Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 10:44:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ja se sad sjetih da mi bebica danas puni 9 mjeseci
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 11:11:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Emiii vejiki ste vejiki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 15:45:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Anck, uzeste li urin? Ne Poludecu vec! Videcu popodne da kupim. Onu kesicu pa.cu probati u ponedeljak tako. Ovo me.vise izludjuje! A kako si uzimala? Bez kesice? Sa čašom?
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 15:51:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma da, al dzaba kad.nije hteo. S kesicama.nemam.dobro iskuustvo inace, pa nisam.ni mislila da uzimam ali moracu jer ovako nam se bas ne da
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 15:55:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stvarno? Ja sam i sinu i maci uvek sa kesicama. Sa casom bi bila nemoguca misija.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 17:12:04
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao devojke! Konačno nađoh malo vremena da se javim. Emice, za devet meseci! I moja M je juče napunila osam, proletelo mi je. Malopre sam u gradu srela druga iz srednje, sin mu puni četiri godine za neki dan, kaže videću kako se brzo menja sve, ali spavanju da se ne nadam još jedno godinu i po Branki, nadam se da će ti tata biti dobro. Baš te je svašta snašlo. Uspevaš li bar malo da se opustiš u toku dana? Voci, je l' tvom mališi beše ovih dana rođendan?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 17:32:54
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame Završena prva nedelja terapije. 3 dana je stagnirao pa je danas uradio gomilu stvari. To su pokreti u milimetrima ali su napredak. Jako sam srećna. Počeo je da okreće glavu i na desnu stranu. Kad je na stomaku odguruje se od podloge kao da radi sklekove. Podigao je ruku i savio je u laktu. Sve to još juče nije mogao a danas je uspeo i na sve to,malopre se okrenuo sa leđa na bok, i to 2 puta,gledam ga i ne verujem očima,kako je to uspeo!! Inače danas ima punih 6 nedelja moj mali džin. Ogroman je. Devojčice su kod babe a nas troje u nekom polusnu, malo smo budni,malo džonjamo. Odspavala sam već sat vremena iz 2puta ali mi nije dosta. dokrajčilo nas je ovo ustajanje. Anck, ako znaš kad se budi,ustani pre njega nekoliko minuta, opereš ga malo i staviš mu kesicu, to je bar kod dečaka lako. Oni piške kad se malo razbude.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 18:02:45
|
|
|
|
Duškić
|
Emice, malo ste stariji, bravo za 9 meseci...vreme leti, to najbolje vidis po njima! Milena i za vasih 8 meseci . Mariya , svaka cast malcu.. Anck, ja kad sam uzimala urin drzi je suprug iznad kade i pustimo vodu a jA cekam sa onom bocicom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 18:35:13
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je sa njim tako proletilo vrijeme,zao mi sto nismo vise uzivali vise. Milena bravo i za vas Mariya kako on podnosi terapije,buni li se?
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 18:36:16
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Anck, ja kad sam uzimala urin drzi je suprug iznad kade i pustimo vodu a jA cekam sa onom bocicom. Tako moraš sa devojčicama, ali sa dečacima je lakše, samo staviš kesicu. Kod nas je uvek upalilo to da ih izvadim uspavane i operem, u roku od nekoliko minuta piške. Emice, dosta dobro. Danas je sve prespavao, probudio se tek na Vojti. A zamisli kako ga drndaju. 20 minuta struje, pa 5 minuta vežbe sa nekim elektrodama, izazivaju kontrakcije mišića. Pa oblog, pa vežbe. Stvarno je bio dobar do sada.
