|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 19:56:51
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana slican slicnog nanjuska Znate vi koliko ja ovu Ivanu volim,cisto da ne pomislite da se mrzimo jer svasta pisemo jedna drugoj.Ona je moja izgubljena sestra
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 21:05:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivana slican slicnog nanjuska Znate vi koliko ja ovu Ivanu volim,cisto da ne pomislite da se mrzimo jer svasta pisemo jedna drugoj.Ona je moja izgubljena sestra Hahahahahaha, eto, nebi mi drugacije izjavila ljubav Kao da su nas isti ocevi pravili
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 21:23:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Lujke, obožavam vas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 21:55:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jos se prica o horoskopskim znacima. Ima neki video klip "Ja verujem u horoskope". Treba ga naci. Ja ne verujem u te stvari. Mozda ima veze sa karakterom, ali se nikad nisam bavila time.
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 22:03:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, mi tebe vise 😘 Ja volim astrologiju, ali nije da sad nesto posebno verujem u sve to. Ima tu jos stvari koje odredjuju osobu, u stvari potrebna je cela natalna karta. Ako je neki ludak isti horoskopski znak kao ja ne mora da znači da sam i ja ludak (sad ce emica reci da sam ja vJestica) Hahahahahaha
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 22:21:29
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ja volim vjesticu na metli Odgledah seriju,sad ispusim i spavanje.Stomak me cijeli dan boli po malo,a krvarim uzasno.
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 22:36:28
|
|
|
|
Skockica
|
Dobro vece! Kad pricate o horoskopu ja uvek pomislim kako je bilo mojoj majci sa tri jarca 2 godine, Vasi, moj brat i ja smo svi rodjeni u tom znaku, a ona jadna mala vodolija. Mm je bik i za slaganje jarceva i bikova su pogodili, prava harmonija. Meni odgovara kod bikova sto su tako mirni, inace dobri ljudi, tolerantni a opet ima svoj karakter i to je po meni sve bitno za dobar brak. Bm je lav sto hoce uvek da bude u centru paznje i uvek je on u pravu, samo ja pa ja i to nije dobro za zajednicki zivot. Ne kazem da su svi lavovi takvi ali osnovna im je karakteristika da vole da su u centru paznje stim sto je to kod njega skroz bilo u negativnom kontekstu. Kao da se stalno borio sa mnom da pokaze ko je glavni, a ja rogonja dupli to ne ide!
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 7.2.2017 22:54:55
|
|
|
|
emicaa
|
MM je lav sli nije takav,on je stvarno jedno divno bice.Njezan,miran,nije svadjalica.Ako horoskopski znak mace onda je on to
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 0:51:55
|
|
|
|
Skockica
|
Pa valjda kao sto si i sama rekla sve je do osobe kakav si. Ima nekih karakteristika koje su po meni zajednicke za osobe rodjene u istom znaku a sve je do vaspitanja i karaktera kako ce ih ispoljiti. Eto zajednicko za jarceve je da su tvrdoglavi ali ja to jesam samo u situaciji kad sam potpuno sigurna da sam u pravu dok vrv ima onih koji tupe za svaku sitnicu. Laku noc
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 5:32:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kafa?
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 5:38:05
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro. Može dupla,ili bolje troduplo
|
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 6:39:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sido, ja popila duplu, sad cu jos jednu duplu Umesila i krofne, rasirila ves i svasta nesto :)
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 6:46:44
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,ja preskacem kafu.David i ja lezimo,bas mi fino ovako.Dora jos spava.
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 7:32:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ivana, svaka ti cast na krofnama.
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 7:35:09
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Ivana, sibni koju krofnu kad budu gotove
|
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 8:22:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E toliko sam ih napravila da cemo tri dana jesti samo krofne. Sad cu da ih pecem-przim Smišljam sta da spremim za ručak. Beba je malo pre zaspala, sinu u narucju :)
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 8:35:04
|
|
|
|
branki*
|
cao,zenske!vidim ,imate krofne,moze i ovamo jedna,ali prvo da popijem kaficu..
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 9:22:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo, izvolite
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 9:25:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Drage, samo da vas pozdravim. Od nedelje sam bas u haosu. Svaki dan neko dolazi, ko nije dosao u nedelju u igraonicu, i nikako da odmorim. A G se jutros probudio sa visokom T i kaze bole ga usi. A vec je pod terapijom jer je pun sekreta i ne cuje. Sutra bi trebao da ide na kontrolu. Vidim da je veselo na forumu, bas mi je drago.
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 9:34:05
|
|
|
|
branki*
|
ivana,kakve su majstor si pravi! sanjalice,bas mi je zao,bzv..
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 9:36:11
|
|
|
|
Duškić
|
Jaaaooj , bas su ti lepe krofne njam ..Jutro zenske.!!!
|
|
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 9:41:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice, tacno su igraonice pune virusa. U to sam ubedjena. Sad sve ispocetka. Ivana, suepr kad je bata uspavljuje.
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 10:23:41
|
|
|
|
Skockica
|
Zdravo drustvo! Vasi doruckuje drugi put prvo jeo pastetu sad kornfleks, da dezertira Ja spremila mm torteline da ima kad dodje za rucak pa ih ja sad doruckujem a onda nas dvoje u skitnju. Dobro bi dosla ta tvoja krofnica za dezert, Ivana majsore mmm
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 10:48:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, ona se uspavljuje u rukama i uglavnom kod mene, ovo je prvi put da je zaspala kod njega u rukama i bio je presrecan :) Inace, krofne mi uopšte nisu uspevale do pre par meseci, nemam pojma zašto.
|
|
|
RE: FebRRuarska čavRRljaonica! 8.2.2017 10:53:38
|
|
|
|
mati
|
Ivana, razumemo se, msm sto se dobrote tice. Krofne su super, tako i mojoj sveki, sve od testa uspeva, a zena sve pravi prosto. Brasno, voda, kvasac. A ja jadna stavim sve najbolje i nakkvalitetnije i nece me , pa nece...
|
|
Anketa
ImePesicDa li vam se svidja ime Itana?Da,jako mi se svi (
20%)

Ne (
80%)
Ukupan broj glasova: 113Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!