Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 6.3.2017 17:15:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo devojke
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 6.3.2017 17:26:39
|
|
|
|
mali_mis
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 6.3.2017 17:30:38
|
|
|
|
mati
|
Cestitam!!!
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 6.3.2017 17:50:01
|
|
|
|
emicaa
|
Svasta,hvala vam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 6.3.2017 18:04:11
|
|
|
|
Duškić
|
Super, Hvala Vam!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 6.3.2017 19:59:42
|
|
|
|
Skockica
|
Cestitam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.3.2017 10:42:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bravo za kuvarice
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.3.2017 14:27:19
|
|
|
|
Maraj
|
Lepo se sladite
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 8.3.2017 1:06:30
|
|
|
|
bojana92
|
Hvala na divnoj nagradi.:) Cestitke drugim dobitnicama :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 10.3.2017 13:22:01
|
|
|
|
Duškić
|
Stigla je nagrada!! Hvalaa jos jednom. Moram da pokusam sliku da ubacim
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 10.3.2017 14:14:32
|
|
|
|
Duškić
|
< Poruku je uredio marketing RR -- 10.3.2017 20:37:17 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 10.3.2017 16:40:18
|
|
|
|
bojana92
|
Stigla nagrada.:) Hvala puno na prelepoj nagradi:)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 10.3.2017 20:37:35
|
|
|
|
marketing RR
|
Uživajte
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 11.3.2017 11:06:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala mojoj dragoj Emici sto mi je prosledila nagradu 😘naravno, hvala i sponzoru i rr!
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 11.3.2017 21:52:23
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana znam ja da ti vrlo rado kuvas
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 0:23:46
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naše vredne dobitnice za mart mesec i napomena da je od februara krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 11 meseci, tako da se počev od februara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja Anck Su Nmaun sa 8 unetih recepta Dodatne nagrade su osvojili: 1. IvanaSK RR za recept Pilav (35 bodova) 2. Milena18 za recept Namaz od graška i avokada (15 bodova) 3. Gaga54 (33 glasova dala) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 10.4.2017. Čestitke još jednom
< Poruku je uredio marketing RR -- 4.4.2017 0:37:13 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 6:36:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala na bodovima i nagradi! 😘
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 7:13:47
|
|
|
|
Duškić
|
Cestitam..kuvarice!! Lepe nagrade i korisne za brzinsko spremanje nama mamamaaaaa
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 7:25:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo zene
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 7:49:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O divnoo, hvala puno RR
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 8:16:04
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo za nase kuvarice
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 8:19:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo zene domacice.
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 8:35:52
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 12:56:30
|
|
|
|
Milena18
|
Hvala RR
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.4.2017 13:10:05
|
|
|
|
Skockica
|
Cestitke
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?