|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,05/17 [chat] 29.5.2017 10:43:30
|
|
|
|
Zemunka85
|
Bunny, pa ne znam .. iskreno slabo o ovome znam, a onaj dan mi ej DR rekao da momentalno ukinem svo slatko, zbog viska plodove vode. Kada je L usla da vidi batu i njoj je rekao da "skloni od mame sve torte i cokolade". Tako sam krenula. I ja sam se pitala da li smem, ili ne tj ako ne jedem slatko nedeljama pred test, da li ce test mozda biti lazno dobar? Ali onda sam shvatila, tj ne znam da li sam u pravu, ali ja sam tako razumela - ne mozes mnogo ti to da promenis. Zato i pijes tu glukozu tamo da se vidi sta se desava. Ako imas - pokazace, ako ne - ne, nema veze sa isharnom nedeljama pre, s tim sto ako pokaze da imas gestacijski - samo sam "izgubila" 3 nedelje jeduci slatko, a ovako sam odrzala liniju i psihicki bila mirnija :D. Svakako bih nastavila ovako da se hranim, jer sam videla da moze, ali uz povremene ispade, jer na moru nece biti lako. Mada su mi svakako rekli da dan pred test tj danas ne smem nista slatko i vcrs posle 7 da nema jela, samo voda, a ujutru cak ni voda. Uh .. prezivecu :D. Inace ja imam dosta kontrakcija. Zaista verujem da su bezazlene, videcu prekosutra sve. Prosli put sam ih imala mnogo bolnije i mnoooog cesce i pored sake lekova, pa su mi sa ulaskom u 7.m sve ukinuli, kada ne pomazu, da se ne kljukam. Da vam ne pricam koliko sam se u.akila tada da se ne porodim, ipak je to bila 27-28 nedelja. Ali nisu me otvarale, tek sa ulaskom u 9.m. bila sam prst otvorena. Nadam se da su i sada bezazlene, ja na more moram! Krin, imas neciji br? Sad ces ti ...
|
|
|