< Poruku je uredio Mariya -- 7.4.2017 18:40:26 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 19:47:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma.kakvi zene...5 dana svako jutro ga probudim.i na lavabo, operem ga , on se brcka ali nista od piskenja. Sa.kesicama mi kod devojcica.nikad.nije dobro proslo, svaki put il spalo il se.prosulo i na kraju vijanje nak bolje proslo. Ma.mogu ja sama ne treba mi mm , al kad on nece guzonja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 20:59:57
|
|
|
|
branki*
|
Super,mariya! Milena,da znas,bas. Ja da uspavam decu,pa cu u krevet,cita mi se neka knjiga,a nemam nista ovde.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 21:27:14
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Danas petak sutra Lazareva subota idemo do crkve sutra da kupimo vencic i zvoncic za Lazara. Bas volim taj praznik. Anck probaj cim s probudi da mu stavis kesicu. Verujem da ti je sa devojcicama bilo tesko sa kesicama. Sa decacima je to super. Ja ga vece pre operem. Ne stavljam kreme na pepone. Samo isperem pišu sa acidi borici i stavim pelenu. Sutradan cim se pribudi stavim kesicu i on ubrzo piski. Mariya za malenog drugara. Super je on. Bas fenomenalno i rapidno napeeduje. I to okretanje na bok! Bravo! Ja mislim da se moj L mnogo kasnije okrenuo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 21:56:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Laku noc zene Kuckamo se sutra!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 22:33:51
|
|
|
|
vocicana
|
Milenice jeste , u nedelju na Sv. Cveti nam je prvi rodjendanac. Hihiii, hvala ti st mislis. Svi su namireni, ruckovi za danas i sutra zavrseni, ja sam mrtav covek. Lepo je sto sam finisirala pripreme za krstenje, srecna sam sto su mi te glavne stvari koje nisam mogla ranije da resim konacno resene. Ja bi neki alkohol,m a i popicu casicu Cepelin-a. Bas sam grogi. Brankicuuuu
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 7.4.2017 23:31:56
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Maraj, da znaš, baš se primeti da radi nove stvari. Lu nas je danas pitala zašto nemamo tv u spavaćoj sobi kažem joj da od tv-a ne bismo mogli spavati. Onda je izrazila želju da spava uz tv u dnevnoj. Složili smo se i eno je u dnevnoj. Baš me zanima hoće li prespavati noć tamo. Ako uspe, spremna je dda bude sama u svojoj sobi!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 8.4.2017 6:15:36
|
|
|
|
Mariya
|
Jutro! Mališa siki, spavao je pola sata duže nego inače! L spava u dnevnoj, čini mi se da se nije ni pomerila celu noć. Još da je vidim kako će da se probudi. Ranije nas je tražila ako nismo u sobi,odmah je vikala. Zna ona da će dobiti svoju sobicu ove godine pa se priprema Jao kako mi se spava...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 8.4.2017 7:02:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jytro. Mariya, pa ona je velika
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 8.4.2017 7:25:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добро јутро. Сви спавају, а ја морам да идем у школу на пробни пријемни. Дежурна сам.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 8.4.2017 7:40:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, aj srecno, i da ne bude mnogo zamorno. Mene nervira lose vreme, sin ide popodne u crkvu sa verouciteljem, pa sam mislila da odemo i nas dve, ali tesko po ovom vremenu :(
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 8.4.2017 7:45:40
|
|
|
|
Duškić
|
Jutrooo! Sta mora nije tesko.. Mi ustali u cik zore...Posle idemo malo do moje seke da se skupimooo malo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 8.4.2017 8:23:06
|
|
|
|
vocicana
|
Mamite, dobro jutro. Emice, ja sam juce procitala, ali ni na kraj pameti, da cestitam mini 9-ti jubilej, malisa slatki. Pijem prvu kaficu, sve me boli, juce sam se isto kao i ovih dana odvalila od nosanja, od spremanja, razsrafljena sam. Ali bice bolje. I danas tmuran dan, ali od sutra ide odlepsanje vremena. Onda kuci ne sastavljamo. Bas se radujem.
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 8.4.2017 9:35:03
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro david je opet napravio haos od obraza.Opet je do krvi iscesao. Mariya boli li njega to sa strujom kad rade? Sinoc kad sam presla kod Dore probudila se,i zagli me da mrdnuti ne mogu i onda je opet zaspala
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 8.4.2017 10:18:13
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Lu je super spavala sama. Došla je u spavaću u 8.15 da mi priča,bila je tako raspoložena definitivno je spremna za svoju sobu! Danas sam sama sa njima. Mm naravno ima neka bitna posla, a svekrva je prehlađena pa sam joj rekla da nam ne kuva i nek odmara malo, cele nedelje je i ona ustajala da ih čuva,vodila i kupila Lu iz vrtića. Mališa siki, čekam da završi pa da doručkujemo. supa se kuva, još nešto treba da izmislim za ručak. Večeras mi dolazi sestra,opet će da spava kod nas Emice on struju prespava tako da ga ne boli,to je neko pulsiranje, mislim da mu čak i prija čim se ne buni. Ne voli vežbe strujom zato što ga tu terapeut drži, e tu se dernja baš. Kod nas je sunce ali jako duva vetar. Crkavam od smeha. Devojčice se igraju po celoj kući i samo ih slušam. Malopre je Lu bila beba koja uči H koja je beba kako se piški na wc, pa posle i da opere ruke. Pa je sad Lu beba koja je bolesna i ide kod dr. H da je izleči. Pričala mi je kako su se juče igrale, H je bila mama a Lu beba pa ju je H dojila preslatke su kako se igraju, zato je divno imati 2 ćerke!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/17[chat] 8.4.2017 10:57:38
|
|
|
|
branki*
|
Jutro i od mene,pravila sam pitu sa sirom i upravo doruckovali.pijem kafu,pa cemo malo i napolje..
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.