ali zelim da budem opustena na moru, da se slatko nauzivamo. Svima ce biti sjajno, osecam.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:03:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Brabki, tvoj muz je devica kao ja.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:05:55
|
|
|
|
branki*
|
voci,ja sam ga pila pred vto i dok sam ga pila,odlagala sam ciklus,ima i tema ovde na rr,a ti to i znas,iz te struke si. sanjice,znam da ste vas dvoje device komplikatori i detaljisti
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:07:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znam da ludis pored takvog. I moj muz ludi pored mene
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:07:50
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjice deca su ti kao anđeli 😍😍 A ti si bas lepa žena! Moja rođena sestra je devica
< Poruku je uredio suzi kju -- 7.2.2017 13:08:39 >
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:09:38
|
|
|
|
branki*
|
ja ovom mom kazem da device samo sa devicama treba da se vencavaju,jedino se oni medjusobno razumeju
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:10:42
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ja ovom mom kazem da device samo sa devicama treba da se vencavaju,jedino se oni medjusobno razumeju Što bi značilo da se ti i Sanjica samo zamenite
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:13:36
|
|
|
|
branki*
|
hahaha,sizi,e bas me nasmeja sanjice,da,onda da te optuzuje kako si plitka pamet kao mene,mada vi biste se verovatno kapirali!
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:15:38
|
|
|
|
vocicana
|
Moj tata je devica, sa muskim devicama ne mogu, sa zenskim sve zavisi koja su dekada. Al on je naporan i tezak strasno, moj tata.
< Poruku je uredio vocicana RR -- 7.2.2017 13:20:06 >
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:17:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To mi se vec ne svidja sto kaze. Ja sam prihvatila da ne mogu da budu kao ja detaljista. Mm jeste za neke stvari i gori je od mene. Imam kolegu koji je devica ali onda kad njega vidim utesim se sobom. On je sto puta gori od mene. Suzi, hvala. Voci, vidis da ti ja odgovaram
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:21:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I moj brat je devica. Mislim da je to slucaj sa muskarcima devicama.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:22:22
|
|
|
|
vocicana
|
Sve zenske device da, ja sam detaljista takodje, ali on je katastrofa, zapravo ovako da ga opisem, uz svo merenje, u njegovom redu ne smes da napravis nered, jer ako je zgodno da jedna cipela stoji na sred predsoblja sa vrhom okrenutim na severnui stranu svaku milimetarsku promenu ce primettiti i to bude katastrofa! A kod zena bre nisam primetila da su bas takve.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:45:01
|
|
|
|
Rosita
|
Gde ste devojke! Ja evo uzeh nesto da radim za posao, dete sam dala u vrtic, sinoc smo se bas posvadjali jer nikako da nauci da nam ne upada u rec kad pricamo i ja sam preterala, nisam htela da mu citam pred spavanje, on tvrdoglav ode u krevet i pokri se, ali poce da jeca, uh, bilo mi ga je zao pa smo se posle dugo mazili i razgovarali.... i tako. Joj, ja sam devica, tesko je biti devica i sa devicom. Sitnicavost, pedanterija, mada nisam toliko stroga prema drugima... u razgovoru stalno insistiram na preciznosti i mm cest kaze da kad prica sa mnom oseca se kao da je na sudu . A od planiranja i detaljisanja bude mi zlo tako da se jako trudim da te osobine iskorigujem, mnogo su mi dobra ali i nevolja donele... Ljubim vas.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 13:46:08
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj! Ste dobre? Napolju hladno, smrljavo i fuj. Ja se konacno dokopah vremena pa cekam u dz-a upute za Lenku za preglede pred skolu, i taman i za kontrolu kod endokrinologa da pokupim. Posle po klince u vrtic i takoc veselju nikad kraja.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 14:03:02
|
|
|
|
branki*
|
rosi,i ti devica les,gde ste,je ls u sad svi zdravo?je l to lenki za skolu spremas?leti vreme... meni se bi+oka probudila,naravno uz vristanje,da malo sredim po stanu,mada je cisto i tako..cekamo mm.
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 14:39:30
|
|
|
|
emicaa
|
Moj Davidenko spava a Dora se igra sa auticima.Jutros bilo suncano a sad samo kisa sto nije pocela. Ja ne vjerujem previse u to oko horoskopa,kakav si takav si.Nema tu neke filozofije. Moja kuma je jarac,svugje pisu da se blizanci i jarcevi niako ne slazu a nas dvije se u zivotu nismo posvadjale,razmisljamo kao jedna osoba.Imam jos dosta primjera ali eto izabrah ovaj
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 15:55:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja čak ni ne znam neke posebne karakteristike hor.znakova Čitala sam za blizance da su dvolicni, a mm je blizanac i jedno ogromno dobro od čoveka, on definitivno nema gram dvolicnosti u sebi . A za ostale bas ne znam ništa posebno. ..
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 16:16:55
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi i ja sam blizanac i stvarno nisam dvolicna,mislim svako za sebe nebi rekao ali stvarno nisam takva.Jedino sto je tacno za blizance,bar u mom slucaju a to je da su dobri govornici i da vole pricati
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 18:05:53
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike. I mm je blizanac, nije dvolican i nista ga sem porodice ne interesuje, mislim na traceve i tudje zivote. A ja sam vodolija i mislim da smo dobri ljudi, ali malo vise za druge nego za sebe. Napokon sam ppdigla lk, od jula prosle god
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 18:07:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mati, mi vodolije smo divne Ova Emica je, bre, dvolicna samo tako, znam je ja u dusu
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 18:25:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam bik/jarac i priznajem, nisam laka za održavanje mm je riba, emotivac, sa njim je lako ali ja ga mučim a Mare je lav, tvrdoglavi emotivac
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 19:13:33
|
|
|
|
eca89
|
Mm i Anastasija su vodolije, a ja sam bik !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.