Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 18:33:27
|
|
|
|
Mariya
|
Samo da mališa učvrsti i pakujem ormar
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 20:58:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jesi sredila ormar? :)
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 21:23:02
|
|
|
|
Milena18
|
Sanjice, lepo se provedi! Ja sam danas konačno sredila bebin ormarić. Mmmm, mafini, baš bih mogla i ja da ih pravim, nego onaj silikonski kalup mi se nešto zeznuo, lepi se testo za njega. Trebalo bi da kupim novi. Mi oko pola 9 došli iz šetnje, grad je pun dece, baš je lepo. M sad siki, počela je sve ranije da ide na spavanje, ali se ranije i budi ujutru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 21:34:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame dobro veče i laku noć. Sad kontam da se ja javljam samo uveče kada uspavam decu i odvojim desetak minuta "za sebe"kada legnem onako kao muškarača neka, dignem noge i raširim ih i tako odmaram ,onda odoh pod tuš i u krevet. Mm sutra slobodan pa će on voditi decu tako da ću spavati koji minut duže. Voci kada stiže sin? Ivana a tvoj kada dolazi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 21:36:57
|
|
|
|
jess021
|
Evo i mene, napokon da nesto napisem. Preletela sam malo sta ste pisale. Znam ja ko misli na mene, Marya I mi smo bili malo prehladjeni, samo nos, ali Miluska se bas namuci zbog nosa. Inace smo super. Lenka je skinula pelene, Mili zubi rastu kao kokice, evo i obe gornje dvojke izlaze. Ja sam dobro, bas sam fino smrsala, ostalo mi jos nekih 7-8kg i super. E sa, upisala sam ih u vrtic, s tim da ce Mila tek na prolece. Ljubim vas sve. Pisem mozda jos kasnije
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 21:54:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, mislimo i mi ostali Suzuu, Vocin sin stize sutra, moj prekosutra :) Odoh i ja u krevet, bas sam smlacena.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 0:01:05
|
|
|
|
jess021
|
Ivana
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 6:12:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ajde, vojsko, ustaj Kao sto vidite bas smo lepo spavali Jess, pisi cesce ❤
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 6:48:34
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ja sa sam tu.Nesto ne mogu spavati
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 6:58:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro i ovde svim ranoraniocima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 6:59:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, tako ti je to kad udjes u cetvrtu deceniju
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 7:22:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moja deca odose. Ja rasklanjam po kuci, pa na sednicu. Kad dodjem kuci da spremam rucak i da decu pakujem.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 7:34:07
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice putujete negdje? Ivana nije do mene i mojih godinica.Do bebe je
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 7:35:56
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Znaci Voci i Ivana , jos malo i stizu sincici. Moj malac ustao u cik zore..valjda mu je vruce. Sad ce opet da dremne samo pisti..uh
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 7:44:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi, idemo kod mojih na cuvanje. Do Sofijinog ultrazvuka ce da ostanu. Zao nam je vise da budu u vrticu da se cvare. U prepodnevnim casovima nema ko da ih cuva. Ja jos uvek radim.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 8:02:32
|
|
|
|
Duškić
|
Pa bolje, moji su mali.cerkica bi rado isla u selo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 9:24:19
|
|
|
|
Sandricak
|
Dan mame... moj muz je stigao :-) bas sam se obradovala. Sinovi jutros poranili taju da vide, Ilija ustao u 5, a Maki u pola sedam....Danas u pola 12 vodim Makija kod lekara da mu orepise nesto za nos i taj sekret sto iskasljava... poludecu vise, kad pocne da kaslje kao da ce da se ugusi...
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 9:34:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, koliko vec ima sekret?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 10:57:46
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobar dan mamasite moj sinak spava, ja ukljucila klimu i opružila se. Imala bih tonu posla, ali mi je zabranjeno da radim, pa mogu samo da meditiram ovako ommm....ommmm.. I ja razmatram da malog posaljem kod svojih malo na par dana i hoce on nije to problem, a ja svakako treba da mirujem, ali mi nešto teško da se odvojim od njega, hormoni me drmaju isto sam poluluda. Nisam pametna šta da radim, ovde mu je vruce i ja ne mogu da mu se posvetim koliko bi trebalo, a tesko bi mi nešto bilo da nije tu
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:04:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Upravo usla u kucu. Pakleno je. Mi prvi put saljemo decu kod mojih. Nismo do sada. Sad su dovoljno velike da bi isle. Moram da ubacim u petu i da spremim rucak. Posle da popakujem decu. Mama im sredjuje sobu za spavanje. Moju i sestrinu devojacku.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:08:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pipi, posalji ga, bre, na par dana. Ako hoce da ide što da ne.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:15:08
|
|
|
|
pipi_coco
|
ma hoce on i lijepo mu bude, gore su mu i tetke ( i moja i sestra od mm) i mnogo je manje vruce nego ovde, ali meni je u mozgu centar za zdravo rasuđivanje ocito blokiran od silnog progesterona valjda, pa mi nešto unaprijed teško što nece biti sa mnom
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:36:49
|
|
|
|
Duškić
|
Ja meditiram..isto , ukljucila klimu i pijem Nes! Malac zaspao..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:37:42
|
|
|
|
emicaa
|
Pipi ja te potpuno razumijem Srecko zaspao a Doda vadi dusu kumi.Ja idmaram
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 12:03:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pustite decu da uzivaju bez vas malo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciIshrana bebeNajbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Anketa
flasiceicika26koje flasice koristite avent (
31%)

nuk (
38%)

disney (
3%)

nuby (
2%)

chicco (
15%)

neku drugu (
10%)
Ukupan broj glasova: 179Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!